ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Щом ще е Паскалев, а и Кръстев де, значи сте в добри ръце Simple Smile
Стискаме палци и лапи всичко да мине както трябва  Praynig

# 61
  • София
Маша, стискаме палци и лапички  Praynig Всичко ще е наред  Hug

# 62
Офф незнам вече..сега говорих са сума и народ където имат руски териери, включително имам една приятелка рускиня в Германия с такова куче и всички са на мнение, че кучето не трябва да се оперира.. Имало някакъв д-р Христов във Варна, лекувал всички териери от нашата порода, та ме посъветваха да пратя снимките на него първо и ако трябва да се оперира да отида там.. Аз пък като се поуспокоих взех да си мисля дали не искат да направят операцията в клиниката в СЗ, за да покажат на студентите..грях ми на душата, че говоря така ама знам ли.. Embarassed newsm78

# 63
Офф незнам вече..сега говорих са сума и народ където имат руски териери, включително имам една приятелка рускиня в Германия с такова куче и всички са на мнение, че кучето не трябва да се оперира.. Имало някакъв д-р Христов във Варна, лекувал всички териери от нашата порода, та ме посъветваха да пратя снимките на него първо и ако трябва да се оперира да отида там.. Аз пък като се поуспокоих взех да си мисля дали не искат да направят операцията в клиниката в СЗ, за да покажат на студентите..грях ми на душата, че говоря така ама знам ли.. Embarassed newsm78

Малко почетох в нета за тази лакетна дисплазия и навсякъде пише шанса за оправяне е операция, но за твое спокойствие консултирай се и с друг лекар, който ти е препоръчал другият лекар да ти даде номер за контакт и се свържи.
П.П. Ако това е човека, задължително бих се свързала с него за второ мнение http://www.ovk-varna.com/%D0%B4-%D1%80-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82% … 1%82%D0%BE%D0%B2/

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 14:34 от Тони-мама

# 64
да, Тони, той е! Нашия вет каза, че е най-добрия хирург по ставите в БГ, довечера ще ми пратят обаче мейл, което пък не пречи да звънна на тел. посочен в сайта и да говоря с д-ра..

# 65
Аз само да кажа ,че понякога ,като потърсиш второ мнение ,става още по-объркана ситуацията . Аз Рая едно време я водих при трима различни доктори и тримата бяха на различно мнение .

# 66
Маша , бързо оправяне и бъди спокойна, за да бъде спокойно и кучето ти   bouquet

# 67
Маша  Hug Hug Hug Всичко ще се нареди!  Praynig

# 68
  • София
Маша, стискам силно палци!
Пращам ти цялата си положителна енергия и знам,
че каквото и да решиш то ще е с положителен изход и Чара ще се оправи! Hug
Прегръщам ви силно и двете!
Чаикам добрите новони.

# 69
  • На един клон
Второ мнение задължително!  Hug

Не знам на какво ниво са съоръжени в Стара Загора, освен докторите и това е важно все пак...

# 70
 Hug Благодаря момичета и Джак!
Пратих снимките, чакам д-р Христов за мнение. Нашия ветеринар, каза, че не вижда дисплазия на снимките и също чака мнението на варненския си колега. Ще пиша при първа възможност!

# 71
Леле, Маша, добре, че не сте чакали повече! Избери хирургът, който е не само с най-продължителен, но и с най-богат опит. Гледай също и успеваемостта му. Кажи ни, когато имате дата за операцията, за да засилим стискането на палци. Като в това филмче: по-добре е да се страхуваме заедно:

Проблемът с бъбреците може да се контролира и посредством храната. Спокойно, ще се справите!

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 20:43 от Фея Кръстница

# 72
 Маша стискаме палци. Дано не се налага операция.

# 73
  • София
Машка, стискаме палци и чакаме добрите новини! Hug

# 74
Говорихме  с д-р Христов, не му хареса как са направени снимките, ще ходим до Ст.Загора да правят нови, всички казват че за да се направят качествено снимките кучето трябва да е под упойка защото трябва да е в абсолютен покой. Чара така я беше страх, че бяхме легнали отгоре и аз, ММ и още 2-ма студенти и резултата е лошо направени снимки. Та, най-вероятно в събота сме пак на рентген, просто времето много ме е притиснало служебно и няма как да отсъствам пак. После пак ще ги изпращам на д-ра във Варна вече за окончателно мнение. А и другото което казаха и нашия д-р и варненския е, че трябва и на двете лакътни стави да бъде направена, бяха супер учудени, че са снимали само едната  newsm78. Трябва да се действа, че д-ра специалист заминава за чужбина вторник за 2 седмици, та това е. Утре няма да ходим на операция Simple Smile!
Толкова ви обичам за подкрепата, просто съм много щастлива, че ви имам в този уютен форум!

Общи условия

Активация на акаунт