Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Pupitka, може да разгледаш това албумче - с благотворителна цел е, надявам се да не се сметне за реклама.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.235772933297206&type=1

# 601
Момичета,питах и в темата за у-щата,но да питам и вас...

Има едно у-ще в Кичука,до 1-во РПУ,Кауфланд и до него ДГ.Как се казва и нещо за него знаете ли Rolling Eyes И зад новата община още някакво има...Май Яне Сандански се казва?
Училището в Кичука до Кауфланд е СОУ "Константин Величков". Чувала съм хубави отзиви, а аз карах там студентската си практика и ми хареса  Simple Smile

# 602
  • Sunshine state
Pupitka, може да разгледаш това албумче - с благотворителна цел е, надявам се да не се сметне за реклама.

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.235772933297206&type=1
Големи красоти.  Heart Eyes Хареса ми тази с червеното вино и двете чашки,но виждам,че е продадена.

# 603
Момичета,питах и в темата за у-щата,но да питам и вас...

Има едно у-ще в Кичука,до 1-во РПУ,Кауфланд и до него ДГ.Как се казва и нещо за него знаете ли Rolling Eyes И зад новата община още някакво има...Май Яне Сандански се казва?
Училището в Кичука до Кауфланд е СОУ "Константин Величков". Чувала съм хубави отзиви, а аз карах там студентската си практика и ми хареса  Simple Smile

Тези дни бях там, за матурите.......Боже мой, такава мизерия не съм виждала Shocked И на това казвате "хубаво" Mr. Green не ми е ясно как учат децата там! Стаи, коридори, учителска стая - все едно бомба е паднала! Обиколила съм доста училища, но такова чудо не съм срещала #Crazy

# 604
откъде си купувате бански
днес обиколих мола, халите и нищо не открих
някой да знае къде продават бански на фирма христи или друга бг  newsm78

# 605
Скрит текст:
Аз съм много доволна от Вили, преди беше в Капана, сега е до 3то Районно (от страната на полицейското), не знам как се казва новия салон. Работи с многократна кола маска, а интим прави е еднократна. Мога да пратя телефон на лични.

Вили работи и интим с многократната от голямата машина и дърпа с пръсти.Преди много години имаше патрон от еднократната
Малко съм резервирана към многократните, честно казано...благодаря ви все пак Simple Smile

# 606
откъде си купувате бански
днес обиколих мола, халите и нищо не открих
някой да знае къде продават бански на фирма христи или друга бг  newsm78

Миналата година си купих бг банкси на доста прилична цена от едно магазинче за бельо на Кап. Райчо - като тръгнеш от Тримонциум по Кап. Райчо ще ти се падне на левия тротоар, преди градинката, която е срещу Карфур-а.  Peace

# 607
Някой знае ли дали някъде се продават парфюми Rasasi?

# 608
Кажете ми къде да търся мъжки работни обувки голям номер - 46? В магазина за работно облекло на бул. Руски дали ще има?

# 609
  • о`майна лунна нощ е
Работно облекло и обувки трябва да има не само на Руски, но и на Сточна гара до малкия светофар /на самия булевард е магазина - до школите за курсисти МПС/. Другият магазин, който съм мяркала, е на бул. Васил Априлов - в района на РДВР-то - срещу него. Не мога да кажа, че има вашият размер, но поне се надявам да помагам с адреси за проверка.

# 610
Благодаря, `ТуиГ    bouquet

# 611
Някой знае ли колко струва цветен принтер на лист А4 формат? И съответно ламинирането на този А4? и къде бихте ми препоръчали да ида най-изгодно, защото ми трябва повечко бройки да изкарам и ламинирам   bouquet  bouquet  bouquet

# 612
На колелото на панаира има едно малко магазинче, като идваш от колелото в посока хотел Марица, под блока на две-три стъпала надолу, преди магазина за Осветителни тела. 90 ст. взимат за цветен печат на А4, но не зная колко струва ламинирането. Обикновено там разпечатвам, може би някъде около университета също ще е евтино.

# 613
Кой питаше за детски обувки на сносни цени? Най-голямо разнообразие според мен предлагат Матстар- има ги в МОЛ Галерия и Кауфланд в Тракия. Не са кой знае какво качество, но и в Дайхман са предимно китайски..
Относно парфюмите Расаси, няма в Пловдив. Имат ФБ страница https://www.facebook.com/pages/Nefertari-Bulgaria/343623572347754

# 614
  • Plovdiv
Кажете ми къде да търся мъжки работни обувки голям номер - 46? В магазина за работно облекло на бул. Руски дали ще има?
Може да провериш в Бултекс 99, имат магазин на Васил Априлов малко след кръстовището с Пещерско шосе, ако там в магазина нямат, могат да ти доставят от склада им /производствена база/ на Карловско шосе /купували сме много пъти работно облекло и обувки от там/, телефонът им в магазина е 032/641457, най-добре се обади и попитай!

Общи условия

Активация на акаунт