Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 650
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив

Ей на това аз му викам свръх секретно съвещание... Wink))  Йомер, Йомер и Йомер обсъждат легендата на прикритето на Йомер.  Laughing

Е, чудесно, прекрасно. Сейвнах си го.... txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 22:38 от mariana51

# 541
  • София
Здравейте!  wavey

https://www.facebook.com/380195852002337/photos/a.73531745315684 … ype=1&theater

Скрит текст:

newsm78 newsm78 newsm78

ТУВАНА ТЮРКАЙ

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 22:41 от Dilemi

# 542

Маришка,тази лична карта може да е на внедрения Йомер,т.е. новата му самоличност.

# 543

https://twitter.com/OndaGordum/status/452149518960582656/photo/1

От туитър инфо:
Пардесюто, пуловера и панталона  на Енгин/ Йомер е на фирма "Damat Tween" от колекция сезон 2014 г.: http://www.damattweenshop.com/

Ами хубаво са го облекли, страхотна реклама за "Damat Tween", която и да е тя.
А дрехите на Туба, особено последното ансамблово решение, се обзалагам, че е или от "NewYorker" или от  "H & M", популярни марки на народни цени...

# 544
Момичета, много ми харесва момента в хотелската стая, когато Йомер казва, че трябва да изчакат поне 45 минути (то на нас ни става ясно защо), но Елиф като паднала от луната пита "Защо", а Комисарят гледа малко объркано и накрая казва, че ще гледа мач. Отново уникална игра на Енгин!!!
То целият епизод е уникален, ама това ние си го знаем!

# 545
Поне във фалшивата карта г-н Джанер (Демир) е скорпионче. Simple Smile

Мисля, че датата вдясно е р.д. -- 06/11/1979-а (струва ми се, че това е годината)

МАРИЧКЕ,  с две  newsm10 newsm10  съм за, да е СКОРПИОН и в истинската си карта.  Grinning Two Hearts

# 546

Разкрихте зодията на Джанер бей - браво !

Сега ми кажете какво виждате на тези снимки  Grinning

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 22:51 от Марта_49

# 547
Еднакви са пердетата и етажерките при Пелин и Елиф  Shocked
Или по-скоро Елиф е отишла при Пелин да му покаже флашката

# 548
  • Бургас
Тези снимки са в дома на Пелин,но на последната е нослето и челцето на Елиф.Значи Елиф е на гости на Пелин  Laughing
Марта си е редактирала поста ,значи на третата снимка мисля ,че е профилът на Елиф newsm78Или друго трябва да видим?

# 549
Ъъъъъ ами каквото се вижда, Марта. Wink)) Холът на ком. Пелин с колегите. Simple Smile) А какво трябва да видим? Simple Smile

Ух, че сте наблюдателни, бе! Simple Smile)) Всичко видяхте - картини, дизайнерки... а апаратурата дали са скрили при посещението на Елиф? Simple Smile И от де се появиха пък тези снимки сега?

# 550
  • Пловдив

Пистолетът на Йомер е отдясно - той е десничар. Назад някой нещо се съмняваше: ляво/дясно.

# 551

ДИЛЕМИ,  Hug здравей!  wavey
Благодаря ти за Тувана в спойлера.
 За мен няма никакво съмнение, че тя е на снимката.  bouquet

# 552
Ъъъъъ ами каквото се вижда, Марта. Wink)) Холът на ком. Пелин с колегите. Simple Smile) А какво трябва да видим? Simple Smile

Аааа, нищо ... Просто "севгилито" Йомер бей е "извел" Елиф на среднощна разходка барабар с флашката  Joy Joy Joy

# 553

То, че Йомер е завел Елиф у Пелин и двамата са седнали на диванчето и картините зад тях го

подсказват, но откъде видя, че са барабар с флашката. Joy Joy Joy

Дилеми, благодаря за подсазката. Тя е същата, като предходната, но

малко по подробна  -  всичко в детайли. newsm51

# 554
  • Пловдив

Йомер донесе подаръци и на Сибел от Рим. Плочка пожелание, Колизеума и... последното - вода ли е за преливане от там.

Общи условия

Активация на акаунт