ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Тони-мама , аз взимам за моята мадама каишка на beaphar -  bio brand два пъти годишно /за нас това е достатъчно, защото има период от 2-3 месеца, в които излизането й е много рядко и това са наааай-ледените месеци/ . Не е скъпа, нормална цена, но да чукам на дърво, от както е с нея, нямаме проблеми

# 91
  • виртуално
И аз ползвам и съм доволна от продуктите на Beaphar, но ги купувам директно от Англия.

# 92
И моята е на Beaphar (2 пъти годишно, както Кари) и аз да чукна на дърво нямам проблеми. Друг е въпроса и че нашия също зимата не излиза за дълго и че няма голяма козина.

# 93
Аз да се оплача,  newsm78 ooooh!тези каишки противопаразитните килтикс   се оказаха мижи да те лажем, еми ...пак имаме бълхи, вече в чудо съм се видяла  #Crazy и няма месец от как са с такива, а така се зарадвах в началото...да му се невиди #Crazy

Ние миналата година ползвахме  противопаразитна каишка за кучета на   Scalibor и останахме доволни изкара близо 7 месеца   Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:38 от Мис Облаче

# 94
Вече не знам какво да купувам, и килтикса като четох пишеше, че са много надежни и няма проблем 7 месеца, а моите не изкараха и месец с тях.

# 95
Привет на глутницата, не мога да сваря да чета днес... Около проблемите с Чара, цялото семейство четем и разпитваме за други мнения, дано и се размине на миличката  Praynig
Добре дошли на новите  Hug
Аз да се "похваля"Берк спи вече при нас, да си призная направих го умишлено много ми е приятно да си се гушкаме и да се събудя до една черна муцунка до мен, сложих му една малка възглавничка и той си спинка на нея. Когато е сам пиша и ака само на памперса, но вкъщи ли сме започват радостите и пиш където му падне  Joy. Няколко пъти го забелязах че си тътри дупето и за мое учудване вета ката, че и при малки кученца е възможно да има проблем с аналните жлези, във вторник е втората ваксина и тогава ще ги видим.
Страхотни са ви всички пролетни снимки  Heart Eyes

# 96
Чудех се от къде името  Beaphar ми е толкова познато,  newsm78 и след сверката в Гугъл се оказа, че ние купуваме техните пипети, които ми казаха че са билкови и били много добри, ама кой да се сети тогава да провери и за каишка  ooooh! . Намерих в един сайт и пипетите и каишката, и мисля тази година да изпробвам тяхната каишка   bouquet  Благодаря за инфотоооо   Hug

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 17:14 от Мис Облаче

# 97
Аз взимам тази , която е био -зелена е и мирише една идея по-добре... Един път взех от класическата и не знам на нас ли ни беше по-зле, или на кучето и накрая просто се слагаше само за разходката и стоеше пред входаната врата  Sick

# 98
Аз взимам тази , която е био -зелена е и мирише една идея по-добре... Един път взех от класическата и не знам на нас ли ни беше по-зле, или на кучето и накрая просто се слагаше само за разходката и стоеше пред входаната врата  Sick

bouquet  Поръчах ги  Peace

# 99
Зузи, възможно е и да няма проблем с жлезите, а просто, като се е изакал и да го сърби дупето някой път. Можеш, да му го миеш с водичка.  Wink

# 100
  • София
Това с каишките е много гадно, питах доктора защо се получават пропуски,
каза че била голяма популацията на бълхи, но поне за кърлежите Килтикса
била сигурна каишка. Аз мисля нея да сложа пак.

# 101
  • София
Лошото е, че в нашата мила родина популацията и на бълхи и на кърлежи е огромна!
В нормалните държави кората обезпаразитяват площите редовно, няма толкова бездомни животни и нямат такива проблеми.

# 102
Маша, някъде на първа страница Аша ( Hug ) е сложила линк към обясненията ми за кликър тренинга. Виж ги и ако все още има нещо неясно, с радост ще ти помогна. Имайки предвид сериозността на ситуацията при вас, нямам нищо против дори да ти се обадя, ако е нужно. Само трябва да вземем предвид часовата разлика.

# 103
Нашата мецанка на село май има демодекоза, така каза вета по описанието на симптомите, утре ще я водят на вет и ще и слагат ваксина.Да питам това заразно ли е, дали другите има вероятност да са лепнали и те щото се чешат, ама пък те имат бълхи та ги чистя и не знам сега дали и тях да водя да им сложат профилактично ваксина?

# 104
Ооо, Тони.. ц ц ц все да има нещо!  Sad
Фейче, мила, да ще чета сега, оказа, че сме имали кликър в къщи  Shocked Като разказах на ММ и той каза ами започвай имаш кликър, оказа се, че е купувал заради ловния куч, тъй че нямам никакви оправдания! Сега ще чета и започвам. После ще видим, какво ще каже спеца д-р като направим снимките в събота  Tired макар, че нямам почти никакви надежди, че ще се разминем без операция.. Фея, надявам се, че няма да се наложи чак толкова много да те безспокоя  Hug  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт