Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Пловдив
Отговориха ми в другата тема,на да питам и вас...Мнения за д-р Ива Стоилова и Д-р Титова - кожни лекари Rolling Eyes

И двете съм посещавала, и двете са добри.
Др Стоилова залага на по скъпо лечение (лукзозен кабинет, уреди, терапии), а др Титова е по народна.
Аз лично давам + на др Титова

# 256
  • Пловдив
Отговориха ми в другата тема,на да питам и вас...Мнения за д-р Ива Стоилова и Д-р Титова - кожни лекари Rolling Eyes

И двете съм посещавала, и двете са добри.
Др Стоилова залага на по скъпо лечение (лукзозен кабинет, уреди, терапии), а др Титова е по народна.
Аз лично давам + на др Титова
и аз така...довечера сме при нея.Мерси! Peace

# 257
Момичета,от къде да купя филц,че нещо ме е хванала музата Simple Smile  Намерих си в Книжарницата в Сани центъра,1лист е 1лв!

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 10:16 от Liliq_Zlatna

# 258
  • Пловдив
Здравейте!
Предстои ми физиотерапия,къде бихте ми препоръчали да я направя?
ДКЦ 7 в Кичука Peace

Аз пък от ДКЦ 7 не съм доволна - трябваше да водя дъщеря ми на физиотерапия за плоскостъпие - е, заявиха ми, че който води детето, той трябва да извършва процедурата (ултразвук), а за гимнастиката - едно показване и пак ти трябва да си следиш дали детето правилно прави упражненията, като в същото време си принуден да слушаш личните проблеми, недоволства и т.н. на персонала им. Ходих и с ваучер на една процедура, която по един начин беше описана, а се оказа по-различно и естествено ефектът беше никакъв.

# 259
Знам, че не е по темата, но някой може ли да ми препоръча добър пулмолог и да работи със ЗК. Става въпрос за възрастен.

Аз бих ти препоръчала д-р Ани Торосян. Знам, че приема в Медикус Алфа, но не знам дали работи със ЗК.

# 260
Момичета да знаете къде продават детски чорапогащници на Пенти?

# 261
  • Пловдив
Отговориха ми в другата тема,на да iпитам и вас...Мнения за д-р Ива Стоилова и Д-р Титова - кожни лекари Rolling Eyes
И аз съм с положително мнение за др Титова, голям специалист и човек!  Peace
Искам да ви попитам знаете ли колко струват опреснителните шофьорски курсове? Препоръчайте някой инструктор, ако може и да е с форд фиеста.  Laughing

# 262
  • Пловдив
На Заимов има един магазин за немски стоки,да знаете къде им е другия магазин?

# 263
  • Пловдив
Балли от лявата страна преди Джумаята.

# 264
  • Пловдив
Момичета, тази неделя ( 27.04 ) , ще бъде откриването на Фермерския пазар в Пловдив , който ще се намира на пазара на Гребната база. Ето повече инфо : https://www.facebook.com/events/663985463636799/?ref_newsfeed_story_type=regular

# 265
  • Пловдив
Момичета, винетка освен от бензиностанция и пощата къде мога да намеря?

# 266
  • о`майна лунна нощ е
Само на тези места. Те са под специален режим на продажба и за това се предлагат само в пощите и бензиностанциите. В подразделенията на АПИ - областните пътни управления по градове вероятно също има, но те не работят в празнични и почивни дни. На граничните пунктове също има.

# 267
Още един глас за Хронолаб, там също можеш да си видиш резултатите онлайн.  Wink

# 268
На Заимов има един магазин за немски стоки,да знаете къде им е другия магазин?

Срещу паметника на Съединението и срещу Метро.

# 269
  • В царството на мечтите
И аз съм доволна от Д-р Титова

Общи условия

Активация на акаунт