Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Не казвай ако не искаш, аз пък какво любопитствам 
На всичкото отгоре едната играчка се оказа изчерпана и тя ходи до Пловдив да я търси.

Не сме стигнали до тука ей така, дето с казва на магия. Някои вече влизаме в 7-мия, АГ то първо ми викаше да я докараме до 11г.с (тогава ми беше миседа) ., после до 20 г.с., сега вече влизам в 27 г.с., вече като ходя и ме пита как съм му казвам "добре съм, пия си хапчетата". Че то техните страхове само ме натоварват, като вземе да ми разправя разни случаи от практиката ...

Поръчах си дрешки от споменатия сайт-