Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Скъпоценни камъни бях гледала в халите на първия етаж до входа още , единия от бижутерийните щандчета.
Там не продават скъпоценни камъни, а полускъпоценни такива. разликата е огромна, особено в цената Mr. Green.

Да, има и скъпоценни , за пореден път ме кръщават във форума , че не знам какво пиша , па то обратното .

# 181
  • Пловдив
Здравейте! Нямам време да обикалям, за това ви моля за помощ  Praynig
От къде мога да купя хубава мъжка запалка (за подарък) и ако е възможно да и гравират малък надпис?

http://dims-92.com/ClientDisplayVendorProducts?param=4553686f703 … f6e6c794e65773d3b

Запалки, но не гравират

# 182
  • Пловдив
Здравейте! Нямам време да обикалям, за това ви моля за помощ  Praynig
От къде мога да купя хубава мъжка запалка (за подарък) и ако е възможно да и гравират малък надпис?

http://dims-92.com/ClientDisplayVendorProducts?param=4553686f703 … f6e6c794e65773d3b

Запалки, но не гравират
Магазина им е в МОЛ Галерия, на 1 етаж, магазин ДЕНИКС

# 183
За скъпоценни камъни попитайте в златарските магазини на "Отец Паисий"

# 184
Записвам се Simple Smile
И да кажа...намерих страшно магазинче на Христо Ботев от страната на Военна болница , но след нея по посока кръстовището на Mcdonalds. До един фризьорски салон е. Има само турски стоки: маслини, зехтин, баклавата си е турска както и локума, племенника си облиза пръстите. Направи ми впечатление, че и цените бяха доста ниски.  Ще го потърся сега във фейсбук.

# 185
Препоръчайте ми добър зъболекар. По възможност цените да не са мега високи, но да си разбира от работата.   bouquet

# 186
  • Пловдив
д-р Печалов (Тракия бл. 107) Peace

# 187
ketival, Благодаря   bouquet

# 188
  • Пловдив
mariposa333, ще се опитам да разбера дали има скъпоценни камъни в музея "Земята и хората" в София, спомням си, че когато преди години го посетих имаше диаманти нисък карат, с големина малко по-голяма от камъче за обица на нос и вървяха 20лв. Като науча ще пиша пак, за всеки случай ще проверя в халите иначе да излизат ми някакви луди цифри като цени. А аз искам да го направя подарък тип талисман и да се носи примерно в портмонето, спрях се на рубин поради няколко лични причини и сега ми влезна мухата да издирвам...ако не ще се спра на гранат...
Открих много интересен сайт ето ти топаз на супер цена http://nanocom-bg.com/test/index.php?page=shop.product_details&a … art&Itemid=52

# 189
Препоръчайте ми добър зъболекар. По възможност цените да не са мега високи, но да си разбира от работата.   bouquet

д-р Андрей Деянов 032/628434 , не е от най -евтините но не е и обирджия и определено си разбира от работата.

mariposa333, има евтини диаманти , които са добити по изкуствен начин , скъпи са естествените. В този маг. на халите, някакво камъче , като капчица голямо беше 150 лв. , не му помня името , имаше и други .С камъните гледайте да не ви излъжат , от нета не бих се доверила да купувам .

# 190
  • Пловдив
Не знам дали изобщо някъде се продават истински скъпоценни камъни и как изобщо е регламентирана този вид търговия. Иначе бижута със скъпоценни камъни, с гарантирана оригиналност, в бутиците на скъпите марки.....но там е една цифромания, свят да ти се завие.  Crazy  Crazy

# 191
Препоръчайте ми добър зъболекар. По възможност цените да не са мега високи, но да си разбира от работата.   bouquet
д-р Владимир Петров (бул. България 63, ет.2), тел. 0896673539
Изключително много съм доволна от него, няма да съжаляваш, ако го посетиш Peace

# 192
2 въпроса - къде мога да намеря 1. памперси Evy Baby и 2. течен перилен препарат Бочко?

# 193
до Илиянци има едно малко магазинче с перилни и почистващи, там съм ги виждала много изгодно Peace

# 194
Благодаря, но ми е точно на другия край на града  ooooh! Аз съм в Кючука, т.е. Център, Тракия са ми ОК.

Общи условия

Активация на акаунт