Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 648
  • 645
  •   1
Отговори
# 255
моето също е вдлъбнато и първата бременност не ми изскочи а вече имате ли кафява линия на коремчето аз нямам обаче гърдите вече не са ми кафяви а тъмно кафяво към черно ужасно е  Cry

# 256
  • София
elfita намерих го и във форума, сега ровча и за него за мнения, но май ще е той. Hug Hug Hug

# 257
  • Варна
Моят пъп с първата бременност така и не изскочи. А сега вече е навън, даже се вижда през по-лепналите дрехи.  Mr. Green

Кафява линия не съм имала и сега нямам, но за сметка на това си имам космата линия. С първата бременност се махна почти веднага след раждането, надявам се и сега да е така.

На моя приятелка много и потъмняха ареолите и зърната, но тя си е с по-кафеникава кожа по принцип. Почти черни станаха. А аз съм си с розова кожа и нямах такива грижи. Но пък малко се уголемиха ареолите.

Мажа се с Бюбхен мама. Нямам стрии от първата бременност, силно се надявам и сега да се опазя. Малко ме наплашиха, че с втора бременност е по-трудно да се предпазиш от стрии, но да видим. Поръчала съм си олио и този път почвам по-рано с него. Първия път чак в 8 месец го почнах, преди това лосион.

Да се похваля - снабдих се с три дълги рокли от трико за лятото. Много сладко стоят на коремчето.

# 258
  • София
Да се похваля - снабдих се с три дълги рокли от трико за лятото. Много сладко стоят на коремчето.
какви? Simple Smile

# 259
Здравейте мами първо да се извиня че се включвам само от време навреме на все още си работя и не ми остава много време за писане а само да ви чета
Сега за мазането с първото се мазах с какво ли не с мама дона на чико с икаров и какво ли още не и имах няколко стрии на коремчето около пъпчето но се появиха след като родих
и доста стрии по крачетата
мисля че е до кожа но наистина кожата трябва да се третира всеки ден с каквото и да е само да е много добре хидратирана но мазането задължително до 40 ден на бебето
и стискайте палци това нищо друго неможете да направите против това ако има ще има каквото и да правите
Прекрасен ден желая на всички

# 260
Сетих се, я да ви питам нещо ? newsm78 Ще ползвате ли бебефон и ако "да" , какъв ? Само бебефон или видеобебефон ? Дайте малко съвети моля Praynig

# 261
това нещо бебефона е най удобното нещо на света препоръчвам го на всички дори да живеете на тясно пак е много удобно докато се къпеш или спиш няма значение много голямо удобство е няма значение какъв е и най обикновения върши чудесна работа

# 262
  • Варна
какви? Simple Smile
Elpet, ето тези: оранжево-шарена, корал и тюркоаз. Двете еднаквите са при мен и са по-хубави на живо, оранжевата я чакам. Много са удобни. Но те са си за ежедневието. Ще взема да се снимам коремчето с тях и да покажа във фейсбук.

# 263
  • София
Elpet, ето тези: оранжево-шарена, корал и тюркоаз. Двете еднаквите са при мен и са по-хубави на живо, оранжевата я чакам. Много са удобни. Но те са си за ежедневието. Ще взема да се снимам коремчето с тях и да покажа във фейсбук.
е много са сладки, ама ти си слабичка, можеш и по-късо да подносиш, аз като баба свекърва да кажа  Laughing  Hug снимай и за фб, ама там ще те подсетя да покажеш че нали съм "редовна" там Simple Smile

за бебефон, аз бих взела, но реално не съм купувала, позлвахме назаем като бяхме на почивка иначе не сме, ние сме в апартамент, не в къща и просто не ми е било нужно

# 264
За пъпчето - при мен е по-плитко от преди, но не е изпъкнало. Тайничко се надявам да не изпъкне. За сметка на това си имам въпросната черна линийка на корема.

За стриите : Аз се мажа с олиото против стрии на HIPP. Какъв ще е резълтатът ще разберем по-натам. Засега съм доволна. Добре хидратира, мирише приятно и не цапа дрехите.

Бейбифон: Не мисля, че ни е необходимо поне засега

Lady April: Роклите са ракошни!!!

# 265
Здравейте, момичета!  Hug

Позагубих се аз, много тежки седмици изкарах, някакъв ужасен вирус ме напипа и 2 седмици бях зле, направо се бях отчаяла. Сега полека се нормализират нещата, въпреки че още не съм в най-добрата си форма.

Позачетох от началото на темата в опит да наваксам, не е лесно Simple Smile

MAMA_SANCHO беше писала по-рано за колелата, много ми беше полезно, и ние тези дни ще купуваме колело на малката, и тя е на 3г и 2 месеца Simple Smile От къде купихте колелото и какъв е точно модела (гледам, че Драг имат 2 модела за деца...). Надявам се лятото да обикаляме Южния парк тя с колелото, аз с количката, въпреки че е прекалено смела мечта...

iliqna.avramova и аз съм с такава аномалия на пъпната връв. И на мен ми обясняват, че вече се среща често и по принцип не е голяма драма, ако е само тази аномалия. Марков ми каза на ФМ, че след 26-28 г.с. трябва да се следи по-внимателно разстежа на бебето и дали не изостава. Ако започне да изостава трябва да се мисли за по-ранно раждане. Вероятността да се случи обаче била много малка, на което разчитам и аз. Но си признавам, че го мисля и ме тормози. Първия път не родих голямо бебе, сега може да се окаже още по-малко, тръпки ме побиват Sad За капак на това не съм качила нито килограм (бях качила 2кг, като се разболях ги свалих). Какво яде това бебе идея си нямам и още повече се шашкам.

Хубава вечер от мен!

# 266
  • Пловдив
стрийте аз в началото се мажех с олио за стрии,но сега сестра ми ми каза да се мажа с бебешко олио тя роди миналата година и няма стрии.И аз мисля че си е до кожа.Мажа се с бебешкото олио,но да ви кажа не всеки ден,за сега не са ми се появили +8 кг.съм за по нататък не знам мисля като започна да наедрявам драстично да се мажа с олиото по често и това е.
Пъпа на мен не ми е изпъкнал още,но пък аз и нямам голям корем още и не знам за по нататък.
Бебефон мисля да взема от сестра ми тя не е ползвала.

# 267
Lady April роклите са супер,особено първата мммм,аз не мога да си позволя такъв разголен модел -рамената и ръцете ми са като на щангист  Laughing
Като гледах баткото преди 100 години нямаше бебефони,та туй чудо не знам дали ще го харесам като екстра - ще видим ..
За стриите- все пак мисля,че е до кожа. Хубаво е да се вземат превантивни мерки,но като ще се цепи,ще се цепи  Sad На мен това ми е най-хубавото- кожата ми може да се разпъва невъобразимо много,без да се получават стрии...
Пъпчето ми и първият път и сега не изскача ,но се изпъва.Само ми е криво,че се разделих с обецата си там  Wink Lady April  и аз си имам космата линия,ама вече не ме дразни,защото ми е голямо шкембето и не я виждам освен в огледалото  Mr. Green
Флебодиа-та мии я изписаха за кръвотечението - да стегне изтънелите  кръвоносни съдове и да не се пукат така лесно .Предписва се за разширени вени най -вече   Peace

# 268
  • Варна
Lady April все забравям да те поздравя за добре свършената работа с поръчката на количка. Аз както на моменти си казвам това е, после се разколебавам и май май да взема и аз да я купувам, че поне после каквото такова. Няма да се терзая месеци за една количка, ще кажеш, че не знам какво е...  Crazy Сега пък честито за роклите. Аз вчера се сдобих с едни дънки, баш като засега, идеални са ми.. Точно имах нужда.
Пъпчето предния път не изкочи, сега като нищо ще. Вече почти не остана вдлъбнато, да видим де. Това грам обаче не ме притеснява.
За стриите и преди съм писала - мазах се от 3-4м. предния път и накрая дори заложих на скъпа козметика - еее нямах до 10 дни преди термин, тогава се появиха. Здраве да е.. Сега даже съм много по-несериозна в това отношение, дано не съжалявам.  Blush

# 269
  • Телиш/Плевен
milevami, радвам се, че вече си по-добре. Hug

mama@cvety, бързо оздравяване на сина ти! Hug

Zlatoto_90, честита количка! 1stroller

raika, радвам се, че са те изписали. Повече никакви болници до термин! Naughty

Lady April, страхотни рокли! Heart Eyes

За раждането в 7-ми или 8-ми месец и аз съм чела разни работи, но си мисля, че няма логика да е така. Наистина колкото повече стои бебчо на топло, толкова по-добре за него. А след като няма медицинска обосновка на тези „факти”, съвсем не съм склонна да вярвам, че е по-добре да родиш в седмия месец. Peace

За стриите – мажа се с обикновен лосион за тяло или бебешко олио. Засега нямам нови стрии (имам си едни от по-младите години ooooh!)

За пъпа – моят все още си е вдлъбнат, какъвто си е и по принцип, та се надявам да не изскача. Кафява линия нямам все още. Peace

Бебефон/видеобебефон не смятам да ползвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт