Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 485
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Само мрежа може да си купиш от склад-Лемо трейд ,който се намира на Кукленско шосе,идвайки от центъра завиваш на ляво на кръстовището с мотокара,после от лявата страна. На сайта има телефони,любезни са.

Може да си вземеш само мрежа с гумени ленти + една пластмасова търкалка за 4 лв,да я поставиш лесно.

Препоръчаха ми фирмата тук в темата ,благодаря   bouquet

Mерси , на алуминиева дограма нали , профила го имам , само мрежата да се смени  Grinning

# 541
Деси, благодаря  bouquet
Навремето имам спомени, че беше масова марка, сега не мога да я открия, хм. Обаче търся ружове и то точно определен. Може би в кварталните павилиони да има..

# 542
...

Mерси , на алуминиева дограма нали , профила го имам , само мрежата да се смени  Grinning

Да,само мрежата сменяш-откачаш крилото на комарника,купуваш си мрежа малко повече,отколкото ти е размера на комарника-около 10-тина см повече от всяка страна. И гумена лента,която се мушка в улея на профила,за да държи мрежата-изчисли си колко ще ти трябва за 4-те страни на мрежата.

Махаш старата лента и мрежа,опъваш новата мрежа по рамката и страна по страна слагаш гумената лента. Препоръчително с едно кръгличко пластмасово нещо,подобно на нож за пица( за 4 и нещо ,пак от същия склад) -с него лесно се слага гумената лента в улея.
Излишната мрежа и ленти изрязваш с макетен нож  Simple Smile

Скрит текст:
ССФ от БГ-мамата,специалист всё и вся Laughing

# 543
Можете ли да ми кажете някой козметичен салон, искам да си сложа акрил на ноктите, но си нямам идея къде да отида...

# 544
  • Пловдив
  bouquet

# 545
  • тук-там
Някъде, където да ми принтират определен текст върху плат? Не върху дреха.
Ще скалъпя после възглавници от него, че окъснях с изненадата.... ooooh!
На файл ли трябва да го занеса...?

# 546
Търся актуални координати на доктор Мария Далемска - гастроентеролог. Работеше в МЦ Аврора на автогара Юг, после се премести в МЦ Аврора на ул. Ален мак 2, сега обаче била някъде в Кючука.

# 547
  • Пловдив
Момичета знам че е обсъждано, но бихте ли ми казали какви документи ми трябват за да извадя карта за градсия транспорт на дете на 3г и къде се вади?   bouquet

# 548
Аз извадих карта на детето преди две седмици, защото ми омръзна да я таксуват с билетче в градския транспорт. Отидох в бюрото за карти на Байкал, необходимо е копие на акта за раждане на детето и лична карта на един от родителите. Снимка не се изисква. Картата е с валидност една година и е за деца до 7 годишна възраст.

# 549
Здравейте! Дайте идея откъде другаде освен от
Джъмбо мога да купя евтини хубави подаръчни кутии ?

# 550
  • Пловдив
калдаръмената улица успоредна на главната където е синя зона /идва се от капана или стария град /има магазинчета за опаковане с не скъпи кутии

# 551
Търся хартиени подложки за тоалетна чиния, обиколих доста аптеки, но не успях да намеря. Идеи?

# 552
  • о`майна лунна нощ е
По-скоро в хипермаркетите на щандовете с принадлежности за санитарни помещения или в специализираните магазини за препарати и консумативи.

# 553
Търся хартиени подложки за тоалетна чиния, обиколих доста аптеки, но не успях да намеря. Идеи?
В DM .

# 554
Сърдечно благодаря, още утре отивам!

Общи условия

Активация на акаунт