Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Някой знае ли колко струва цветен принтер на лист А4 формат? И съответно ламинирането на този А4? и къде бихте ми препоръчали да ида най-изгодно, защото ми трябва повечко бройки да изкарам и ламинирам   bouquet  bouquet  bouquet

До ПУ тай изгодно и качествено .

# 616
Благодаря ви много   bouquet

# 617
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да купя резервни копчета (врътки) за готварска печка?

Също така търся и плексиглас малко парче - някъде където мога да купя и да ми го изрежат?

# 618
Здравейте! На първи юни - ден на детето, къде и какво ще има организирано?

# 619
  • Пловдив
Здравейте! На първи юни - ден на детето, къде и какво ще има организирано?
Чувам ,че пред общината ще има торта голяма  ,но не съм сигурна от колко часа .Някой ако е чул .

# 620
  • Пловдив
Пред общината и в Мол Галерия ще има празник.

# 621
Относно парфюмите Расаси, няма в Пловдив. Имат ФБ страница https://www.facebook.com/pages/Nefertari-Bulgaria/343623572347754

Благодаря!

# 622
  • о`майна лунна нощ е
Целият Стар град ще е пълен с мероприятия за деца.
Отделно от от това ви каня на работилничка за деца, която ще се организира на стълбите на Каменица на главната. Ще оцветяват фигурки, балони, ще има кът за четене на книги, предоставени от книжарница Хеликон, програма за децата, продажба на картички, изработени от пловдивските деца по училища и градини ...

Всичко събрани средства отиват за благотворителност в подкрепа на болните от муковисцидоза и други редки заболявания.

# 623
  • Пловдив
Е,може ли Общината още да не е обявила програмата за първи юни?Не ми се струва нормално

# 624
# 625
  • Пловдив

А,супер,благодаря.На сайта на Общината гледах аз,в Събития и няма нищо такова

# 626
  • Пловдив
Здравейте. Трябва ми шивач за ушиване на покривка от сатен. Плата съм го купила.

# 627
Трябва ми стъклар, за да сложи ново стъкло на дограма на остъклена тераса, но от онези старите остъклявания, дето са едни черни железа и слагаха стъклата с маджун.  Stop Предполагам вече отдавна се ползва силикон, но не мога да намеря човек.  #2gunfire

# 628
До втора поликлиника,от лявата страна  в уличката има стъклари,провери там  Peace

# 629
  • о`майна лунна нощ е
По-лесно ще е да посочиш квартала, за да те ориентират момичета, които са в района.

Общи условия

Активация на акаунт