Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
калдаръмената улица успоредна на главната където е синя зона /идва се от капана или стария град /има магазинчета за опаковане с не скъпи кутии
Много благодаря   bouquet

# 556
  • Точно където трябва
Някой да се сеща за книжарница /не за книги, а за канц. материали/ по бул. България или в района на очна клиника Луксор?

# 557
  • Майничка
Точно до "Луксор" има една малка книжарничка, в която продават и книги, и канцеларски материали. Иначе на "Брезовска" преди Новотела, горе-долу с/у Хепи има една само за канцеларски - "Стабо".

# 558
  • Точно където трябва
Точно до "Луксор" има една малка книжарничка, в която продават и книги, и канцеларски материали. Иначе на "Брезовска" преди Новотела, горе-долу с/у Хепи има една само за канцеларски - "Стабо".
Много благодаря!

# 559
Картите за деца под 7 години задължителни ли са!? Че на мен до сега не са ми искали карта, не са ме и таксували..  Rolling Eyes

# 560
  • Пловдив
да

# 561
Търся хартиени подложки за тоалетна чиния, обиколих доста аптеки, но не успях да намеря. Идеи?

В Джъмбо знам че има.

# 562
За д-р Добринка Петрова.  Grinning На В. Априлов и беше кабинета последно, но сега се очаква да е на ново място.
Може ли телефон за връзка, и аз искам да си запиша час при нея.
Препоръчайте ми добър зъболекар, който работи и със ЗК  bouquet

Аз също го търся,защото в момента се мести в нова клиника, на ул. Македония 2В,под бетонния мост се намирала,но телефоните, които ми дадоха са напълно неактивни ( 032/693 693 , 080013006 , 0878282799 ) .  Rolling Eyes  Някой ако е минавал от там и има някакви табели и телеони да каже.

Aз днес си запазих час за д-р Петрова на следния номер: 0889/99-85-11. Адресът наистина е бул. Македония 2В, ет. 2, център Триумф....поне така ми обясни момичето, с което разговарях по телефона  Simple Smile Но Ви препоръчвам да звъните следобед, защото на мен сутринта никой не ми вдигна  Wink

# 563
giga, благодаря ти за информацията. Петрова работи със ЗК, нали така? Миналата година, когато ходих на гинеколог, си платих половината цена на прегледа, въпреки че имах направление от личната лекарка. Надявам се при Петрова да не се налага (би ли споделила след прегледа дали се заплаща допълнително? bouquet).

# 564
  • о`майна лунна нощ е
В направлението не се включват допълнителните изследвания, които се правят понякога - цитонамазката, взимането на секрет за изследване, ехография на органи .... Предполагам за това сте си платили "половината" преглед. Освен потребителската такса, винаги, когато са ми взимали такива, съм ги плащала. Изключвам задължителните изследвания по време на бременност. За тях честно да си призная нямам спомен да съм давала пари, освен 1-2 лева за самото взимане на материала.

# 565
В такъв случай аз съм непросветената. Благодаря за пояснението!  bouquet

# 566
Картите за деца под 7 години задължителни ли са!? Че на мен до сега не са ми искали карта, не са ме и таксували..  Rolling Eyes

Някои правят компромис, други таксуват. Задължителни са , но са безплатни и без снимка.

# 567
  • Пловдив

Хебрусбус изискват задължително карта, ако не таксуват, дори имат налепена някаква статия от вестник по автобусите си.

# 568
  • Пловдив
Къде мога да извадя карта на децата освен на М.Луиза?

# 569
  • Майничка
Май само там, бях питала на Байкал преди 3 месеца, но ме препратиха пак към Мария Луиза. За детските карти не се чака на общата опашка,  има отделно гише и стана за 5-6 минути.

Общи условия

Активация на акаунт