Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 666
  • 645
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Миме, благодаря за новата тема!

За преждевременното раждане: Моята лекарка се надява да родя след 32 седмица, което си е 8 месец. Всеки ден повече е + за бебето. След 30-а седмица започват да се отварят дробчетата на бебето и при опасност от преждевременно раждане се прави терапия на майката.

Не знам колко кг, в болницата не съм се теглила и ми е добре Simple Smile

# 211
milevami , направо давай рецептата тук.Не вярвам някоя от нас да се разсърди Simple Smile И аз също се интересувам Simple Smile
  бързам тогава да съобщя: урбазон венозно и мускулно не ми тушира алергията, хомеопатът мн. ми се накара как вредя на бебо. затова ми предписа по две гранулки на всеки час от ставането сутрин до лягането вечер на следните флаконите - апис мелифика 15-30 CH, хистминум 15-30 CH, поленс 15-30 СН. Ако не мине от един ден, схемата се повтаря. Особено подходящо за бременни с неустановен причинител на алергия, за тези с алергия към полени, препарати, насекоми и пр.

# 212
втората съставка да се чете хистаминум. пиша от телефон и не мога да редактирам своевременно.

# 213
milevami , направо давай рецептата тук.Не вярвам някоя от нас да се разсърди Simple Smile И аз също се интересувам Simple Smile
  бързам тогава да съобщя: урбазон венозно и мускулно не ми тушира алергията, хомеопатът мн. ми се накара как вредя на бебо. затова ми предписа по две гранулки на всеки час от ставането сутрин до лягането вечер на следните флаконите - апис мелифика 15-30 CH, хистминум 15-30 CH, поленс 15-30 СН. Ако не мине от един ден, схемата се повтаря. Особено подходящо за бременни с неустановен причинител на алергия, за тези с алергия към полени, препарати, насекоми и пр.
може ли според теб да се дава на деца с алергия към неустановен причинител?

# 214

А само да те питам къде в мола се провеждат лекциите да не се лутам да ги търся.

Май горе на харните е. То само там може по масово събитие да има Simple Smile Искаш ли да си чукнем среща нейде из мола и да го дирим заедно?

ок някъде където не се събират много хора да се познаем че аз съм от срамежливите

# 215
  • София
  бързам тогава да съобщя: урбазон венозно и мускулно не ми тушира алергията
[/quote]

milevami, доколкото знам урбазон изобщо не се препоръчва при бременни... Аз имам един мисед от миналата година и тогава, докато бях бременна ме ужили пчела. Почудиха се какво да ме правят, но в никакъв случай не се слага урбазон.

# 216
Добро утро и от мен.

Някой беше питал за кроемите - моят много ми тежи. Нощем едва се обръщам настрани.

Да ви питам нещо..от 2 дена някъде(предимно вечер) усещам леки болки тип менструални. Нищо болезнено, но ги има. Чудя се дали е притеснително. Някой с нещо подобно?  newsm78

# 217
на мен ми се случи снощи  докато отивах до магазина и ми мина след 20 минути  някъде  и аз се разтревожих

# 218
Помощ мамиии!Боли ме зъб и не знам какво да правя...мога ли да ходя на зъболекар?Какво да направя за да ме облекчи?Имам подозрение че ми е паднала пломба...

# 219
  • Бургас
Относно движенията на бебчето и при мен нещата не са еднакви всеки ден. Вчера доста се въртеше, а днес даже и побутване не съм усетила. Предполагам, че всичко зависи как се е разположило. Болки имам от време на време и то ако съм вървяла по-дълго, но след 10-15 мин. почивка отминават. С първата бременност като че не съм се филмирала толкова много, ама сега всичко анализирам и ме обземат разни помисли  Tired

# 220
Nina - бягай на зъболекар! Аз самата ще ходя тия дни Simple Smile Давай, докато не те  е заболяло повече. Можеш да  пиеш и един парацетамол.

# 221
  • Варна
Бягай на зъболекар. Аз самата смених 2 пломби преди месец и то просто защото исках да ги сменя с по-нови. Т.е. можех да изчакам, но реших да ми се маха от главата.

# 222

А само да те питам къде в мола се провеждат лекциите да не се лутам да ги търся.

Май горе на харните е. То само там може по масово събитие да има Simple Smile Искаш ли да си чукнем среща нейде из мола и да го дирим заедно?

ок някъде където не се събират много хора да се познаем че аз съм от срамежливите

Ами ако искаш може в 9:45ч. на входа там където е банката отсреща има едни електронни игри. Две бременни до игрите няма как да се сбъркат. Пък ако искаш ми прати телефона ти на лично съобщение и аз ще ти се обадя като съм там и ще се намерим по лесно Simple Smile

# 223
  • София
добър ви ден
за зъболекаря, отивай определено на зъболекар, аз с предната бременност правих и коронка, такива неща не се чакат Peace
да се оплача че снощи имах случка, както си седях мирно и кротко, ми шурна кръв от носа, и то не една две капки и се притесних. на мен ми се с лучвало да капне капка две, ама да шурне така. кръвното ми е ок, не са ме дразнили особено на работа, просто нямаше причина за мен.
е, реших да кротна и да легна и като цяло, нямаше продължение.
сега ще ровна в нета да видя дали има някакво инфо за такива случаи  Rolling Eyes

# 224
  • София

След вкараната ми муха от моята докторка вчера обмислям преглед при друг доктор пак,за да видим вярно ли е това за ниското ниво на водите.Някой с подобен проблем? Факт е,че мъничето загуби онази си активност отпреди седмица  Thinking Тъкмо събера парички за бебешките покупки и пак им намирам място.

Преди два месеца лекарката ми каза, че са ми по-малко водите, да почивам и да пия повече течности. Смята се, че се дължи на хормонален дисбаланс, но четох, че кокосовата вода, кокосовото мляко и изобщо напитките от натурален кокос имат пряко отношение върху образуването и обновяването на околоплодните води. Аз ги включих доста в диетата си, най-вече кокосова вода. Както и много течности - вода, сокове, супи ... На следващия преглед при Марков /така се случи че моята лекарка беше в отпуск/ водите бяха в норма. Сега, какво и как е повлияло, дали лекарката ми не се е объркала, не знам, но ти го казвам като информация. Виж и този линк http://www.zemianazaem.com/archives/53
Иначе според мен е добре да те види и друг лекар, да не се вкарваш излишно във филми.

За хомеопатията - според мен е рисковано да се пият хомеопатични препарати без да са изписани от лекар. При определянето на лечението се вземат много фактори под внимание, не само симптомите и ако на един човек определено лекарство помага,  на друг да няма ефект  Peace

Общи условия

Активация на акаунт