Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 701
  • 725
  •   1
Отговори
# 345

Как да не се притесняваме? Има логика в това да си покаже пистолета нарочно, но като какъв

ще го раздава - не ми е ясно. Съмнява ме, че тоя Метин ще започне двойна игра. Чичото

вероятно ще го изкара от нерви и той много, много няма да се замисли . Той Метин верен, верен,

колкото Бахар вярна на Елиф и семейството и. Абе, много въпросителни. Само да продължат да

го играят влюбени. Joy Joy Joy

# 346
А какво ще стане със сестра ѝ ????

Амджата  абониран у тях , точно ...всичко се случва пред очите му, че даже и го направлява ,няма да полага усилия да  научава от други ,направо от извора .....той дали не е влюбен в Зеррин Ханъм ,а ако се цели в Елиф ,той е достатъчно извратен.... а тази Аслъ пълно съчетание на визия и душевност......

Енгето в "конака " прилича на сурикат ,нищо не изпуща , абито и той  с "наличната ѝ" информация се добра до снимката на Елиф и на него му "светна"

# 347
  • Пловдив

Която не слуша, е арестувана....
................
Барисеа и аз мисля, че Йомер слагайки очилата, нарочно показа пистолета - търси съзнателен контакт с убийците. Офффф - очаквания сблъсък Йомер - Метин.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 00:47 от mariana51

# 348
А какво ще стане със сестра ѝ ????

Амджата  абониран у тях , точно ...всичко се случва пред очите му, че даже и го направлява ,няма да полага усилия да  научава от други ,направо от извора .....той дали не е влюбен в Зеррин Ханъм ,а ако се цели в Елиф ,той е достатъчно извратен.... а тази Аслъ пълно съчетание на визия и душевност......

Енгето в "конака " прилича на сурикат ,нищо не изпуща , абито и той  с "наличната ѝ" информация се добра до снимката на Елиф и на него му "светна"

Joy Joy Joy Баш! По-добро определиние не мога да измисля! Simple Smile))))

# 349

Която не слуша, е арестувана....

То ако ни арестува комисаря, няма възражения. Но на полицейската карта  снимката му

отново неузнаваема. НЕма брада, гладко избръснат. Дали няма да го избръснат по някое време

и в сериала?

# 350

Тъкмо комисарят се впусна да ви предлага чай,  кафе или нещо друго ... вие пък ще спите  Joy Joy Joy

Лека и от мен !

Сънувайте нещо красиво ...

Ама Комет  Two Hearts- това сигурно е снимка от като е завършил Академията ...

# 351
  • Пловдив

Ето - съзнателно показа пистолета си - да се досетят кой е. Но вероятно това е, и Йомер да разбере връзките им и с полицията - с гадния началник Али.

# 352
Скрит текст:

Тъкмо комисарят се впусна да ви предлага чай,  кафе или нещо друго ... вие пък ще спите  Joy Joy Joy

Лека и от мен !

Сънувайте нещо красиво ...

Ама Комет  Two Hearts- това сигурно е снимка от като е завършил Академията ...

Права си . Снимката сигурно е от преди 10 години. И за пищова си права. Сега, като разгледах кадрите се вижда, че го прави очевадно.

И от мен лека и спокойна нощ момичета.
newsm51

# 353

Ама той е, бре, Йомер! При завършването на академията. И в заглавката и на полицейската му карта.

Баща му е бил бижутер. Къф баща ви гони за тая снимка?

https://www.youtube.com/watch?v=G75YoSiKLtY

Целият епизод.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 01:10 от marytza

# 354
  • Пловдив

В туитър излезе това:
"Според класацията, рейтингът тази вечер е: В обща група - 9,30 %; в АБ група - 8,16 %"

"Във времето след 20,00часа, "Мръсни пари и любов" са посочени като най-добър сериал. В общата класация ще се изкачи много високо."

..................
Утре ще видим....точно класацията.

# 355
Подбрах няколко момента от епизода, които ми харасват най-много:

Спокойна нощ, или добро утро - на когото както се пада... Simple Smile

# 356
Ох,най- после ви настигнах.Прочетох коментара на Бебо-БЛАГОДАРНОСТИ.Страшно насочващ трейлър са сложили,няма що. Не  зная защо не съм притеснена.Познавам им триковете. Аз също смятам,че показването на пистолета беше демонстративно,но в същото време  съм сигурна ,че брат му ще действа като двуликия Янус и ще им помага да изобличат шефа. Елиф смени флашката или е направена така,че след като се пусне записа да се самоизтрива. Царе са на фиктивните бракове - започва се.В тази серия нещо започнах да се съмнявам в Метин,май и той има слабо място. Сигурна бях,че Бахар ще е най-коварна и май така ще излезе.
Сценаристките,обаче, са направили голям скок с този филм.Ако в Сезоните бяха в сутерена с този сериал изведнъж се качиха на втория етаж- фигуративно казано.Усеща се напрежението,което е задължително при кримките. Моля се само да не свалят гарда.Сладурите продължават да ме радват,но тази серия не беше толкова колоритна ,колкото миналата и нямахме възможност да се насладим напълно на емоциите на Йомер. На Енгин му върви да рекламира чехли - в Брак с чужденец продаваше чехли,тук ги носи.Е,стига съм си говорила сама-така е като влизам по нощите.

Една небрежна целувка за лека нощ

# 357
  • Pleven, Bulgaria
Не си сама,Милка,и аз чета ли чета и се радвам на снимките.Наистина ни хвърлиха в девета глуха и с епизода и с трея.А ние тъкмо си мислехме,че почти сме разгадали сценария...
Марианка,Любов, Hug за трея!
Лека нощ или добро утро! newsm09

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 02:46 от Теменужка Христова

# 358

Добро утро момичета Енгинки !

Милка  Two HeartsНушка  Two Hearts

Нека и днес да имаме поводи за радостно настроение !

Снимки, новини, мнения - наши  и на другите  момичета, както ще ми е интересен коментара по медиите ...

За първи път съм нетърпелива да видя какъв е рейтинга ...

Сега успешен наш си ден -слънце, усмивки  и късмет !

До довечера !

Да ви предложа компания за сутрешното кафе и чай - нямам време за тортичка, но ако са останали от снощните фунийки на Елинор и еклерите на Хаяско - моля ...

# 359
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Прекрасна серия имахме снощи. Днес си чакаме коментарите, рейтинга и новини за следващия 5 епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=rDAjyWmRsAk

Да си го прегледаме отново - трейлър 1 към 5 епизод на "Мръсни пари и любов".

Общи условия

Активация на акаунт