Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Бг
Момичета, въпросът ми не е за тук, но да попитам и тук, че в здравния не получих кой знае колко отговори.Трябва ми читав гинеколог, работещ със ЗК, за наблюдение на проблемна бременност.
Благодаря на включилите се   bouquet.

# 511
  • Пловдив
Д-р Петрова  ! Но незнам дали е на разположение, миналия месец като исках да си запиша час се оказа, че е на специализация в Израел.

# 512
  • Пловдив
Пак има дублиране на имената. За коя Петрова става въпрос. Тази в Селена или тази в Медлайн.

# 513
  • гр.Пловдив
Мацки, МЦ над Писанец отстрани на Гранда как се казва?

# 514
  • Пловдив
За д-р Добринка Петрова.  Grinning На В. Априлов и беше кабинета последно, но сега се очаква да е на ново място.

# 515
За д-р Добринка Петрова.  Grinning На В. Априлов и беше кабинета последно, но сега се очаква да е на ново място.
Може ли телефон за връзка, и аз искам да си запиша час при нея.
Препоръчайте ми добър зъболекар, който работи и със ЗК  bouquet

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 09:29 от addicted2U

# 516
Мацки, МЦ над Писанец отстрани на Гранда как се казва?
Мисля, че беше "Европа" newsm78

# 517
  • Пловдив
МЦ Брод. Peace

# 518
  • Пловдив

БРОД е на етажа на Писанец.

# 519
  • Пловдив
За д-р Добринка Петрова.  Grinning На В. Априлов и беше кабинета последно, но сега се очаква да е на ново място.
Може ли телефон за връзка, и аз искам да си запиша час при нея.
Препоръчайте ми добър зъболекар, който работи и със ЗК  bouquet

Аз също го търся,защото в момента се мести в нова клиника, на ул. Македония 2В,под бетонния мост се намирала,но телефоните, които ми дадоха са напълно неактивни ( 032/693 693 , 080013006 , 0878282799 ) .  Rolling Eyes  Някой ако е минавал от там и има някакви табели и телеони да каже.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:39 от aH~

# 520
  • Бг
Момичета ще бъда благодарна ако ми дадете и на мен телефонът на докторката. Благодаря   bouquet.

# 521
  • Пловдив
Търсих в нета ама нищо не открих  newsm78, трябва ми сервиз на Самсунг, че нещо ми се развали микровълновата.

# 522
  • Пловдив
Здравейте! Търся детски обувки Чипо. Знаете ли къде се продават? Благодаря предварително!

Във Форума Тракия имаше преди

Момичета, въпросът ми не е за тук, но да попитам и тук, че в здравния не получих кой знае колко отговори.Трябва ми читав гинеколог, работещ със ЗК, за наблюдение на проблемна бременност.
Благодаря на включилите се   bouquet.

Д-р Росен Петров МЦ Хипоталамус,д-р Петрова от Селена

# 523
Здравейте!
И аз се присъединявам към въпроса за стоматолог, но Детски.
Ще ни бъде първо посещение, за това търся добър, търпелив и внимателен зъболекар.

# 524
  • Пловдив
Здравейте!
И аз се присъединявам към въпроса за стоматолог, но Детски.
Ще ни бъде първо посещение, за това търся добър, търпелив и внимателен зъболекар.

http://www.dr-tatyana-cholakova.com/

Дъщеря ни ходи с голямо желание. Много е мила, внимателна и обяснява и показва на детето всичко каквото ще прави.
На нас ни направи 2 пломби на веднъж, защото дъщеря ни така пожела  Laughing толкова да й беше интересно.
Бяхме скоро на профилактичен преглед. Нямаше търпение да влезе в кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт