Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

Да

# 421
# 422
Къде в Пловдив рамкират пъзели?Искам да работят качествено и сравнително евтино! Simple Smile

# 423
Къде в Пловдив рамкират пъзели?Искам да работят качествено и сравнително евтино! Simple Smile

Рамки има на кръстовището на 6-ти септември , и цар Борис , под стария град. За цени нямам представа.

# 424
Дами, днес - неделя Бейбиленд до Триумфа в Каршака дали ще работи?

# 425
В Капана има поне 5 магазинчета за рамки и рамкиране, едното е на "Железарска", другото на "Алцеко" до Еконт, надолу по малките улички има още няколко. Като цени зависи от големината на пъзела, рамката, която ще си избереш... На Алцеко една приятелка си рамкира 2 пъзела с по 1000 парчета (не помня размерите), избра си скъпа рамка и някакво по-специално стъкло, излезе и към 17лв. за 1 пъзел, предполагам, че може и за 10лв. да ти излезе. Ако искаш, дай ми размери и утре ще разпитам в няколко магазинчета колко приблизително ще ти струва  Peace

# 426
  • Пловдив

Картини рамкирам в Бриколаж.Предполагам Практикер,Баумакс и магазините от този род също го предлагат.Аз ги предпочитам,защото спирам удобно на паркинга

# 427
Някъде срещали ли сте текстил (пердета, спални комплекти и каквото се сетите) с малките понита? Може и в нета Peace.
Нищо не мога да открия.
Грешка. Не били понитата, а Equestria girls. Пак приличат на понитата.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 12:41 от Шайн

# 428
може ли да ми препоръчате детски кардиолог Rolling Eyes
По възможност - да работи с касата

Доктор Димитров, препоръчвам с две ръце. Много внимателен и компетентен човек.

# 429
Някъде срещали ли сте текстил (пердета, спални комплекти и каквото се сетите) с малките понита? Може и в нета Peace.
Нищо не мога да открия.
Грешка. Не били понитата, а Equestria girls. Пак приличат на понитата.
В Амазон има доста неща...

# 430
В Капана има поне 5 магазинчета за рамки и рамкиране, едното е на "Железарска", другото на "Алцеко" до Еконт, надолу по малките улички има още няколко. Като цени зависи от големината на пъзела, рамката, която ще си избереш... На Алцеко една приятелка си рамкира 2 пъзела с по 1000 парчета (не помня размерите), избра си скъпа рамка и някакво по-специално стъкло, излезе и към 17лв. за 1 пъзел, предполагам, че може и за 10лв. да ти излезе. Ако искаш, дай ми размери и утре ще разпитам в няколко магазинчета колко приблизително ще ти струва  Peace
Много благодаря! Simple Smile
размерите са : 35,5/48,5
                         98/33
                         68/49
Това са 3 различни пъзела, които повече от година са наредени и трябва да ги рамкирам. Преди година рамкирах един пъзел в Бриколаж и излезе доста скъпо-около 35 лева и то с най-обикновена рамка и стъкло-възможно най-евтин вариант.
Нямам много претенции за рамката, само за цвета и евентуално. Simple Smile

# 431
Аз се чудя защо не ми излизат отговори, а то нова тема имало и съм пропуснала да се запиша  Mr. Green
Хора, кажете откъде мога да купя или поръчам хубава детска /ниска/ маса и столчета - дървени?

# 432
Здравейте!
Не искам да спамя темата, но ще си позволя да копирам въпроса си от белия списък за Пловдив и тук, защото тази тема е по-посещаема, а наистина ми е спешно!
Става въпрос за прадядо ми. Преди година и половина получи инсулт, има диабет, а от три месеца страда от ужасна кашлица. През последните седмица стана неадекватен и неспособен да се грижи за себе си. След като му беше направена снимка се оказа, че белите му дробове са наполовина пълни с течност, има и сраствания. Лекарите казаха, че може да е пневмония, туберкулоза или рак. Щели сме да разберем чак след като се изследва течността, но това можело да стане едва в сряда. Без да преувеличавам, смятам че той няма толкова време. Моля ви препоръчайте ми добър специалист по белодробни болести в града или в София!  Готови сме да отидем, в който и да било друг град!  alert

# 433
Къде има магазини за паралелен внос на прах за пране и др.?

# 434
В Гранда има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт