Къната, билките и всичко останало - Тема 7

• 75 612
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
за sahara tazarine ли говорите като споменавате "мароканска"? аз не съм доволна от нея. Наистина оцветява повече от всички други къни обаче пада за 4-5 измивания. Най-скъпата къна, а в същото време постоянно пада при къпане и кърпите се оцветяват в червеникаво. Близо месец след къносване в момента нямам никакъв червеникав цвят. Въобще.......

# 106

На най-скъпата къна й пуснаха рекламен линк преди малко Simple Smile
80 грама 12 лв ...

На мен от всички къни ми се оцветяват кърпите и не виждам драмата, честно ... и при всички къни цветът губи своята яркост и живот след месец.
Е, аз си защитавам продукта, мое право е Simple Smile

# 107
исках да кажа, че е най-скъпата къна, която Аз съм купувала. И само от нея ми се оцветяват кърпите цял месец, че няма и изпиране.
А бе, сигурно сте прави, че след месец всяка къна губи блясък, просто явно съм била с Прекалено големи очаквания.

# 108
исках да кажа, че е най-скъпата къна, която Аз съм купувала. И само от нея ми се оцветяват кърпите цял месец, че няма и изпиране.
А бе, сигурно сте прави, че след месец всяка къна губи блясък, просто явно съм била с Прекалено големи очаквания.

Жалко, че не ти е оправдала очакванията Sad Има ли начин да се реванширам?  Hug

# 109
можеш да се реваншираш като ми кажеш как да задържа червеникавия цвят  Laughing
вече си мисля, че единствения шанс да съм червена е 1во да се изруся и после да се къносам или направо да си купя червена боя  Laughing Laughing.От 1 година пробвам с къни и падат след няколко седмици  Cry

# 110
можеш да се реваншираш като ми кажеш как да задържа червеникавия цвят  Laughing
вече си мисля, че единствения шанс да съм червена е 1во да се изруся и после да се къносам или направо да си купя червена боя  Laughing Laughing.От 1 година пробвам с къни и падат след няколко седмици  Cry

Ще проуча и ще ти кажа Simple Smile Защото и при мен в един момент цветът не е така жив. Хубавото е, че имам шанса лабораторно да го изпитам (дипломирам се козмецевтика и биотехнологии). Ще отнеме време, да намеря начин да направя проби, но всичко е до рН, отсега ти го казвам Simple Smile

# 111
  • В полите на Пирин планина
О, ами то и боята пада.
Според мен спокойно може да се прави глос с къна, особено ако косата не е прекомерно суха за освежаване на цвета.

# 112
И аз имам добри отзиви за мароканската-харесвам наситения червен цвят , който се получава/макар основата ми да е доста тъмна/При мен , ако не се оцвети хавлията след къносване, значи къната е менте LaughingА относно "най-скъпата къна", не ми се отваря линка, но имам подозрения за една/грамажа й беше същия на тази цена Shocked/, която купих от Био магазина на нивото на Карфур на Цариградско-е, такъв боклук не бях ползвала Close
По-напред в темата имах питане, но изглежда никой не е купувал от този вид къна/на лъш/ Rolling Eyes

# 113
Здравейте! Искам да попитам някой използвал ли е тази къна  http://www.bioslunceluna.com/shop/kuna-na-prah-chervena-intensiv … ndian-bazaar.html и ако да, как трябва да я приготвя? Имам и още един въпрос. преди време бях поръчала мароканската къна, направих се с нея, горе-долу се получи, но после прочетох в тази тема (не помня кой номер тема беше обаче) няколко потребителки, които казаха, че повече не биха я сложили на косата си.Защо, какво й е на къната, какво има в нея?

Мдаа, същата купих преди няколко месеца и изобщо не ми хвана-нито помен от червен нюанс, само някакво светло рижавеещо Rolling Eyes, къде беше това наситено червено, че чак и интензивно, не знам ooooh!
Не бих повторила с този боклук Naughty, а относно приготвянето й, отзад имаше указания на бг.

# 114
Само не разбрах какво толкова се засегнахте? Не чета темата редовно, просто си спомням,че имаше нещо в темите назад и понеже тук пишат едни и същи хора, предположих,че някой ще си спомни и ще ми каже за какво става въпрос.Не правя реклама на никаква къна ( може би темата е само за хенафокс и мароканската къна - извинете,че попитах за друга) За мен цената няма значение,ако ще и 80 гр да струват 20лв, бих ги дала,ако знам,че ще постигна хубав червен цвят, а не просто да ми червенее на светлината. Няма какво да подскачаш violante, нито знам,че ти продаваш къната, нито,че пишеш тук, не съм искала да засегна някой. Хайде със здраве.

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 08:47 от г-жа Златна Превъзходна

# 115
  • В полите на Пирин планина
г-жа Златна Превъзходна, не мисля, че си засегнала някой / освен violante по разбираеми причини. / Спокойно се пише за всякакви къни, вкл. и не до там изцяло къни, обсъждаме натурални методи за оцветяване от всякакъв вид и си на място в тази тема.  Peace

# 116
Благодаря Lady Brinne, Благодаря и на Shoni за отговора относно Проблемната къна. Мислех ако според коментарите ви, не струва, да поръчам отново мароканска, но...просто се отказах  Mr. Green

# 117
Линкът на Златна превъзходна се тълкува като реклама а превъзнасянията на violante като какво да се тълкуват?
Нейните продукти са най-добрите на пазара, щото тя ги продава hahaha
Като не можете да отговорите, не подскачайте като ощипани госпожици ами идете се наспете.

# 118
В никакъв случай не мисля, че г-жа Златна Превъзходна рекламира къната, дори странно ми прозвуча постинга на засегнатата дама Rolling EyesТо, ако това е реклама, какво да кажем за Хена фокс Peace, аз лично от тяхната къна изобщо не съм доволна Stop
Още повече, че тук е форум, за да споделяме мнения-кой доволен и кой не, за да постигнем оптимален резултат  bouquet
Г-жа Златна Превъзходна/ама, че дълъг ник Twisted Evil/, с къна едва ли ще постигнеш наситеност на цвета като от боя, освен ако основата ти е кестенява.

# 119
  • Варна
г-жа Златна Превъзходна и аз щях да кажа,че явно изходният ти цвят е тъмен.В този случай едва ли,ще получих хубав/ярък червен цвят Peace
Показвала съм назад моя цвят с Мароканската къна цък,цък и цък,но естественият ми е такъв Peace

Общи условия

Активация на акаунт