Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Къде продават дамаски?

Може и на парчета.
Трябва ми за един стол в детската, на който децата попиляха дамаската, а е здрав, масивно дърво. И има още много живот в него...

# 271
  • Пловдив
Аз пък се разочаровах от Титова...Заведох детето на кожен лекар,а тя ми продава водорасли на Аквасорс Sick Просто...нямам думи!На тия години кой ли и е промил мозъка така Rolling Eyes

# 272
  • Пловдив
На Заимов има един магазин за немски стоки,да знаете къде им е другия магазин?

Срещу паметника на Съединението и срещу Метро.
Благодаря, момичета. А този срещу Метро в търговски център Аркадия ли е или някъде до него?

# 273
  • На тепето...
Момичета знаете ли къде предлагат коригиращо бельо?

# 274
На Заимов има един магазин за немски стоки,да знаете къде им е другия магазин?

Срещу паметника на Съединението и срещу Метро.
Благодаря, момичета. А този срещу Метро в търговски център Аркадия ли е или някъде до него?

В него е  Peace

# 275
  • Пловдив
Момичета знаете ли къде предлагат коригиращо бельо?

Тип гащи ли?В Триумф,в Лидл често пускат.В магазина за бельо в къщата,по стълбичките до Понеделник пазара

# 276
Има тема " ВАРНА - да обсъдим ресторантите ", но за Пловдив такава не намерих  Rolling Eyes
Интересувам се ресторантите на хотел Беркут.В страницата на хотела излизат 4-5 ресторанта.Мнения и отзиви за някой от тях, стават ли за семеен обяд или вечеря?

# 277
  • Майничка
Къде продават дамаски?...

От "Източен", като свиеш по "Марин Дринов", в белите кооперации отдясно, след магазинчето за плодове и зеленчуци.

# 278
  • Пловдив
Винетки има и в Пикадили.

Магазинът за "немски стоки" в Аркадия, да не би да е онзи "Рови-рови". Там са само боклуци.

# 279
  • Пловдив
Има тема " ВАРНА - да обсъдим ресторантите ", но за Пловдив такава не намерих  Rolling Eyes
Интересувам се ресторантите на хотел Беркут.В страницата на хотела излизат 4-5 ресторанта.Мнения и отзиви за някой от тях, стават ли за семеен обяд или вечеря?

В Беркут сме ходили преди разширението да е готово, така че лично пробван е само "старият" ресторант. Менюто е много добро, шеф-готвачите на ниво, (съответно подобаващи са и цените). На Кулинарната купа на България май бяха единственият пловдивски ресторант със собствен отбор, другите бяха смесени.
Много харесваме градината през лятото, според мен идеална за семейни обеди/вечери.

# 280
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали, къде в Пловдив има добри занимания по йога

# 281

В Беркут сме ходили преди разширението да е готово, така че лично пробван е само "старият" ресторант. Менюто е много добро, шеф-готвачите на ниво, (съответно подобаващи са и цените). На Кулинарната купа на България май бяха единственият пловдивски ресторант със собствен отбор, другите бяха смесени.
Много харесваме градината през лятото, според мен идеална за семейни обеди/вечери.
Благодаря!

# 282
Трябва ми касичка, а не знам защо не мога да намеря... Някой да е виждал скоро?

# 283
  • Пловдив
Трябва ми касичка, а не знам защо не мога да намеря... Някой да е виждал скоро?
Прегледай в евроленда на центъра.

# 284
Мога да ти подаря еротична такава, подарък на мъжа ми за ергенското му парти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт