Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Има аптека до Т-маркет и в края на пазара под блока където е ресторант  "Екстаз "

# 166
  • Пловдив
  bouquet

# 167
  • Пловдив
Момичета, дайте съвет за УНГ за сина ми , за да се консултирам за третата му сливица( без д-р Петров Tired)

д-р Должиков - 5 ДКЦ, не сме ходили при него, скоро го научих от доволни майки.

+1!
и един - ама голям!

# 168
Момичета,
четвъртък-17.04 от 18 ч. във Военния клуб ще има Великденски Благотворителен концерт в помощ на "пеперудените "деца-болни от болест,при която горния слой на кожата се свлича и се отварят рани.Ако помните Криско от форума,преди години....

Моля,заповядайте и разпространявайте информацията!

Благодаря  Hug

# 169
 Привет! Моля да ми препоръчате ортодонт за дете на 6 години.

# 170
  • Пловдив
Имам координатите на един в Асеновград - много добри отзиви имам за него Peace

# 171
Здравейте! Нямам време да обикалям, за това ви моля за помощ  Praynig
От къде мога да купя хубава мъжка запалка (за подарък) и ако е възможно да и гравират малък надпис?

# 172
  • Пловдив
Момичета, дайте съвет за УНГ за сина ми , за да се консултирам за третата му сливица( без д-р Петров Tired)
Много благодаря на всички за отзивите Hug

# 173
  • Пловдив
Привет, виждала съм преди в Природо-научния музей да продават камъни /аметист, тюркоаз и т.н./ към днешна дата дали продават още и дали ги има без обков /да не са висулка за синджирче, а само камък/ и някой знае ли на каква цена върви рубинът?

# 174
Виж по индийските магазини/там съм виждала естествени камъни на много приемливи цени/...Те и без това май,още ремонтират Природонаучния музей и не съм сигурна дали магазинът там работи...А,рубините,ако са шлифовани са доста скъпички,не знам за необработените как стои въпроса с цената....

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 21:49 от Анонимен

# 175
Точно рубинът е скъпоценен камък, а в индийския магазин и в природонаучния продават полускъпоценни. Аз така търсих топаз и ми го обясниха това тогава.

# 176
  • Пловдив
mariposa333 а имаш ли идея къде мога да намеря такъв камък на сносна цена и да е без обков, просто камък?

# 177
Не, аз още не съм намерила топаз. Ако откриеш някъде, сподели и аз да си намеря топаза. Wink

# 178
Скъпоценни камъни бях гледала в халите на първия етаж до входа още , единия от бижутерийните щандчета.

# 179
Скъпоценни камъни бях гледала в халите на първия етаж до входа още , единия от бижутерийните щандчета.
Там не продават скъпоценни камъни, а полускъпоценни такива. разликата е огромна, особено в цената Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт