Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 498
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Трябва да мисля вариант за юни поне. А при тях офертата най-ниска като цена, в сравнение с останалите занимални, които са от 140 лв. нагоре /пак без храна, която се заплаща допълнително/.

за цял ден ли говориш или занималня на половин ден?

аз направо не знам на какво да я запиша, на 3 и половина, да не е с много деца (не повече от 4-5 искам да са) - някакви школи по танци, английски или немски, спорт, занималня- не ми се иска и да стоя там, например за 3-4 часа, но да ме няма и тя да не може да избяга  Laughing
Идеи?

# 481
  • Пловдив
Трябва да мисля вариант за юни поне. А при тях офертата най-ниска като цена, в сравнение с останалите занимални, които са от 140 лв. нагоре /пак без храна, която се заплаща допълнително/.
ТуиГ и аз много се чудих и накрая заявих и аз един ваучер, но в момента ме притеснява, че вече има заявени 27 ваучера, което ще рече 27 деца, а ми се струва че мястото е малко, за да могат да се поберат толкова деца. И аз сега се чудя какво да правя?!? Иначе като цена, а за мен пък като местоположение /на 180 метра от жилището ми е/ ми е перфектна тази занималня!
П.С. вече са 31 заявени ваучера, много са според мен!
Къде ги гледате тия ваучери newsm78

# 482
  • Plovdiv
ТуиГ и аз много се чудих и накрая заявих и аз един ваучер, но в момента ме притеснява, че вече има заявени 27 ваучера, което ще рече 27 деца, а ми се струва че мястото е малко, за да могат да се поберат толкова деца. И аз сега се чудя какво да правя?!? Иначе като цена, а за мен пък като местоположение /на 180 метра от жилището ми е/ ми е перфектна тази занималня!
http://grabo.bg/plovdiv/liatna-vakantziia-09mr7f - целодневна занималня, до момента има заявени 32 ваучера, наистина мястото ми се струва много тясно, за да могат да се поберат толкова деца! Все пак не съм ходила лично да го видя, така изглежда на снимките  Peace

# 483
Не е задължително и 32-та ваучера да са за месечно посещение, може от тях да има за еднодневно, или пък за седмично. Но прави сте, мястото изглежда малко.

# 484
  • София
Дами, препоръчайте ми, моля, плуване за деца в Пловдив - с треньор.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 17:43 от Rumya

# 485
  • о`майна лунна нощ е
Един от всички заявени и платени е моят. Ще ползвам едномесечната оферта. Нямам друга алтернатива за такава цена, така моето дете ще ходи там.

# 486
  • Plovdiv
Не е задължително и 32-та ваучера да са за месечно посещение, може от тях да има за еднодневно, или пък за седмично. Но прави сте, мястото изглежда малко.
Права си  Peace може и да не са всичките за месечно посещение!

# 487
  • Пловдив
а може и не всички да са платени Peace

# 488
  • Пловдив
Здравейте,
аз търся коректна фирма за превод (заклети преводачи) на документи и с читави преводачи от немски на български, става въпрос за специфична тематика - болнични термини(епикриза) и наистина трябва не просто да разбират, ами и да владеят по същество съкращения и медицински термини? Някакви идеи и евентуално на страница ли взимат пари?
   Аз съм доволна от фирма "Sateo".Превеждали са ни много и различни документи на немски.Офисът им се намира на улица "Банкова" №1.
     Всъщност не знам да ли при тях има заклети преводачи, но за по-специфични документи работят с нотариус.

# 489
  • Пловдив
благодаря. аз не знам да ми трябва нотариус, ами по-скоро печати и прочие там на преводачите, абе казаха ми заклет преводач.

# 490
  • Пловдив
http://grabo.bg/plovdiv/liatna-vakantziia-09mr7f - целодневна занималня, до момента има заявени 32 ваучера, наистина мястото ми се струва много тясно, за да могат да се поберат толкова деца! Все пак не съм ходила лично да го видя, така изглежда на снимките  Peace

Всеки ден минавам по четири пъти от там и не съм го видяла, направо съм възмутена от себе си  ooooh!

# 491
Момичета, трябва ми официална рокля. Къде има хубави такива , но по-големи размери?
Благодаря предварително   bouquet

# 492
Момичета, трябва ми официална рокля. Къде има хубави такива , но по-големи размери?
Благодаря предварително   bouquet

В Хали има 2 такива магазина, но нямам предства до колко големи размери има. На единия си пише, че са макси, на другия, че имат и голяма номерация, но като, че ли са скъпи, миналата година щях да си купя ленен панталон от там за 74лв. Беше доста красив и по-официален, но не ми се даваха толкова пари...

# 493
  • Майничка
Зависи колко по-големи. Ако е над 50 номер по бг номерация - Уайкики в Галерията, НМ в МОЛ Пловдив, на Отец Паисий, горе-долу срещу ъгловата аптека има два магазина в близост един до друг, в края на главната, преди подлеза, отляво (магазинът се казва "Златина")... за това се сещам. "Ревю" също имат много изпипани модели, но повечето им материи са твърде спарващи, според мен.

# 494
Дами, препоръчайте ми, моля, плуване за деца в Пловдив - с треньор.

Казват, че в Младост са най-  добрите треньори. Ако те устройва мястото ти препоръчвам Веселин Пашалиев, можеш да питаш за него, младо момче  е, много старателно. Можеш да го намериш и във Фейсбук, че в момента му нямам телефона.

Общи условия

Активация на акаунт