Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 498
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
В много аптеки търся "Моновиск", но не намирам. Някой купувал / поръчвал ли е и от къде?

# 466
Идеите на Нивиана ми допадат много, но тя няма време да отговаря на всеки и затова е подобре да се ангажирам с някой, който да дойде вкъщи и да вземе точните размери на стаята и вече по тези размери да направи интериорния дизайн.

Нивиана работи и обекти в Пловдив Peace. Редовно ползвам услугите й извън форума.

# 467
Има и пловдивски дизайнери, от които съм доволна. Определено тази, с която работих по последния ми проект, бих я препоръчала Peace

# 468
Казвай направо коя е Peace. Нали споделяме информация.

# 469
Какви са цените ( на квадрат) да ти издизайнерстват едно жилище,примерно?

# 470
И мен ме интересува  Praynig Praynig

# 471
На лични бих могла да дам координатите и на всеки, който се интересува.

# 472
  • Пловдив
Не е за темата,но...може да го преместите или аз ще го изтрия утре.
Търся да закупя апартамент в града,2 или 3-стаен,на сносна цена.Ако имате някой познат или някой чуе-да пише Peace

# 473
  • о`майна лунна нощ е
Някой има ли впечатления от образователен център Работилничката. Намира се на бул. "Васил Левски" някъде срещу старата поща в Кършака.
Ще съм много благодарна за всякаква информация за там.   bouquet Спешно ми е.

# 474
  • Пловдив
Тя е на една позната,т.е. децата ни бяха заедно в ДГ.С добри впечатления съм за жената,тя скоро я е отворила...и аз се интересувам иначе  Grinning и щях да и звъня да питам.

# 475
  • о`майна лунна нощ е
Трябва да мисля вариант за юни поне. А при тях офертата най-ниска като цена, в сравнение с останалите занимални, които са от 140 лв. нагоре /пак без храна, която се заплаща допълнително/.

# 476
  • Пловдив
Здравейте, скоро ще ставам кръстница на 2 дечица и искам да им купя кръстчета - има ги навсякъде, въпросът е къде е най-евтин грамът? Ако някой скоро е купувал злато, моля да сподели.

# 477
Момичета, да знаете къде има хубави момичешки рокли на прилични цени/ много прилични/ ?Нещо мааалко по-официално, но не чак като за много специален повод, а да може да се носи и просто така.  Praynig /за 6-7 годишно момиче,ръст 119 см/

Видях хубави роклички в магазина за детски дрешки на Копчетата (до този на Samsonite). Не знам за цени, но би се видяха доста стилни без излишък.

# 478
  • Пловдив
Здравейте,
аз търся коректна фирма за превод (заклети преводачи) на документи и с читави преводачи от немски на български, става въпрос за специфична тематика - болнични термини(епикриза) и наистина трябва не просто да разбират, ами и да владеят по същество съкращения и медицински термини? Някакви идеи и евентуално на страница ли взимат пари?

# 479
  • Plovdiv
Трябва да мисля вариант за юни поне. А при тях офертата най-ниска като цена, в сравнение с останалите занимални, които са от 140 лв. нагоре /пак без храна, която се заплаща допълнително/.
ТуиГ и аз много се чудих и накрая заявих и аз един ваучер, но в момента ме притеснява, че вече има заявени 27 ваучера, което ще рече 27 деца, а ми се струва че мястото е малко, за да могат да се поберат толкова деца. И аз сега се чудя какво да правя?!? Иначе като цена, а за мен пък като местоположение /на 180 метра от жилището ми е/ ми е перфектна тази занималня!
П.С. вече са 31 заявени ваучера, много са според мен!

Общи условия

Активация на акаунт