Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Vasencetto, виж в Мол Пловдив в НМ. Не са скъпи нещата, има избор на номера и цветове.

# 151
  • Пловдив
Аз пък съм се насочила към пазара на Димитровград . Смятам от там да напазарувам дрехи за детето, че предстои тръгване на ясла.Хем всичко ще е на едно място и няма да търча от единия край на града до другия.

# 152
Вчера звънях и на една фирма със склад на Брезовско шосе - Милда, казаха че ще ни обслужат и в склада , имали и обувки на КК. Аз също предпочитам да сме на едно място, защото децата се изнервят и става лошо.
Онлайн имам не лоши покупки, но и несполучливи също. Дайте идеи за някой добър сайт ?  Гледах каталога на Некст , за съжаление ми идва скъпичко да облеча три деца от там. Асда (Джордж) , а и Мадъркер са по-добре, но трябва да е чрез фирма за доставки, а не съм взимала така досега....
Наистина трябва да ги облека от-до, защото всичко им е малко...

# 153
  • Пловдив
Vasencetto, може ли да те помоля да погледнеш до кой номер най -голям са им обувките?

ПП: намерих ги, само бебешки са, май...

# 154
Ще видя и ще пиша, макар че той май вече минава към мъжка номерация .. иначе пише, че има дрехи за деца от новородени до 14г. възраст. За обувките не знам вече..
Какъв е този пазар на Димитровград (или имате предвид града Димитровград)? От пазар трудно намирам нещо хубаво. При нас точно по Великден идват търговци от къде ли не, става огромен пазар с много тъпканица и т.н. Но, са предимно парцалки, китайски и турски, с порядъчно надути цени.

# 155
  • Пловдив
Уффф, дам, към мъжкото минава, нищо че, е на 10г... ooooh!
ама като не харесва нищо от мъжкото. Досега бяхме с на К&К. есента с 40 номер /последния от тяхната номерация/, вече са малки...

# 156
Уффф, дам, към мъжкото минава, нищо че, е на 10г... ooooh!
ама като не харесва нищо от мъжкото. Досега бяхме с на К&К. есента с 40 номер /последния от тяхната номерация/, вече са малки...
Вчера по телефона хората от склада ми казаха, че имат обувки само на К&К, т.е. май ще търсите на друго място  Sad

# 157
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, дали ще може да ми препоръчате фирма за почистване след цялостен ремонт на апартамент? Благодаря предварително   bouquet

# 158
  • Пловдив
Момичета, дайте съвет за УНГ за сина ми , за да се консултирам за третата му сливица( без д-р Петров Tired)

# 159
Момичета, дайте съвет за УНГ за сина ми , за да се консултирам за третата му сливица( без д-р Петров Tired)
доктор Милинич,работи в Каспела и МЦ Хипократ.

# 160
  • Пловдив
Имах предвид пазара в гр.Димитровград- има и български и турски неща. В прословутото Уайкики нещата също са турски и китайски, така че е е въпрос на избор от къде ще се пазарува.

# 161
  • Пловдив
Момичета на пазара на Младежка часовникар има ли и работи ли в неделя? И там някъде мога ли да намеря масла на Икаров?

Каня всички пловдивчани, които имат желание да се присъединят в тази кауза утре да заповядат на пазара и да си харесат нещо  Simple Smile
https://www.facebook.com/events/557291211048282/?ref_notif_type= … vity&source=1

# 162
  • Пловдив

д-р Должиков - 5 ДКЦ, не сме ходили при него, скоро го научих от доволни майки.

# 163
  • Пловдив
Десиссслава масла на Икаров би трябвало да има в аптеката.

# 164
  • Пловдив
SINEICKA а аптеката в кой край на пазара е, къде да я търся /не съм от този район, да не се чудиш на глупавия ми въпрос/

Общи условия

Активация на акаунт