Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 703
  • 645
  •   1
Отговори
# 120
MrsRaven защо не погледнеш в сайта на Икеа, щом искаш обикновено креватче, там има и скринове и маси за повиване. Аз в началото бях залитнала по тези многофункционалните, дето стават на бюро, легло и т.н. ама като се замислих те са огромни, плюс това знае ли човек колко ще изкарат. Предпочитам бебка като порасне да и взема от тези легла в Икеа за принцеса https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/matraci-12/bebe-121?ref=promo а пък бебешкото креватче отива за второто, хубавото на мебелите на Икеа е, че се разглобяват и са компактни за съхранение.

Кое е леглото,че излиза някакъв матрак само?

# 121
Ей , прекарах гадна нощ  ooooh!
Към 3ч като ме загложди притеснението и рев му дръпнах.Като ме удари мисълта,че от 2-3 дни почти не усещам бебка да шава и полудях от страх.Не е изобщо да не я усещам,но да кажем помръдва 2-3 пъти леко през дена,а преди седмица бушуваше  newsm78 Ще отивам извънредно на доктор да видим какво става...ама нали знаете човек като се събуди по малките часове и му влезе лоша мисъл  Cry Cry
Знам,че е банален въпрос,ама вие как ги усещате.Има ли по-активни и по -пасивни дни???
mini_moni, и аз имам различни дни. Според мен, радвай се, докато ритниците не са прекалено много и прекалено силни, че после...  Crazy
А това за през нощта ми е много познато, и други хора са споделяли - просто това време (2-3 часа) предразполага към страхове и мрачни мисли, всичко ти се вижда ужасно. Ако не е за това, за друго ще мислиш, особено ако си от по-чувствителните натури.

# 122
Ей , прекарах гадна нощ  ooooh!
Към 3ч като ме загложди притеснението и рев му дръпнах.Като ме удари мисълта,че от 2-3 дни почти не усещам бебка да шава и полудях от страх.Не е изобщо да не я усещам,но да кажем помръдва 2-3 пъти леко през дена,а преди седмица бушуваше  newsm78 Ще отивам извънредно на доктор да видим какво става...ама нали знаете човек като се събуди по малките часове и му влезе лоша мисъл  Cry Cry
Знам,че е банален въпрос,ама вие как ги усещате.Има ли по-активни и по -пасивни дни???

Успокой се, мила. Има и по-пасивни и по-активни дни, поне при мен. Сега като излизам на разходки го усещам само вечер като легна настрани и леко по корем. През другото време кротува. Явно му е добре да се люшка в коремчето. Някое и друго помръдване, но не е както пред , когато само лежах и той постоянно риташе, местеше се и все едно в мен имаше откопод, ама с 20 пипълца... Има и такива и такива дни.
И мен първият път като поутихна ме беше налегнала тревожност по едно време, страх че нещо не е наред.  Изпитах ужас и ме обхвана параноя. Но после се размърда и се успокоих.
нали го усещаш по няколко пъти на ден. спокойно. ако искаш отиди на преглед да го видиш и да се успокоиш, но според мен всичко е наред.

# 123
  • София
Иванела83, благодаря, ще помисля още малко май. Имах страхотни болки преди 10 дни, но сега съм ок и мога да се почудя още малко, а не ми се ходи на ортопед да се консултирам. Предполагам, че ако пак ми се случи ще си взема колан да пробвам дали ще ме облекчи.
mini_moni, при мен също има дни, в които усещам бебка да мърда и рита по- малко от други, а има дни, в които не спира изобщо. Миналата седмица ми се случи през деня само веднъж - два пъит я усетих и то слабо, а вечерта като си легнах така се разрита, че и се молех да спре, защото направо си болеше. Имах чувството, че иска да ме разкъса и да ми излезе през корема. А това за натрапчивите мисли по време на безсънните нощи - предполагам, че всички сме така.  Hug

# 124
MrsRaven защо не погледнеш в сайта на Икеа, щом искаш обикновено креватче, там има и скринове и маси за повиване. Аз в началото бях залитнала по тези многофункционалните, дето стават на бюро, легло и т.н. ама като се замислих те са огромни, плюс това знае ли човек колко ще изкарат. Предпочитам бебка като порасне да и взема от тези легла в Икеа за принцеса https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/matraci-12/bebe-121?ref=promo а пък бебешкото креватче отива за второто, хубавото на мебелите на Икеа е, че се разглобяват и са компактни за съхранение.

Кое е леглото,че излиза някакъв матрак само?

Пффф Simple Smile не знам защо се е пейстнало това, ето го леглото http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1711 като добавиме и това http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=19380 мечтата на всяко момиченце.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 11:22 от sweetpie

# 125
Добро утро и усмихнат ден на всички мами Simple Smile
Относно килограмите, до тук аз съм + 12, но за последните два са само 2 кг. В началото качих повече, ама нормално, като ядях само хляб и вода  Crossing Arms Надявам се до края да не кача много, но знае ли се..все пак и бебка си расте  Hug

# 126
  • София
mini_moni и аз се филмирам, разбирам те, за твое успокоение иди да те видят, но определено има и по-спокойни дни и като цяло е доста по=спокоен от брат си ,който ребро щеше да ми спука от 6 м. натам.... сигурна съм че ти е напразно притеснението но все пак иди, да се упокоиш  Hug аз лично го усещам всеки ден и също бих се притеснила ако не го усетя поне веднъж.

Mrs Raven тези кошарки които имат и функция люлка, обикновено имат и застопорено положение, т.е. могат да са неподвижни. нашата беше подобна на тази показана от кирев, но на дибо и беше така.
за това което пайчето каза съм съгласна, още повече ако самото легло на което става след това е нестандартно - при нас е така- то е по-късо и по=тясно от стандартните детски, което води до зор да намериш подходящ матрак за сума която не е сто кожи от гърба, както и спално бельо и прочие. на мен ми е сантимент, понеже баща ми ми го купи, а него вече го няма, и затова още не е излетяло. но живот и здраве, като правим детска стая това излита, и взимам две стандартни за двамата.

veryme темата за мухъла ми е много актуална, ако искаш да не спамим тук ами на лс, но ме интересуват всякакви бои, изолации, озноиране и каквото има там. също така си мисля да си купим йонизатор и влагоабсорбатор. при йонизатора объранаха внимание, че пода трябвад а се чисти всеки ден, нещо което аз в мометна не мога да правя, но като съм си в нас се надявам да имам повече време. у нас сме др оказа перфектния развъдник, да кажа защо - едната стена на спалнята ни е на банята, перфектно сме изолирали отвън и става конденз, друга стена ан стаята е практически външна, освен това сме трима човека и дишаме, и нерядко съша дрехи на парното. всичко това като го вземеш накуп и след това предаване на гала в което специалиста й обясняваше за възможните причини, ни прави просто чуден пример. така че сега като свалим тапетите ще трябва да дезинфекцираме основно, за което приемам съветите ти, казвай за бои и прочие, след което купувам йонизатора и онова другото, спирам да суша дрехи в стаята и така. много подцених аз нещата, а проблемът е само в нашата спалня, никъде другаде, дори в банята нямам.

# 127
  • Пловдив
Добро утро

Купонджийска нощ изкарахме и ние-термометри,преобличане,будуване.Дребсън беше с температура.Вечерта мъжът ми получи нервна криза по случая.Идваше ми да го хлопна с тиганЯ по главата  fight Като е болна много се психясва.Питам го като станат две какво ще правиш?Вдига вежди  Joy

Намалението от 25 процента при вносителя на Пег Перего Пловдив продължава.

# 128
  • София
elfita това с човечето с бухалката винаги много ме разсмива. аз така исках да хлопна любимия сутринта, викам му ела помогни на дребния да се облече, и той какво мислиш направи, влезе и почна да му дава зор да се облича, лекинко поизневрено звучейки, на което дребния все едно напук естествено още по-бавно започна и накрая го изгоних да си пуши и аз го облякох.... аман, ми верно като са две кво? baby_neutral

# 129
  • Пловдив
аман, ми верно като са две кво? baby_neutral

Това означава нервна криза по две  Mr. Green
Искаше с Т 38.6 да я кара в спешното.Нищо друго й няма.Викам му ще те върнат,бе.Като първо ще ти се изсмеят  Joy

Понякога са едни големи деца.А това с помощта чрез подвикване и аз го мразя

# 130
elpet, един съвет от мен - проветрявай по-често.При нас от дограмата се получава кондез и то доста.Проветряваме задължително сутрин и вечер и доста често през деня отварям за малко.За сега нямаме мухал, но при съседите има и жената ми сподели,че не проветрява толкова много както ние правим Simple Smile  Ааа забравих да кажа,че зимно време сушилото е в стаята.

# 131
  • София
между другото не само мъж ти се изнервя като е болно детето, и моят е така, по-скоро е някаква такава странна реакция, макар всъщност да е много притеснен и  поради това така да реагира.
имахме 2011 г. интересни случки, аз два пъти заминах за по 2 седмици в командировка в чужбина и те са останали двамата сами. няма да ти казвам какъв списък с кое лекарство за какво и кога и как се дава, кога да не се дава, обяснения кат за и аз не знам какво и накрая пак звънеше милия, гипсиран и изнервен  Laughing така че спасение няма, свикнат ли мама да огрее навсякъде туй то.
но да ти кажа за друго помага - например като беше бебе а и сега де, много го обгиржва, като бебе по едно време само той започна да го къпе, действаха там с пишлето и прочие, памперси сменя, храни, оригва, абе не се оплаквам грам.
но днес просто сутринта ми идеше да ги разхвърлям и двамата, и като се замислих как ше станат трима мъже и не знам. искам и аз момичееееееееееееееееееееееее

leaaa през симата оне по 40 мин проветрявам, носа ми на сталагмит става, просто не знам, кофти съвпадение, но мисля да го санирам  Grinning мерси за съвета  Peace

# 132
Добро утро

Намалението от 25 процента при вносителя на Пег Перего Пловдив продължава.
Хъм значи са ме излъгали, гадовете ама нищо де поне сега вече приключих с темата за колички  Mr. Green

# 133
Хахахаха Elpet  милата тя Simple Smile

# 134
аха, на мен идеята ми беше да е по-начесто за малко.Аз повече от 5, макс 10 мин не държа Simple Smile) Че съм си зиморничева Simple Smile Но и санирането си трябва Simple SmileУспех

Общи условия

Активация на акаунт