Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
момичета на волга паспортното работили в събота .
Не. Категорично.

# 136
Благодаря за идеите за жълтите стотинки.
Ако никъде не ги вземат благородна идея е "акция жълти стотинки".Има инфо в нета,къде може да се дарят а всяка година на 1 юни на центъра има специални кутии.

А къде по центъра по-точно слагат тези кутии? Ще се разходя тази година специално заради тях.

Миналата година бяха до билетния център до Общината и по принцип са в този район.

# 137
  • Пловдив
Днес от 12 ч отваря Терановата.За първите 500 клиенти ще има подарък дънки

# 138
Днес от 12 ч отваря Терановата.За първите 500 клиенти ще има подарък дънки
На главната ли?

# 139
# 140
  • Пловдив
Уф...ще има блъсканица Mr. Green

# 141
Да докладвам, блъсканицата е абсолютна + полиция за охрана на "събитието"

# 142
Здравейте момичета! Другата седмица, понеделник- вторник, ще трябва да идваме до Пловдив да вземем на малчуганите малко пролетни и летни дрешки, обувки на малчо, абе доста неща (в нашия град е много зле откъм такива неща). Бихте ли ми дали идея за магазин или склад където можем да вземем хубави дрешки - български или качествени вносни дрехи. По-скоро за по-големите - на 9 г. са почти. За малкия ще видим във Вис Виталис, Барт и за обувки -магазина на Колев и Колев в Мола зад Пещерско. Спомням си, че сме ходили на борсата на Брезовско за близнаците и си купихме дрехи от там, но бяхме с познати на собствениците на склада. Сега не знам дали ще можем от там да си напазаруваме.
Ще съм благодарна за идеи.  Hug

# 143
Vasencetto, основно пазарувам онлайн, но от малкото изключения които съм правила впечатлението ми от Вис Виталис е - ниско качество на високи цени. Честно, непонятна ми е известността на тоя магазин. По- скоро предпочитам Джъмбо.  Peace

# 144
Може  Simple Smile , ходила съм преди 5-6 години последно. Но пък за Джъмбо не съм сигурна защото последно взех три бодита за Божидар и им се усукаха леко шевовете след прането.. може и заради сушилната да е.
 Оф, много трудно ги обличаме тия деца, особено големите. Те държат да им купя еднакви дрехи - после си ги носят в различни дни - не ходят еднакво облечени, но когато купувам все ги е страх да не се прецака единия  ooooh!
 Та така, в нашия малък индустриален град (от Панагюрище съм) или няма размери, или няма по 2 или няма нищо, но пък за сметка на това е доволно скъпо.

# 145
  • Пловдив
Дъждът ще охлади страстите в Терановата  Laughing

# 146
...за обувки -магазина на Колев и Колев в Мола зад Пещерско. ...
Ще съм благодарна за идеи.  Hug

Магазин Мечо Пух в Кючука-аутлет на Колев и КОлев,на по-прилични цени.

Дрехи-онлайн  Peace

# 147
  • Пловдив
и аз за дрехи препоръчвам онлайн Simple Smile
В Уайкикито в МОЛ Галерия и във Форум-а в Тракия също могат да се намерят добри попадения  Peace
Вис Виталис бяха нещо, по времето на племенника (6 и 1/2 в момента)... Когато бременеех със сина ми накупих от там доста неща - на второто пране се развлачиха, да не говорим, че на 90% от дрешките копчетата се изпочупиха ooooh!
А има техни дрешки от племенника, които в момента носи дъщеря ми - ами не са мръднали...

# 148
Дъждът ще охлади страстите в Терановата  Laughing

Те страстите много отдавна се охладиха. Още след 500-тния чифт раздадени дънки интересът секна. Вече е напълно спокойно.

# 149
Тези дънки поне стават ли за нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт