Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Благодаря, но ми е точно на другия край на града  ooooh! Аз съм в Кючука, т.е. Център, Тракия са ми ОК.

В Кичука-и до големия парк срещу ДГ Зорница има магазин в които продават(търговиите) и до парк Белите брези-магазин Рая.

# 196
Сърдечно благодаря   bouquet

# 197
  • Пловдив
При взимане на носен секрет трябва ли задължително да има цветен материал за посявката?
Ако секрета е безцветен, може ли да се изолира бактерия?

Има ли лаборатория от която да сте доволни за подобни изследвания?
За носен секрет моята джипка признава само лабораторията в Торакс.Казва,че там е абсолютно сигурна,че използват всички реактиви,докато на много други места си спестявали част от тях и резултата е отрицателен,а всъщност си има проблем.Като взеха секрет на малкия не вярвах,че изобщо ще излезе нещо,защото тампона ми изглеждаше съвсем сух-ни мокър,ни зелен сопол..Като излязоха резултатите се оказа една не много често срещата бактерия.Слагахме капките от антибиограмата и се реши въпроса.А преди това от 4 седмици в месеца 3 беше със сополи-направо ми беше писнало! За съжаление не работят със здравната каса,мисля че 20 лв беше изследването-но си струваше.В крайна сметка си решихме проблема с постоянните сополи. Peace

# 198
  • Пловдив
 ooooh! Как не се сетих!
И с двете бременности само там си правих Микробиологиите.

# 199
Момичета, къде мога да намеря евтини тапети?

# 200
Да докладвам, че взех мтого хубав козунак от сладкарница Дейзи в Тракия.  Peace

# 201
Благодаря за информацията, момичета. Hug
Желая весели празници на всички!  bouquet

# 202
Предстои ми цялостен ремонт на апартамент. Колебая се между фирма или отделни майстори за всяка дейност newsm78 Ще ви бъда страшно благодарна, ако ме насочите към конкретна (и коректна) фирма, която сте ползвали и сте останали доволни  bouquet

# 203
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде продават такива вендузи? Питах в няколко аптеки ( в Кичука) и ми казаха, че имат само стъклени.

# 204
Момичета, знаете ли къде продават такива вендузи? Питах в няколко аптеки ( в Кичука) и ми казаха, че имат само стъклени.

В някоя дрогерия виж, или медицински магазини ли как се казва , инвалидни колички където се продават .

# 205
В магазин Самоздрав на "Иван Вазов".

# 206
  • Пловдив
Благодаря много за информацията, момичета   bouquet!

# 207
  • Пловдив
В магазин Самоздрав на "Иван Вазов".
+1 и са по-евтини към 14лв. са.

# 208
А някой може ли да ми препоръча фирма или магазин за естествен , но масивен, а не трислоен паркет? Открих само Артистико и NS, а търсачката ми вади само фирми за София.

# 209
  • Пловдив
Шайн, има един магазин на ул. Родопи. (малко преди да излезеш на Хр.Ботев).
Името ми изхвръкна. В Гугъл го гледам че е на Родопи 107 (приблизително).

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 11:47 от miraluba

Общи условия

Активация на акаунт