Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
И аз се присъединявам към въпроса за стоматолог, но Детски.
Ще ни бъде първо посещение, за това търся добър, търпелив и внимателен зъболекар.

http://www.dr-tatyana-cholakova.com/

Дъщеря ни ходи с голямо желание. Много е мила, внимателна и обяснява и показва на детето всичко каквото ще прави.
На нас ни направи 2 пломби на веднъж, защото дъщеря ни така пожела  Laughing толкова да й беше интересно.
Бяхме скоро на профилактичен преглед. Нямаше търпение да влезе в кабинета.

Страхотно!
Много благодаря за информацията!  bouquet

# 526
Здравейте!
И аз се присъединявам към въпроса за стоматолог, но Детски.
Ще ни бъде първо посещение, за това търся добър, търпелив и внимателен зъболекар.

http://www.dr-tatyana-cholakova.com/

Дъщеря ни ходи с голямо желание. Много е мила, внимателна и обяснява и показва на детето всичко каквото ще прави.
На нас ни направи 2 пломби на веднъж, защото дъщеря ни така пожела  Laughing толкова да й беше интересно.
Бяхме скоро на профилактичен преглед. Нямаше търпение да влезе в кабинета.
ninand, д-р Пашова работи ли със здравната каса?
Редактирам се: току-що й се обадих, работи със ЗК Peace

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 11:49 от addicted2U

# 527
Момичета, да знаете къде продават продукти на марката Gabrini? Мерси  bouquet
Болните да оздравяват Hug

# 528
Момичета, въпросът ми не е за тук, но да попитам и тук, че в здравния не получих кой знае колко отговори.Трябва ми читав гинеколог, работещ със ЗК, за наблюдение на проблемна бременност.
Благодаря на включилите се   bouquet.

Георги Тотев

# 529
Момичета, въпросът ми не е за тук, но да попитам и тук, че в здравния не получих кой знае колко отговори.Трябва ми читав гинеколог, работещ със ЗК, за наблюдение на проблемна бременност.
Благодаря на включилите се   bouquet.

Георги Тотев

Peace

# 530
  • Пловдив
Elfita, благодаря много за отговора  bouquet

# 531
  • Пловдив
Пак да попитам: трябват ми такива торбички, къде да търся?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

# 532
  • Пловдив
Някой има ли  впечатления от Английската детска академия Максимум? Благодаря!

# 533
  • Майничка
Някой има ли  впечатления от Английската детска академия Максимум? Благодаря!

Аз имам, прекрасни, но от детската градина.
Иначе деца от групата на дъщеря ми ходят два или три пъти седмично на следобедни занимания през годината, майките са доволни.

# 534
  • Пловдив
Момичета, да знаете къде продават продукти на марката Gabrini? Мерси  bouquet
Болните да оздравяват Hug

Лакове за нокти Габрини съм виждала в ДМ и в Елитис  Peace

, такива торбички има на Четвъртък пазара, в някои книжарници, предполагам, че и на Брезовско шосе ще има.

# 535
Има ли фирма в Пловдив, която да изкупува употребявани мебели (втора ръка)  newsm78 Ще правим ремонт и не знам какво да ги правя  Rolling Eyes

# 536
  • Майничка
Продавалник?
Иначе "РЕТО" приемат и изнасят, но не с/у заплащане.

# 537
Има ли фирма в Пловдив, която да изкупува употребявани мебели (втора ръка)  newsm78 Ще правим ремонт и не знам какво да ги правя  Rolling Eyes

Ако си струват ще ти ги купят, за да реставрират и продадат , ако не на боклука . Има в фейсбук страница" мебели втора ръка ".

# 538
Комарници нови трябва да си сложим , че старите скъсани , а този който ни ги слага май фалирал , не си отговаря на номера. Някой само мрежата дали може да смени ? И да ми препоръчате фирма.

# 539
Само мрежа може да си купиш от склад-Лемо трейд ,който се намира на Кукленско шосе,идвайки от центъра завиваш на ляво на кръстовището с мотокара,после от лявата страна. На сайта има телефони,любезни са.

Може да си вземеш само мрежа с гумени ленти + една пластмасова търкалка за 4 лв,да я поставиш лесно.

Препоръчаха ми фирмата тук в темата ,благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт