ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Маша, така е, трябва и двете лапи да се снимат, не само едната, за упойката също... Само при много спокойни кучета може да стане хубава снимка без упойка. Ще стискаме палци в събота! Hug Hug Hug
Ние в събота сме отново за сертификат за очите на Лили.

# 76
  • виртуално
Маша, чак се прочетох  Hug
Вярвям, че всичко ще се оправи  Peace

# 77
Маша , бързо и успешно оправяне .

# 78
Маша, гледай през това време да изтощаваш Чари предимно интелектуално, отколкото чрез разходки и игри, за да не натоварвате ставата. Ако все още нямаш кликър, купи си. Ще ти е нужен както сега, така и по време на възстановителния период. 10 мин обучение с кликър са изтощителни толкова, колкото е половин часова разходка.

Ако имаш въпроси, питай.

# 79
Привет на всички мами и техните сладурковци Hug И аз да се запиша в новата темичка Mr. Green
Маша,искрено се надявам всичко да се оправи час по-скоро Hug
Vivi,браво на Брук,чудесни новини Heart Eyes

SVETLA BO,на нас пък доктора категорично ни забрани да излизаме докато не мине 3-та ваксина.Само,че аз не издържах и е пусках по малко,като избягвахме тревни площи и други кучета.Вчера ни беше вече и 3-та ваксина и сега имаме заръка да не е вадим още 2 седмици.Да,ама в понеделник заминаваме на почивка и понеже няма кой да гледа нашата Бети,ще е вземем с нас.Само си мисля как ще изтърпя да е държа сама в стаята....Дали да не е вадя по малко с нас на разходка? Те ще са минали 5 дена само..... ох,не знам.....

ето и Бети,току що събудена  Mr. Green

и чака закуска Grinning

# 80
Маша, гледай през това време да изтощаваш Чари предимно интелектуално, отколкото чрез разходки и игри, за да не натоварвате ставата. Ако все още нямаш кликър, купи си. Ще ти е нужен както сега, така и по време на възстановителния период. 10 мин обучение с кликър са изтощителни толкова, колкото е половин часова разходка.

Ако имаш въпроси, питай.
Фейче, имаш впредвид да изпънява команди ли? Разкажи ми повече какво трябва да правя.. Praynig  bouquet

# 81
Здравейте. Имаме френски булдог. Казва се Изабел.  Simple Smile Обича да играе и да яде. Joy Скоро ще дам снимки. Simple Smile

# 82
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

SVETLA BO,на нас пък доктора категорично ни забрани да излизаме докато не мине 3-та ваксина.Само,че аз не издържах и е пусках по малко,като избягвахме тревни площи и други кучета.Вчера ни беше вече и 3-та ваксина и сега имаме заръка да не е вадим още 2 седмици.Да,ама в понеделник заминаваме на почивка и понеже няма кой да гледа нашата Бети,ще е вземем с нас.Само си мисля как ще изтърпя да е държа сама в стаята....Дали да не е вадя по малко с нас на разходка? Те ще са минали 5 дена само..... ох,не знам.....

мила страхотна муцунка е твоята Бети - а аз вече твърдо ще чакам третата ваксина и след нея най-много една седмица . Не искам да рискувам.
Момичета ще ви помоля за съвет -храня моята Айра три пъти на ден с Роял Канин -около 240мл . Ама в момента ми излиза тази храна много скъпо. Бихте ли ме посъветвали за Голдън Ретривър дали мога да избера по-евтина храна около 5-6лв килото и дали може едното ядене през деня да е готвено от ме- да речем ориз с хляб или нещо от този тип -без сол и подправки .
Много ще съм благодарна ако ме посъветвате

# 83
  • виртуално
Светла, ето тази храна е добра
http://www.zoofast.bg/eukanubapuppylargebreed15-p-56.html
http://www.zoofast.bg/purinaproplanpuppylargebreedathletic14-p-10543.html
разгледай и другите в сайта, цените са добри, доставката е за около седмица  Peace

Аз готвя на Арчи (но без хляб) - ориз, моркови и пилешко месо (дробчета или сърца също)

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 11:36 от Рапунцел ®

# 84
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

АЙРА

Рапунцел ® -Благодаря са линковете -много ми помогна

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 12:13 от SVETLA BO

# 85
Аз да се оплача,  newsm78 ooooh!тези каишки противопаразитните килтикс   се оказаха мижи да те лажем, еми ...пак имаме бълхи, вече в чудо съм се видяла  #Crazy и няма месец от как са с такива, а така се зарадвах в началото...да му се невиди #Crazy

# 86
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
а какво мислите за Педигри Пал -те са много евтини-дали е добър избор -виждам че 15кг е 44лв -ако са добри за кучето и са с достатъчно витамини ще купя от тях-но пак ви моля за съвет

# 87
Храните, които съдържат цветни гранули не са препоръчителни . Като цяло Педи гри не е висок клас храна, не мисля ,че е подходяща за подрастващо куче .

# 88
  • София
Кучешка/котешка храна, която се продава в супермаркет, хубава - няма! Има си специализирани магазини за храни за животни. Не се лъжи от лъскавите опаковки и хубавите реклами по тв и насам-натам, истината е съвсем друга...

# 89
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Да , благодаря за отговора , сега разбрах

Общи условия

Активация на акаунт