Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • о`майна лунна нощ е
Препоръчайте ми фирма за почистване, моля. Искам да идват веднъж на седмица или две, но да мият фурната, да почистват хладилник.
На зор съм! Joy

Свекървата ли ще идва  на гости? Mr. Green

ПП - аз ще се присламча към поста ти, но за препоръка за почистване на баня /в стандартна панелка/.

# 586
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за почистване, моля. Искам да идват веднъж на седмица или две, но да мият фурната, да почистват хладилник.
На зор съм! Joy

Свекървата ли ще идва  на гости? Mr. Green

ПП - аз ще се присламча към поста ти, но за препоръка за почистване на баня /в стандартна панелка/.

Утре ще ви дам координати.

# 587
Някой знае ли къде се продават продукти на Scholl?
В Кауфланд има техни продукти,но не е пълната гама.
В Лекси и ДМ също.
На Заимов близо до ЕВН има магазин на Шол

# 588
Някой знае ли къде се продават продукти на Scholl?
В Кауфланд има техни продукти,но не е пълната гама.
В Лекси и ДМ също.
На Заимов близо до ЕВН има магазин на Шол

Вече го няма за съжаление.

# 589
  • Sunshine state
Простете за невежеството,но какво представляват тези пликове за пари?  Не са ли като обикновените?

# 590
  • Пловдив
Простете за невежеството,но какво представляват тези пликове за пари?  Не са ли като обикновените?

тц,украсени са

Скрит текст:

# 591
  • Пловдив
Знаете ли къде има маски на Лъш

# 592
  • Пловдив
Само в София или в онлайн магазина им.

# 593
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка за кола на интим, по възможност някъде на центъра или кичука около събота пазар и в близост. И да работи с еднократна кола, не с онези дето ги преваряват Praynig  bouquet

# 594
  • Пловдив
aH~, БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 595
Момичета помогнете.Търся хубави и на прилични цени детски обувки

# 596
  • Пловдив
Момичета,питах и в темата за у-щата,но да питам и вас...

Има едно у-ще в Кичука,до 1-во РПУ,Кауфланд и до него ДГ.Как се казва и нещо за него знаете ли Rolling Eyes И зад новата община още някакво има...Май Яне Сандански се казва?

# 597
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка за кола на интим, по възможност някъде на центъра или кичука около събота пазар и в близост. И да работи с еднократна кола, не с онези дето ги преваряват Praynig  bouquet

Скрит текст:
Аз съм много доволна от Вили, преди беше в Капана, сега е до 3то Районно (от страната на полицейското), не знам как се казва новия салон. Работи с многократна кола маска, а интим прави е еднократна. Мога да пратя телефон на лични.

# 598
  • Sunshine state

тц,украсени са

Скрит текст:
Благодаря!   bouquet Юли месец сме на сватба и ще ми е нужен.  Simple Smile

# 599
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз съм много доволна от Вили, преди беше в Капана, сега е до 3то Районно (от страната на полицейското), не знам как се казва новия салон. Работи с многократна кола маска, а интим прави е еднократна. Мога да пратя телефон на лични.

Вили работи и интим с многократната от голямата машина и дърпа с пръсти.Преди много години имаше патрон от еднократната

Общи условия

Активация на акаунт