Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 601
  • 645
  •   1
Отговори
# 285
Ами да ти кажа странното е че колкото по-напредвам по-спокойно ми става някак - преди ме беше страх - а сега със всеки ден този страх някак намалява - много е странно дори се хващам и че не го мисля вече почти преждевременното раждане - а както споменах целта на тази почивка  е главно за сина ми които е безкрайно добър и разбиращ за скромните 3 години - така че стига здравословно да съм о.к що годе другото не е важно - то че аз не ще си почина пълноценно то ясно - нито басейн ще ползвам ( а аз обожавам да плувам - голяма мъка ще е ) , нито кои знае какви разходки, но.... Поне за мен малчо и ММ са на първо място - заслужиха го милите

# 286
Много зависи от нагласата явно. Щом се чустваш добре и ти е спокойно и знаеш, че и мъжете ти ще са доволни, няма какво да те спре, аз бих се възполвала  newsm10, пък и 90кг. не са много  smile3521

# 287
 mur_2, аз се записах на отворените врати на 16.

Мама Сънчо
, 90 км не са много и почивката със сигурност добре ще се отрази, но имай предвид че пътят е кофти. Ние през октомври ходихме в Белоградчик (където си направихме и бебчето Heart Eyes), та пътят покрай Вършец минава и не е супер гот. Тесен, с много завои и немалко дупки.
За пъпчето, и моето е навън и освен това ми е неприятен дори най-лек допир.
Стрии имам 2 нови на тумбака и съм се примирила, за сметка на това компенсирам с антицелулитни масажи, от едното зло поне да мога да се отърва Crazy

# 288
пък и 90кг. не са много  smile3521

ох, оправи ми настроението набързо, rotfImao

# 289
Момичета само мен ли ме дразни господина по детско боди с мече в ръце /рекламата в страничната лента/? Направо ми е нелеп  ooooh!

и мен много ме дразни все ми се набива в очите  Crossing Arms чудя се кога ли ще го махнат  Joy

# 290
Момичета само мен ли ме дразни господина по детско боди с мече в ръце /рекламата в страничната лента/? Направо ми е нелеп  ooooh!

VeryMe, и мен много ме дразни ! старая се да не го гледам, но дори с периферното зрение го забелязвам и ми се набива... дано скоро го махнат !

# 291

За чистенето-днес си намерих в пощата брошура на почистваща фирма и да ви кажа много се смислям дали да не ги ползвам.До 70кв е 60 лева,като това включва и прозорци! newsm78

Аз съм си купила 2 ваучера - 1 за прозорци, 1 за чистене, на обща стойност 55 лв. Скоро ще звъня да се разберем за ден. После ще пиша доволна ли съм, че досега не съм ползвала такива услуги. винаги всичко сама съм си правила

# 292
Здравейте и от мен,
от няколко дни ме мъчат едни въпроси, smile3515 и искам да се допитам до вас:

1.Искам да с явя на ТЕЛК , защото няма да ми стигнат 180 дни болнични ( от 4-та г. с. съм с проблемна бременност), а в момента съм със сирклаж и е абсурд да се върна на работа, за да мога да си пусна отпуск.
Някой има ли идея как се случва това явяване на ТЕЛК (документи, процедури, размер на обезщетението и т.н.)?
2.От мамите, които са от Пловдив и ще раждат в "Селена" някоя била ли е на лекцията за насърчаване на раждаемостта, защото до мен достигна инфо,че ще има отстъпка от цената при нормално раждане, та въпросът ми е дали е вярно и ако е, малко подробности ,ако може,защото съм на преглед чак другата седмица, а искам да знам,а ми е неудобно да звъня по телефона с този въпрос.

# 293
  • Бургас
Да се оплача, от няколко дни се събуждам с подути очи. Все едно съм препила. Краката и ръцете не ми се подуват, но до обед имам чувството че ми се затварят очите. Някой с подобен проблем?
Последните изследвания, които правих си бяха ОК  newsm78

# 294
Да се оплача, от няколко дни се събуждам с подути очи. Все едно съм препила. Краката и ръцете не ми се подуват, но до обед имам чувството че ми се затварят очите. Някой с подобен проблем?
Последните изследвания, които правих си бяха ОК  newsm78
чела съм че отоците през бременността често се появяват по лицето, където циркулацията на кръвта е по-слаба. Аз за пореден път да си кажа, пробвай да спреш всякаква сол за ден-два и ще видиш как всичко ще се нормализира.

# 295
  • Пловдив
Добро утро.Днес ме изненада липсата на слънчице

Здравейте и от мен,
от няколко дни ме мъчат едни въпроси, smile3515 и искам да се допитам до вас:

1.Освен ТЕЛКа вариант ти е да си пуснеш и платен отпуск.Няма изискване да се връщаш на работа,за да си ползваш платения отпуск.За ТЕЛК те насочва АГ то.Имаш ден и час,в който се явяваш с все документация до момента.Болничните се плащат както обикновено
2.Да има инициатива за естественото раждане.По-назад обясниха подробно.По спомен 490 лв е нормалното раждане без упойка и малко повече с упойка

# 296
  • Бургас
Благодаря за съветаbebe2. Аз по принцип  ям почти безсолно, хапвам си повечко сиренце и може това да е дало отражение. Май ще трябва първо да го обезсолявам.

# 297
Благодаря за съветаbebe2. Аз по принцип  ям почти безсолно, хапвам си повечко сиренце и може това да е дало отражение. Май ще трябва първо да го обезсолявам.
сиренцето е сериозен заподозрян. Аз вече практически не ям и му заменям хранителните качества с обезсолена извара Peace. вчера примерно се излъгах да правя панирано сирене  ooooh! и днес грамче сол няма да близна Crossing Arms.
Друг такъв "невинен" заподозрян са маслините и естествено консерви, колбаси, кашкавал... Абе почти всичко което не е в пресен вид или пакетиран ( ориз, паста, жито, овесени ядки). От всякъде дебне NaCl  #2gunfire

# 298
здравейте и от мен Hug
аз влизам само да се похваля - вчера бях на доки и тя ме успокои, че всичко се развива наред - бебчо си е в седмиците (27 г.с.), добре е. Не ми каза колко тежи, но за мен и това е достатъчно, че се храни добре от плацентата. Само дето всеки път на ехографа си смуче пръстите на ръцете, но нищо, като се роди и ще се отучим от този вреден навик Mr. Green. Оказа се, че доста ниско в корема ми седи, но там си се е наместил, нагоре корема ми имал празна амниотична течност, но явно не ще да се качва нагоре и затова усещам често ритници. Като стоя седнала, май го притискам и той се нервира, но това е положението ще се търпим до края на юни Praynig
Кръвното ми е ок, нисичко е, но по-добре така отколкото високо. Нали предния път направих прееклампсия та сега аспирина ми е до 30 г.с. и го спирам след това. Явно и нутри мага в комплект с нош-пато също дава ефект, та вчера и след 30 мин, пак не се хвана контракция Heart Eyes

# 299
Момичета,с риск да оспамя темата малко ,но пускаме обща поръчка от тук

http://www.clothingattesco.com/baby/bodysuits/icat/baby-bodysuits

Има страшно намалени и страхотни бебешорски  неща ,ако някой иска може да се включи
Условията са 2,90 за лира, с включена доставка до Бг. Ако някой иска да ми пише на лични  Hug

Общи условия

Активация на акаунт