ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 125
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Лиске, Бела няма ли си къщичка или легълце, че стои така на бетона?
Голяма е хубавица, радвам се че е добре.

Виви, Брук е толкова сладка.  Heart Eyes Hug
Попитай вета за каишката, евентуално може, да я слагаш, но не съм сигурна.

# 646
**Sisi** ,има си просто където е снимана е на друго място,че ми трябваше равен терен за да й измеря температурата  Peace

# 647
Вече е на антибиотик от днес,защото поддържа висока Т  ooooh!

Цял месец ще го пие

# 648
  • виртуално
Сутринта заведох в парка къпан, сресан и чист кокер.
Преди малко върнах кално и изморено прасе  Joy

# 649
Сутринта заведох в парка къпан, сресан и чист кокер.
Преди малко върнах кално и изморено прасе  Joy
Разменила си Арчи за прасе? Joy

# 650
Офф в това смотано мокро, дъждовно и кално време пак се присетих за нещо от скорошното ми пътешествие. Там където бях на гости имат ЧРТ, та този сладурко сутрин, който стане пръв го извеждаше на разходка. Еми и там валеше, но след разходка никой не бършеше лапите на Макс, а вътре си беше все така чисто! Просто улиците им са толкова чисти и поддържани, че няма как да се накаляш.. а тука ми писна да мия и бърша лапи  Tired

# 651
Аз пък да ви кажа , вие като си имате пуделчета , аз пък съм имал бордер коли научих днес Grinning hahaha

# 652
  • София
Лили пък е дакел.... hahaha

# 653
Бебата си е чисто прасе  doh Вашите поне са породи кучета, а не животни  hahaha hahaha

Аз на моята мадама винаги и бърша лапите, дори и да не е дъждовно...то са такива прахоляци, че нямая опция да влезе така...

# 654

Много пораснал този дакел Grinning

# 655
Офф в това смотано мокро, дъждовно и кално време пак се присетих за нещо от скорошното ми пътешествие. Там където бях на гости имат ЧРТ, та този сладурко сутрин, който стане пръв го извеждаше на разходка. Еми и там валеше, но след разходка никой не бършеше лапите на Макс, а вътре си беше все така чисто! Просто улиците им са толкова чисти и поддържани, че няма как да се накаляш.. а тука ми писна да мия и бърша лапи  Tired
Обувай им чорапки, така хем ще сте атракцията на града хем ще сте с чисти петички Joy

# 656
Хихихи, Лили е дакел, а Чарли - бордър коли  Laughing

Лисе, милата Бела...

При нас най-после дойде пролетта. Два дни подред ще сме с температури над 18оС и слънце. Да му се ненарадваш!

# 657
Лиске  Hug

След всяка разходка му мия лапичките и дупето в легенче. Сутрин и очичките.

Един път го изкараха италианска хрътка.  rotfImbo rotfImbo

# 658
Като ви чета и започвам да се чудя изобщо знаем ли ние породите на кучетата си изобщо  hahaha!
То с това миене и бърсане всичко е много добре, ама аз живя в къща, която например от късна пролет до есента когато сме си в къщи вратата на къщата стои постоянно отворена, т.е. Машка (сега и Чарка) влиза и излиза, когато и душа сака. Ами и аз душа нося  Crazy, няма нон стоп с легени и парцали да се разправям  Blush. Примирих се, че или къщата ми трябва да е идеално чиста и без куче или не иделано чиста и с куче. Познайте кой вариянт избрах  Mr. Green!
Такааа преди малко се върнахме от разходка с моите момичета. Имахме среща с Берк! Милото мишленце умря от страх и се качи буквално на врата на сестра ми  Joy! Моите маймуни бях много заинтригувани от макото същество, особено Чара, тя успя изправена на задни крака да се докопа до него и да му оближе дупето  hahaha, плака и скимтя за него и едва я разделих от интересната черна топчица на раздял!  hahaha

# 659
Sad О, колко ми е тъжно... Един да беше казал, че Дългото е хъски! Един-едничък, бе...срамота! Simple Smile
Обаче днес едно дете поиска да води Мики. Дадох му аз разтеглен флекс, хванах началото, където завършва лентата и почва въжето, за да не стане рязко дръпване и детето да се стресне. Тръгваме ние тримцата - кучето, аз и детето в колонка. След три крачки детето се хвали:"Мамо, виж, яздя куче!" Party
Лисе,  Hug
Фея, честита Първа пролет!   bouquet

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 23:01 от marta1

Общи условия

Активация на акаунт