Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 647
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Преди 2 седмици обменихме жълти стотинки в Прокредит в Тракия. Там имат машина за теглене на монети. Комисионната май беше около 3 лева, за сума приблизително 60 лв.

# 121
Теранова все още не са отворили. В ремонт са.

Мами, имам огромно количество жълти стотинки - 1ст., 2ст. и 5ст.
Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

Плати си тока  Mr. Green

Иначе, можеш да питаш в някоя /или няколко/ аптека, поща, квартален хрателен магазин..

Ако тръгна да си плащам тока с тях, няма да накажа EVN, а една невинна касиерка, която с нищо няма да го е заслужила.  Peace

Интересува ме, ако някой е сменял скоро, да назове конкретна банка, където ги приемат, защото в повечето банки не ги искат.

Мисля че и в пощата ще ти ги приемат Peace

Момичета, не е много по темата.

При взимане на носен секрет трябва ли задължително да има цветен материал за посявката?
Ако секрета е безцветен, може ли да се изолира бактерия?

Има ли лаборатория от която да сте доволни за подобни изследвания?
Аз съм най-доволна от Хронолаб и само там изследвам ( и лекари ми я хвалят като най-читава, та аз на други не вярвам, а и един път в 3 различни лаборатории излязоха 3 различни резултата  ooooh!). Мисля че и при безцветен може да има бактерия.

В Хронолаб миналата седмица ми изкараха  положителен резултат за хепатит В Shocked
След това си пуснах изследване в Писанец и в Бодимед, беше отрицателен Naughty

# 122
Момичета, знаете ли дали в Кючука има магазин за месо на "Новомес"?

# 123
Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

Ако никъде не ги вземат благородна идея е "акция жълти стотинки".Има инфо в нета,къде може да се дарят а всяка година на 1 юни на центъра има специални кутии.

# 124
  • о`майна лунна нощ е
Днес, докато пазарувах в Кауфланд, от информация пуснаха съобщение, че в магазина има акция за даряване на рестото от покупките. Каузата е за топъл обяд на децата в нужда.

# 125
  • Пловдив
Знаете ли дали Теранова на Главната вече работи?
Имам някакъв спомен, че последно като минах оттам магазинът беше напълно изпразнен.
На 11 .4 отварят в 12 часа май .

# 126
  • Варна, Пловдив
Къде и как бих могла да ги обменя? Става въпрос за торби със стотинки...  ooooh!

Плати си тока  Mr. Green

Иначе, можеш да питаш в някоя /или няколко/ аптека, поща, квартален хрателен магазин..

Здравей, защо не питаш в бензиностанция. Татко по едно време им носеше редовно и бяха много благодарни.

# 127
Бихте ли ми напомнили къде мога да поръчам детска торта, но наистина добра? Анастасия от Just my cakes ще е ангажирана за датата, а аз много я харесвам, а като стил не знам кой я достига в града  newsm78

# 128
Благодаря за идеите за жълтите стотинки.
Ако никъде не ги вземат благородна идея е "акция жълти стотинки".Има инфо в нета,къде може да се дарят а всяка година на 1 юни на центъра има специални кутии.

А къде по центъра по-точно слагат тези кутии? Ще се разходя тази година специално заради тях.

# 129
  • Пловдив
за изследвания, аз лично никога вече не бих отишла в Хронолаб...
Като пускахме за градина на малкия, отидохме там, че уж били най-бързи... Да, ама не - 1 седмица чакахме чревните и какво ли не ми мина тогава през главата... В крайна сметка се оказа, че някой просто забравил да нанесе готовия резултат #Cussing out
В резултат на което детето на първия учебен ден беше много разочаровано, че не е при "големите деца" в градината и доста си поплака Crossing Arms

В крайна сметка отидохме до лабораторията на 7мия ден и там се поразровиха. Откриха резултата и дори не се извиниха #2gunfire

Oт коя гинеколожка сте доволни, момичета?
Ако те устройва 3 ДКЦ, филиала на бул. Марица - д-р Янакиева Peace

# 130
  • Пловдив
Бихте ли ми напомнили къде мога да поръчам детска торта, но наистина добра? Анастасия от Just my cakes ще е ангажирана за датата, а аз много я харесвам, а като стил не знам кой я достига в града  newsm78

Разгледай тортите на Пепи - https://www.facebook.com/PeppinaCakes?fref=ts

# 131
  • Пловдив
Пепи не дава сертификат.

# 132
  • ПЛОВДИВ
Помагайте от къде да взема дунапрен,
трябват ми 2 парчета 60/60 см. с дебелина 2-3 см (мах 4). Peace

# 133
момичета на волга паспортното работили в събота .

# 134
От утре до неделя ще е Черният петък в Техномаркет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт