Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 501
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Нямам път натам, жалко Simple Smile

# 436
Къде има магазини за паралелен внос на прах за пране и др.?

на Хр.Г.Данов има два, на ресторант Стадиона, на Иван Вазов, на Мария Луиза

# 437
  • Пловдив
Къде по-точно на ресторант Стадиона има магазин за такива прахове ?

# 438
От другата страна на Васил Априлов, срещу Аптека Марешки, но по- близо до кръстовището, до спирката. Мисля, че имат само гръцки внос.
Ина-мина, съжалявам, че не знам да помогна, дано да се оправи човека!

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 04:10 от Kua

# 439
Къде има магазини за паралелен внос на прах за пране и др.?
В началото на "Железарска" има магазин на вносители на израелски перилни и почистващи препарати, има и други от по-известните марки.
ina-mina, съжалявам за дядо ти, не мога да помогна с лекари, мога да ти дам съвет, неприятен, но подготвяйте се за най-лошото  Sad

# 440
  • Пловдив
В Такия във Форума има м-н за прахове и още един близо до нас,но е по-забутан.Но в повечета са гръцки,щото с турските е по-сложнен вноса и после редовната продажба.

# 441
Може ли препоръка за добър ендокринолог?
Благодаря предварително   bouquet

# 442
Преди време бях питала тук за водомер, даже беше в началото на тази тема, но тогава ме посъветвахте да не го сменям, защото не е задължително и много жени, които проверяват водата си го измисляли. След като проверих лично във ВиК от там ми казаха, че е задължително да се сменя, но ако са минали 10 год. Някоя от вас знае ли човек/фирма, които се занимават с това?  Rolling Eyes
Обадих се на един майстор, но още по телефона се започна със "аааамии по принциппп... 30 лева, нещо такова... не знам...", което аз си го превеждам като не мога да те преценя по телефона колко да ти взема, не виждам как си облечена и не знам колко пари имаш.  Confused
Просто искам човек, който да свърши работата бързо и качествено без тея досадни номера.  Crossing Arms
Ще съм благодарна ако препоръчате някой.  Peace

# 443
Момичета, да знаете къде има хубави момичешки рокли на прилични цени/ много прилични/ ?Нещо мааалко по-официално, но не чак като за много специален повод, а да може да се носи и просто така.  Praynig /за 6-7 годишно момиче,ръст 119 см/

# 444
Момичета,една позната търси жени за гледане на бебе на 10 м.  и възрастна жена. Къде да попита за информация? ( Давам тел на ЛС ).Благодаря !

# 445
Благодаря за инфото за праховете. Днес не успях да отида никъде, но другия път ще знам къде   bouquet

# 446
  • Пловдив
Момичета, да знаете къде има хубави момичешки рокли на прилични цени/ много прилични/ ?Нещо мааалко по-официално, но не чак като за много специален повод, а да може да се носи и просто така.  Praynig /за 6-7 годишно момиче,ръст 119 см/

Разгледай роклите на НМ. Мисля, че цените им са прилични. Почти всичко от сайта го има в магазина им в МОЛ-а http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935132
И в LC Waikiki има хубави, но цените са малко по високи от НМ.

Иначе ако ти се поръчва от чужбина и имаш време да чакаш в Aliexspres има рокли по 5-7 $. Има цяла тема за пазаруване от там.

# 447
  • Пловдив
Да знаете къде в Пловдив продават хубави тефтери /да речем със закачливи корици или пък ръчно правени/?

# 448
  • Пловдив
Момичета, скоро ще има Шоу с фокусника Марио. Кога и къде ще е по-точно? Смятам да заведа децата, че на такова не са ходили Simple Smile

# 449
  • Майничка
Да знаете къде в Пловдив продават хубави тефтери /да речем със закачливи корици или пък ръчно правени/?

В книжарница Джулия на Антим І съм виждала, но не ръчно правени.

Общи условия

Активация на акаунт