Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 708
  • 645
  •   1
Отговори
# 105
Мама Сънчо намерих ти това което търсиш във френския амазон http://www.amazon.fr/dp/B000FA1A0E/ref=asc_df_B000FA1A0E18118557 … veASIN=B000FA1A0E, но като гледам на всички места му е доста висока цената  newsm78 другите сайтове ще ти ги пусна на ЛС да не спамим Heart Eyes

# 106
  • Там някъде
Добро утро, момчета Heart Eyes На мен вчера ми излязоха изследванията - всичко ми е в норми и то без да пия витамини и пр. (сиреч не пия абсолютно нищо), но..... пак ми отчита бактерии в урината и вече ми писна.....другата седмица пак ще ходя на нефролог, а довечера съм на ЖК да видим колко сме големи Grinning
Четито за покупките!!! Имам питане за кошарите на Кирев - тези които са със скрин отстрани люлка ли са  newsm78 Аз искам да има скрин, но не искам люлка, падаща решетка и т.н., а най-обикновена кошара....

# 107
Добро утро момичета,

Как сте тази сутрин - мен нещо ми е кривичко и баткото се криви нещо и ми скъса нервите - направо щом ме накара да му се развикам - смятайте.

Mama_Sanchо детенцето ти на колко годинки е моя малкия в края на април става на 3 и искам за чрд да му вземем колело, но не знам колко голямо да е.

На три години и два месеца, но не е от ниските - висок е 100 см. Много зависи колко е високо детето - като след сумата и обикаляне - пробвахме всички читави марки на българският пазар ти препоръчвам да вземеш драг, защото най-пасват на мъниците и са леки - 9 кг - в сравнение Passati и то не 16", а 14" е 16 кг. До 95 см дават на Драг да се купува 14", а след 95см 16". Съвета ми е идете на място и пробвайте вие сами ще разберете кое му е най добре.

Мама Сънчо намерих ти това което търсиш във френския амазон http://www.amazon.fr/dp/B000FA1A0E/ref=asc_df_B000FA1A0E18118557 … veASIN=B000FA1A0E, но като гледам на всички места му е доста висока цената  newsm78 другите сайтове ще ти ги пусна на ЛС да не спамим Heart Eyes

Миме злато си - сега търся фирми с които да си го докарам - по-късно ще звънна и на една приятелка май сестра и беше във франция да измислим схема да ми го докарат до тук. Да скъп е , но за мен е от жизнена необходимост ( въпреки че с таткото още се караме за него според него не ми трябва и то защо защото познайте кои пак го убеди в това - ама не ме интересува аз ще си купя - иначе значи да съм закотвена в квартала без прав на мърдане)

MRS Raven
- и аз бях така миналата бременност цялата - накрая ми изписаха уринал до края на бременността след 5 антибиотика и пак наличие на бактерии и след като родих всичко се оправи - просто по време на бременността матката ти притиска бъбреците и тия гадинки завъдиш ли ги трудно се отърваваш. Стискам палци да не си моя случай и да ги изтребите сега, но и да не успеете не е страшно важното е да поддържате среда без инфекция сериозна и после всичко ще си дойде на мястото. Важното е само ако ги имаш при раждането да знаят неонаталните за да дадат антибиотик на детенце и на теб ще ти изпишат и това е

# 108
  • Варна
Добро утро, момичета.

У нас тече усилен ремонт на банята. В момента ММ събаря старите плочки и шумът е ужасяващ. Чудя се дали може да навреди на бебчето, да се уплаши много силно и да му стане нещо? Милото много рита откакто започна данданията.

# 109
Добро утро, момичета.

У нас тече усилен ремонт на банята. В момента ММ събаря старите плочки и шумът е ужасяващ. Чудя се дали може да навреди на бебчето, да се уплаши много силно и да му стане нещо? Милото много рита откакто започна данданията.
На нас ни останаха само фугирането от 1 месец се прави тази баня ужасно е

# 110
Добро утро /макар и позакъсняло/ и от мен! И аз съм +9 килограма, ама след като и вие сте качили по толкова вече не се притеснявам  Mr. Green
Напоследък и аз усещам нощно време по някоя режеща силничка  болка, после като обърна и ми минава, за това реших, че не е притеснително.
Mar_bella и в нас е шумно от ремонта. ММ като пусне инструментите аз излизам по-надалеч, защото имам чувството, че малките се стресират. Може и да не е така, но със сигурност моята глава гръмва от шумотевицата  Laughing

# 111
  • Пловдив
Добро утро и от мен пожелавам ви един прекрасен ден без болки и притеснения   bouquet

# 112
  • Пловдив
Добро утро и от мен,

относно килограмите аз съм +12. След два дена влизам в седмия месец. Общо взето си качвам точно по 2 кила на месец от началото на бременността. Искрено се надявам да не надвиша +18 до края.

# 113
Здравейте и от мен .Аз бях +14 кг преди 15 дни а сега съм свалила 1,5 кг. Незнам дали е от витамините или от повечето разходки но съм доволна понеже съм си с много наднормено тегло и очаквах по това време да се търкалям вече Simple Smile Храненето не съм го променила,а качените кг. са само като пояс Simple Smile в краката,ръцете,никъде не съм мръднала.Относно шумовете забелязах че бебенцето реагира на непознатите за него а не на силните.Кучето всяка сутрин лае като ставаме и никаква реакция,а една нощ милата сънуваше нещо и лаеше на сън (то е по различен лай все едно бълнува Simple Smile ) и бебенцето пощуря.Събудих се от ритничета и сърцебиене Simple Smile Това е от мен за сега.Вече  чакам с нетърпение следващата консултация да видим колко е пораснала бебка.Слънчев и усмихнат ден желая на всички

# 114
  • Пловдив
Това с килограмите мен ме притеснява много в момента съм +7,имам проблем с кръста,сега ме боли много не знам,ако кача повече от 12 кг. няма да мога да ходя,това наистина много ме притеснява.Лошото е че нищо не помага колан си взех при мен честно да ви кажа няма ефект.Моята АГ ми каза че щом си имам проблем нищо не може да се направи мажа се с едно мазило тука нищо не става.Търпя и това е,да видим ще мога ли до края,не че имам избор Simple Smile

# 115
  • София
Това с килограмите мен ме притеснява много в момента съм +7,имам проблем с кръста,сега ме боли много не знам,ако кача повече от 12 кг. няма да мога да ходя,това наистина много ме притеснява.Лошото е че нищо не помага колан си взех при мен честно да ви кажа няма ефект.Моята АГ ми каза че щом си имам проблем нищо не може да се направи мажа се с едно мазило тука нищо не става.Търпя и това е,да видим ще мога ли до края,не че имам избор Simple Smile

Иванела83, какъв проблем имаш с кръста? Защото аз имам дискова херния и тъкмо мислех да си купувам колан, ама ако не помага, както казваш ти, ще взема да си ги спестя тия 60-70лв.

# 116
За килограмите е за всеки индивидуално и зависи от структура ,костна система и т.н.Аз преди да забременея свалих 30 кг. и сега тези 12-13 не ги усещам грам.Но ако цял живот си бил 40-50 кг. и  5-10 кг. са проблем.

# 117
  • Пловдив
josi-josi аз съм със скъсяване 2 см на единия крак в следствие на операции от бебе и от това крака ми изостана и в растежа.След последната операция ми казаха че с 2 см няма проблем да си ходя нормално,но може да получа изкривяване наистина ходя нормално не ми личи,но като кача килограми кръста ме боли много не съм ходила на преглед скоро и мисля че имам проблем и с таза,но в момента снимки не могат да се правят и май ще се наложи за всеки случай да родя секцио защото ако имам проблем с таза при нормално раждане може да стане голям проблем поне така ми казаха,но ще ходя на още един преглед преди да се реши окончателно.
За колана сама прецени на теб може да ти помогне Simple Smile

# 118
MrsRaven защо не погледнеш в сайта на Икеа, щом искаш обикновено креватче, там има и скринове и маси за повиване. Аз в началото бях залитнала по тези многофункционалните, дето стават на бюро, легло и т.н. ама като се замислих те са огромни, плюс това знае ли човек колко ще изкарат. Предпочитам бебка като порасне да и взема от тези легла в Икеа за принцеса https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/matraci-12/bebe-121?ref=promo а пък бебешкото креватче отива за второто, хубавото на мебелите на Икеа е, че се разглобяват и са компактни за съхранение.

# 119
Ей , прекарах гадна нощ  ooooh!
Към 3ч като ме загложди притеснението и рев му дръпнах.Като ме удари мисълта,че от 2-3 дни почти не усещам бебка да шава и полудях от страх.Не е изобщо да не я усещам,но да кажем помръдва 2-3 пъти леко през дена,а преди седмица бушуваше  newsm78 Ще отивам извънредно на доктор да видим какво става...ама нали знаете човек като се събуди по малките часове и му влезе лоша мисъл  Cry Cry
Знам,че е банален въпрос,ама вие как ги усещате.Има ли по-активни и по -пасивни дни???

Общи условия

Активация на акаунт