Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 634
  • 725
  •   1
Отговори
# 570

Това дали не е епилога ... да речем след 1 година ...

Скрит текст:

И аз започчвам да си мисля, че това ще да е от епилога, Мартичка. Или поне в действия, близки до епилога. Първо - сега още гробът е с дървен знак, а в това, което мислихме за пролог, има мраморна плоча. И второ, явно тогава Йомер най-после ще се сбогува със Сибел...

Така е  прави сте. Но спомняте ли си , че тогава той каза : " Сбогом любов моя".  Ако се е разочаровал от нея сякаш не би казал така. Да не би  Сибел да излезе невинна ?

# 571
  • Пловдив

Скрит текст:

И аз започчвам да си мисля, че това ще да е от епилога, Мартичка. Или поне в действия, близки до епилога. Първо - сега още гробът е с дървен знак, а в това, което мислихме за пролог, има мраморна плоча. И второ, явно тогава Йомер най-после ще се сбогува със Сибел...

Може би ще е моментът когато разбере, че е влюбен в Елиф. Казва, че болката ще остане и няма да я забрави. Ако е така - вероятно няма да е замесена в мръсните игри на Таййар и компания.

# 572
# 573

sleepuu ЛЕКА НОЩ, МОМИЧЕТАsleepuu
Скрит текст:

# 574
Поне във фалшивата карта г-н Джанер (Демир) е скорпионче. Simple Smile

Мисля, че датата вдясно е р.д. -- 06/11/1979-а (струва ми се, че това е годината)

Броя се за познала наполовина. Сега, ако се окаже, че и г-н Демир е Скорпионче, няма да са ми отишли толкова години в астрологията напразно  Joy Joy Знаех си... smile3508

# 575

Неизбежно беше... И все пак - колко са различни...  ooooh!

Симпатичните ямки личат. Въпреки брадата. Simple Smile)

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 23:55 от marytza

# 576

Пистолетът на Йомер е отдясно - той е десничар. Назад някой нещо се съмняваше: ляво/дясно.
Марианка, по-скоро мисля, че някои се чудеха не защо пистолета е от дясно, а защо е с дръжката напред. По този начин е много трудно за десничар да изважда пистолета. Поне аз така мисля. Simple Smile
Лека нощ, момичета. ♥

Аз се чудих, момичета. И двете сте прави. Чудих се защо така нескопосано го е боднал, след като е десничар и никак няма да му е удобно да го вади. За него пистолетът трябва да е над левия бъбрек с дръжката напред. Или както е отдясно долу, но с дръжката назад.  newsm78

А трейлъра на 5еп и аз не бях забелязала, че е от дома на Пелин. Явно Елиф си е признала и те са там, за да го анализират, както ние правим с трейлъра им  Joy

# 577

Докато не е станало утре - лека нощ и да сънувате нещо красиво !

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 00:04 от Марта_49

# 578

Правим ний анализи на трейлърите, че чак комисаря ни се смее.

То, ако не са задачките на Помощник комисар Марта  тъй и няма да ги
анализираме.

А тя само ни изпитва, за да види, колко жалки криминалисти сме. Joy Joy Joy

Повече няма да отговарям, че то за смях да стане човек. Grinning Simple Smile Laughing

# 579
Скрит текст:

Йомер донесе подаръци и на Сибел от Рим. Плочка пожелание, Колизеума и... последното - вода ли е за преливане от там.

Скрит текст:

Момичета, позволявам си да постна днешен мой коментар от по-рано и след него ще обясня защо мисля така:
Мисля,че Сибел и нейния таен живот трябва да разочароват Йомер,за да може той да се влюби в Елиф

http://www.videoclip.bg/watch/312325

Дали този анонс не е за края, както беше в КВФ? Последният епизод да повтори липсващите звена ден преди 1еп?

Йомер се сбогува с любовта си, но попита "Защо?", а Елиф е искала да поговори с баща си.
Йомер е разочарован от любимата си и започва начисто с Елиф?

Или прекалено се размечтах...  Laughing

Май някъде имаше снимка, че си тръгват от гробището, хванати за ръка....

И сега обяснението, защото и аз забелязах разликата - поне в България първоначално се слага дървен кръст. До изтичането на 1г от смъртта се поставя мраморен паметник. Вероятно и при тях е така, нека туркините тук да кажат дали се чака 1г или по-малко. Така можем да навържем и края на сериала - или ще е догодина по пуловерно и шапково време, или наесен.  Laughing

Аз също смятам, че в анонса се сбогуваха с любимите си хора. Но не намирам тази снимка, на която си спомням, че тичаха през гробищата, хванати за ръце...  newsm78 а се утрепах да я търся. Но Naughty определено той трябва да се разочарова от любимата си, за да започне начисто. Иначе няма да е принципния и дълбоко емоционален Скорпион, който вече твърдо съм убедена, че са ни подготвили нашите сценаристки. А Елиф на 12 или 11 март беше родена? Thinking

Иначе - магнитчето Йомер го донесе от Рим за Сибел. Леле, какъв пост стана....

# 580

Лека нощ, момичета!  Heart Eyes

# 581
...
 Но не намирам тази снимка, на която си спомням, че тичаха през гробищата, хванати за ръце...  newsm78 а се утрепах да я търся.
....

Не я намираш, защото не съществува в трейлъра. Някой беше направил колаж - уж двамата ръка за ръка тръгват от гробищата.

Вайййй този чичо Йомер много щедър... Simple Smile)

Крие ги от батко си - откъм неговата страна се виждат само 5-те.

И пак полунамигването. Simple Smile Като при награждаването... Simple Smile)

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 00:16 от marytza

# 582

Тук са много хубави.
Марта,страшен детектив си.Сбъркала си професията си.Чичото разфасова трупове,а ти всеки кадър.С лупа ли гледаш. Аз никак не задълбавам в подробностите,просто не съм наблюдателна.Като се вторача в Йомер и действието и всичко остава на заден план.Добре,че ви има да ми отворите очите за детайлите.

# 583
Отново от обсъждането в РФ:

1 - Я думаю для некоторых зрителей, которые привыкли все видеть на поверхности, создателям фильма нужно побольше уделять внимания внутреннему состоянию Омера. Показывать, как он себя ощущает, когда оказывается наедине с собой после всех этих игр в любовь...

--- Мисля, че за някои зрители, привикнали всичко да е на повърхността, създателите на филма трябва да отделят повече време на вътрешните преживявания на Йомер. Да покажат как той преживява насаме със себе си моментите след играта на любов...

2 - Боюсь им даже ЭТО не поможет, они все уже жаждут поскорее ГГ в постель уложить :haos: и в полном недоумении, чейта этот Омер до сих пор на кладбище мотается, не баба чай, а мужик, уже пора забыть невесту и начать кадрить Элиф. :impossible:
И я не хочу ТАКОГО Омера, да думаю и сам Энгин не хочет, исходя из того, что он выбирает очень глубоких, сложных, цельных, верных персонажей для себя, не поверхностных. Очевидно, что для него самого это важно.
Омер так , на минутку, Сибель, вообще-то уже мертвой, помолвочное колечко надел и считает себя с ней обрученным.

--- Страхувам се, че на такива дори ТОВА няма да им помогне, те все желаят колкото се може по-скоро да сложат главните герои в постелята... е са в пълно недоумение защо Йомер все още се мотае по гробищата, нали е мъж - трябва да забрави годеницата и да започне да сваля Елиф...
А аз такъв Йомер не искам и мисля, че и самият Енгин не го иска, като изхождам от това, че той той избира много дълбоки, сложни, цялостни, верни персонажи за себе си, не повърхностни. Очевидно, за него самия това е важно.
Йомер в минутата, в която остана насаме с мъртвата Сибел, и сложи годежния пръстен и се смята за обвързан.

----

И един апел - понеже се покрива плътно с моя апел към сценаристките, го копирам:

Скрит текст:
ХОТИМ СЧАСТЛИВЫЙ КОНЕЦ!
Усиливаются требования обеспечить счастливую жизнь комиссару Омеру, гибель ещё одного героя Энгина поклонницы не переживут!

Assimina Rodoussaki I'm afraid that Omer's moral principals won't allow him to get emotionally involved with another woman, even if he is attracted to her, because he will feel that he is unfaithful to his dead fiancee. Once more, he will suffer ( just like Kerim did) but he will try to support Elif as much as he can, putting aside his feelings and showing genuine concern and altruism. I sincerely hope the scriptwriters won't torture him so much, because we all sympathize with him and feel frustrated! So, please, pleaeaease, let it be romance and lots of love way before the final episode!!!And,as Tanya said, give us a happy , happy ending!!!!

Я боюсь что моральные принципы Омера не разрешат ему эмоционально быть связанным с другой женщиной, и даже если его она привлекает, так как он чувствует,что таким образом нарушает верность своей погибшей невесте.И опять он будет СТРАДАТЬ ( как Керим), но он будет поддерживать Элиф, как может, показывая общую заинтересованность и альтруизм.
Я ИСКРЕННЕ НАДЕЮСЬ ЧТО АВТОРЫ НЕ БУДУТ ТЕРЗАТЬ ЕГО МНОГО Grinning Grinning Grinning .МЫ ВСЕ УЖЕ СИМПАТИЗИРУЕМ ЕМУ И ЧУВСТВУЕМ ФРУСТРАЦИЮ.ТАК ЧТО УЖ ПОЖАЛУЙСТА БУДЬТЕ ДОБРЕНЬКИМИ, ПУСТЬ БУДЕТ МНОГО ЛЮБВИ И РОМАНСА ПЕРЕД КОНЦОМ СЕРИАЛА И ДАЙТЕ ДАЙТЕ НАМ СЧАСТЛИВЫЙ КОНЕЦ!!!!.

Simple Smile))

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 01:13 от marytza

# 584
Всички мечтаем да видим момчето си щастливо. Обичан и влюбен. Той го заслужава. Нека този път сценаристките да направят изключение от правилото,че истинската любов има нещастен край.
Харесвам този колаж .Освен това много красиво са преплетени имената им.

Лека нощ на будните.

Общи условия

Активация на акаунт