Къната, билките и всичко останало - Тема 7

• 75 604
  • 732
  •   1
Отговори
# 120

Показвала съм назад моя цвят с Мароканската къна цък,цък и цък,но естественият ми е такъв Peace

Много ми харесва този цвят, но аз бих го постигнала на моята коса, само ако имам 50% бели коси Simple Smile
Затова се задовалявам само с нюанс на червеното/което също ми допада/

# 121
Къносвам се от около 3 години. Първо се правех с една къна, която моя приятелка ми донесе от Турция - беше в чувалче, с нея ставах кафяво рижава ( преди къната, няколко години все с боя Вела, пак червените цветове, иначе естествената ми коса е светло кестенява), след това опитах от индийската и доста време се правех с нея, но доста потъмня и червеното почна да се губи. След това си поръчах мароканската, да, хубава и фина е. Сега заради драмата, която стана се разрових из старите теми да потърся какво съм чела, защото определено помня , че ми минаха през погледа някакви коментари - ами там са си, който му се чете, да потърси.То от тях и не се разбира много какъв е проблема ,та затова и вчера повдигнах въпроса- съжалявам за което. И така ровейки из нета за къна, с която да си върна червения цвят попаднах на тази Интензив и дойдох да попитам вас.

# 122
  • В полите на Пирин планина
За да не става по-тъмна косата аз добавих кислородна вода в сместа с къна преди да я нанеса и винаги слагам 50/50 касия и къна.

Даже публикувах снимки с последните ми химични опити  Mr. Green:

Скрит текст:

Аз слагам и амла, защото не искам да съм твърде ярко червена и бих казала, че косата ми е с поне половин тон по-светла, вкл. и коренът се изравни с изрусените ми дължини.

# 123
  • Варна
г-жа Златна Превъзходна няма за какво да се притесняваш PeaceЕстествено,че ще питаш,ако те интересува нещо.А на който му се отговаря,да го прави,на който не му се занимава или друго нещо,да подминава  Hands Thumbsup
Аз скоро трябва да се правя,че мина повече от месец.Този път смятам с бавно оксидиране и никакви добавки.
P.S Значи изводът е,че който не иска да му потъмнее цветът с времето,да подминава индийската.Аз ще знам за себе си(благодаря,за което).

# 124
Само да поясня, че става дума за индийската, която я има по магазините в малки пакетчета - с една жена, с точка на челото, не индийската из специалните он лайн магазини. Аз пък не съм се правила от Коледа  Crazy и е доста поизмита, време е вече нещо да я направя.

# 125
Всяка къна се натрупва и с времето косата става по-тъмна.

Тази с точката не е натурална къна.

# 126
Всяка къна се натрупва и с времето косата става по-тъмна.

Тази с точката не е натурална къна.
Rolling EyesПреди години само с нея се къносваше моя приятелка и косата й беше чудо Grinning, аз също съм я ползвала, но спрях да я намирам/къде я има всъщност?/, сега разбирам, че не е натурална Confused

# 127
Линкът на Златна превъзходна се тълкува като реклама а превъзнасянията на violante като какво да се тълкуват?
Нейните продукти са най-добрите на пазара, щото тя ги продава hahaha

Никога не съм си позволила да пусна нито директен, нито индиректен линк към мароканската къна, или какъвто и да било линк, в която и да било тема, от който да имам личен интерес. Спазвам правилата на форума, във всички теми и съм потребител тук от много години, сигурно са повече от 10 вече.

Просто има разлика. Ако някой каже, че не е доволен от един продукт, то това е нормално, един продукт не може да се хареса на 100% от потребителите му, дори най-прекрасният, било то сирене, велосипед или къна. Аз работя с над 1000 продукта асортимент и го знам отлично.

Но ако дойде потребителка и в един пост подложи на съмнение един продукт, без да представи доказателства за това, съжалявам, но пак в ролята на търговец съм длъжна да реагирам, ако ме е грижа какво внасям. В предната тема имаше по същия начин представена къната на Хенафокс, някой беше "пуснал мухата" за съставките и и какво се случи? Следващият пост беше на Хенафокс, която опроверга инфото и увери в качеството на продукта. Тя реагира по същият начин, по който и аз. И да, Гълъбина, и нейните продукти са най-добрите на пазара, защото тя ги продава. Просто ни е грижа, това е всичко. Аз съм търговец, а не търгаш. В същото време всеки ден съм потребител на различни стоки ..... ох стига, много дълго стана, извинете за офф-а ....

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 16:30 от violante

# 128
violante, мисля, че ти излизаш от добрия тон и спамиш темата излишно. Не е нужно да реагираш така остро на нечие съмнение - няма проблем да напишеш информация, но да продължаваш да разваляш темата - моля те, спри.

# 129
  Някой да е ползвал къните от  LUSH? newsm78
Отзиви?
Rolling EyesНикой ли не е ползвал?

# 130
  Някой да е ползвал къните от  LUSH? newsm78
Отзиви?
Rolling EyesНикой ли не е ползвал?

Моя приятелка с много тъмна коса, която беше лекичко почнала да посивява я опита, косата и някак видимо се освежи откъм цвят и блясък.

# 131
Здравейте!
Преди малко попаднах на тази статия и ми е любопитно дали някоя от Вас не е пробвала да се сдобие със загар от къна  newsm78

# 132
Здравейте, моля за съвет:  поради засилен косопад се налага да прекратя използването на всякаква боя за коса . Състоянието на косата ми е следното - медно светло русо постигнато с боя, естествен цвят светло кестеняв с бели коси само в горната видима част. Въпроса ми е какво да направя при боядисване с къна, касия и индиго за да нямам разлика при израстването на корените ( предпочитам светлите тонове) . Благодаря за отзивчивостта.

# 133
Полина, щом искаш по-светли тонове не ти е нужно индиго - то придава кестеняви нюанси върху къна. Може да смесиш къна и касия да кажем 50/50 и да намажеш цялата коса. Ако не и се рискува със цвета може да намажеш косми от четката ти за коса, за да видиш резултата.
По-напред в темата имам снимка / моята коса също е светлокестенява, с малко бели коси по пътя и се боядисвах руса до скоро /.

# 134
Полина, щом искаш по-светли тонове не ти е нужно индиго - то придава кестеняви нюанси върху къна. Може да смесиш къна и касия да кажем 50/50 и да намажеш цялата коса. Ако не и се рискува със цвета може да намажеш косми от четката ти за коса, за да видиш резултата.
По-напред в темата имам снимка / моята коса също е светлокестенява, с малко бели коси по пътя и се боядисвах руса до скоро /.

Много благодаря! Ще се върна назад в темата....все още чета предишните теми и съм възхитена от разнообразието в цветове,  които се получават - направо си е изкуство Simple Smile Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт