Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 676
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Мисля,че Сибел и нейния таен живот трябва да разочароват Йомер,за да може той да се влюби в Елиф

http://www.videoclip.bg/watch/312325

Дали този анонс не е за края, както беше в КВФ? Последният епизод да повтори липсващите звена ден преди 1еп?

Йомер се сбогува с любовта си, но попита "Защо?", а Елиф е искала да поговори с баща си.
Йомер е разочарован от любимата си и започва начисто с Елиф?

Или прекалено се размечтах...  Laughing

Май някъде имаше снимка, че си тръгват от гробището, хванати за ръка....

# 466
  • Пловдив

Е, как да не му се радваш.
......................
Слагам линк с преведените части на "Мръсни пари и любов" към 4 епизод:

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529

# 467
Добър ден.

Важното е, че има какво да гледаме. Simple Smile А че няма да се нагледаме.... това си го знаем. Simple Smile)

# 468
Пожелавам ви приятен следобед момичета.        Heart Eyes Hug 

# 469
  • Пловдив

Марица, вярно - толкова години вече сме с творчеството му.

# 470
Марианка, точно тази сцена гледам в момента и аз.

И нали съм си свикнала да чета най-вече лицето на Енгин, за да разбера какво се случва, си мисля, че тук той не повярва на Елиф, че е отказала да влезе лично в схемата за пране на пари. И въпреки това и предложи помощта си на следващата им среща. И стисна ръка с нея (този път той пръв я подаде) с пълното съзнание, че Елиф ще продължи да го лъже...
Защо разсъждавам върху това ли? Ами защото ако е така, то плановете на комисаря да работи под прикритие са били съобразени със знанието, че е бил излъган.

# 471
Здравейте, момичета.Денят е прекрасен.Надявам се да стане още по-прекрасен.
Децата много обичат тази игра да се надплюват.Има една опасност,обаче,ако има вятър,плюнките се връщат върху този,който плюе.Умната.
В тази тема имаме една цел да следим развитието на най-талантливия турски актьор в момента-Енгин.Копнеем за новини,снимки,трейлъри,всичко свързано с проекта ,върху който работи той в момента заедно с красивата си партньорка-туба. Желаем им само успехи,защото те са нашите любимци и се радваме на техните успехи,сякаш са наши.Стига съм дрънкала рано-рано.Аз все още съм на кафе,но вече е доста късно и някои хора вече са на бира.

# 472
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=NOTXPkQz4L4&feature=youtu.be

Един от най-сладките моменти. Познайте какво казва Йомер?

# 473

newsm51
Здравейте, момичета...Чудех се с какво да ви зарадвам. И открих. Ето едно чудесно мнение, за съжаление не е мое, но няма значение. Сигурно мнозина ще припознаят собствените си мисли в него. Насладете му се. Знам по себе си колко е хубаво, когато някой каже добри думи за любимеца ти...

"Съгласен съм с вашето мнение за Елиф. Хареса ми още в първата сцена. Не знам защо, но Туба е задобряла много и е идеална. Наистина. Няма друга дума, с която да я опиша, освен перфектна. Може би се дължи на Енгин, или пък на ролята, може би просто е влязла в кожата на героинята си. Но каквато и да е причината, тя прави чудеса и ще продължи да ги прави. Гледал съм само „Аси” и тепърва ми предстои да изгледам другите й филми, особено „20 минути”, но моментално й станах фен. Тя е магнетична личност и няма как да не я харесаш, дори и да не искаш. За мен Елиф е най-добрата й героиня, след Аси, макар че в „Мръсни пари” играе по-добре, отколкото в „Аси”. А са минали само 4 епизода. Просто обичам Туба. Тя е любимата ми актриса, не само от турските, а изобщо. Много се радвам, че са я избрали за тази роля… "

Скрит текст:
I agree with your thoughts on the Elif character. I love her very much from the first scene. Tuba blew me away here. I don't know what it is but tuba has improved so much and is perfect in this. She really is. No other words to describe her except perfect. Maybe it's Engin, maybe it's the role, maybe it's her getting comfortable with the character. Whatever it is, it's working wonders and she should continue doing it. I only watched ASI and I have yet to watch her other shows especially 20 minutes but I became an instant fan of her. She has a magnetic personality and you can't help but like her even if you don't want to. To me, Elif is her best character after Asi even though her acting in KPA is better than her acting in Asi. And we are only 4 episodes in. I just love Tuba. My favorite actress, Turkish or otherwise. I'm so glad they chose her for this role. Okay, I'll shut up about her  you get the idea of how I feel about her

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2971-kara … 6l%C3%BCm/page-16

# 474
Марианка, Любов...  Hug

И на мен ми харесва как играе Туба в КРА, ама чак пък след 4 серии да я обявя за най-добрата турска актриса... твърде ми е рано за такива генерални заключения. Simple Smile)

tania34wavey

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 12:10 от marytza

# 475

Здравейте момичета !    

Вчера четох, гледах всичко със забързано темпо. Днес реших да  ви прочета отново и да  изгледам преведените части по спокойно.

Да, Елинор , сигурно има логика в това, което пишеш  за интрото.
Поздравления от мен, защото след като  прочета анализа ти и аз започвам да ги виждам тези
символи, но не и преди това. Да не говорим, че е невъзможно да направя такъв писмен прочит
на видяното. Явно това си е вид дарба, която притежаваш. Продължавай Ели, но не се увличай Joy        че съвсем заплетено ще стане, а и така си е вече истинско криминале.

Да благодаря пак и пак на Марианка, Любов и Бебо за всичко, което правят за  нашето приятно пребиваване в темата.

Днес, ако има и трейлърче, денят наистина ще си остане слънчев и усмихнат за феновете на
Енгин и Туба.
                                                                         Здравей Таня 34 къде се изгуби, пиши по често.

# 476
  • Пловдив

newsm74 Покана за чай и кафе с Йомер и Елиф - черпя ви...

# 477

Я да си гледаме хубавия филм и поредното великолепно изпълнение на Енгин... Аз турски не разбирам (и се очертава да продължа да не разбирам Simple Smile), ама филма го разбирам в голямата му част още преди да е излязъл и синхронния превод на Бебо. Просто следя внимателно какво ми казва и показва Енгин/Йомер. Simple Smile За останалото се доверявам на момичетата, които разбират и превеждат - БебоHug Любов  Hug, Барисеа  Hug. И съм мноооооооого доволна както от филма, така и от превода.

# 478
А в РФ  се занимават с въпроса има ли химия вече между Елиф и Йомер, или не. Повечето са на мнение, че всичко е игра от страна на Йомер - когато Елиф не гледа към него лицето му е сериозно и задълбочено, прави анализ на всичко, което е разбрал до тук. В останалото време продължава с опитите си да я извади от равновесие и да се добере до скриваната от нея истина.
Аз съм на същото мнение...
Но Елиф все пак поддаде... при докосването до кожата на гърба и... Тя ще се пропука първа

Скрит текст:
Лёля:
Вооот... я с вами согласная. Народ, мечтающий о 8 1\2 неделях по -турецки, ошибается конкретно. Слово "химия" значит, не любовь, а хорошо сложившаяся экранная пара, плодотворное сотрудничество актеров, взаимопонимание на съемочной площадке. И все.Зачем уподобляться ЖП? И я имею в виду не только Тубу и Энгина как реальных живых людей, но и их экранные образы Элиф и Омера. Нет там , сейчас во всяком случае,никакой любви между ними. Омер очень глубоко влюблен в Сибель. Ну сериалы турецкие твердят зрителю без конца, что настоящая любовь-это нежность, верность, доверие,забота, а страсти-мордасти всякие -запретная любовь, тока тело... бумс!Это же официальная версия,для всех. Нет, нам надо все по-своему переврать-с, турков переубедить.
Мне, например, очень нравится преданная любовь Омера к невесте. Они с первых кадров покорили меня. Вернитесь, пересмотрите, какой он счастливый с ней, какой ласковый и заботливый. Он так спокоен тогда, так гармоничен. И упрекает ее за курение ....да это и упреками не назовешь. Он же не требует даже бросить курить,он просит не скрывать ничего от него. И все! И она не хочет его огорчать, поэтому отказывается от сигареты.Но бросить не так легко, поэтому и скрывает, чтобы не огорчать... Я это вижу так. Мать Сибель говорит, что она очень любила своего жениха и только его. Я ей верю. Там не так все просто.Непонятно ничего. Тронуло меня и то, что он безоговорочно верит в непорочность своей девушки.Твердит всем об этом.Многие ли в подобной ситуации не усомнились бы??? Вон как на него соседи-мужчины поглядывают, но сказать ничего не решаются, помалкивают. И если бы он не пошел на молитвы эти....а он идет ничтоже не сумняшися. Так он отстаивает ее честь. А сцены, когда он увидел ее убитой или в морге... неужели не убеждают зрителя в том, кого на самом деле любит Омер? Да он же обручился с ней, с мертвой. Меня это очень пугает в свете такого цельного характера и необычности ролей Энгина, да и туркиш-романтик тоже.
Он у ее могилы, он разговаривает с ней, он рассказывает ей о том, как живут люди, которых она знала, он привозит ей магнитик из путешествия, в которое они собирались вдвоем. И там , в Риме...он тоже помнит о ней. А зритель так и норовит затолкать его в постель к Элиф!!!! Про Элиф писать пока не буду, время, отпущенное на посещение сайта ,истекает. Но..ей тоже явно не до любви с полицейским сейчас..она по уши в таком г....и страх за сестру опять же. Хоть глупааая она....

*
Halima:
Согласна с вами девочки.Он не сможет так быстро забыть Сибель,разве что очень сильно разочаруется в ней.Но и это не позволит ему полюбить Элиф так быстро,как этого хотят зрители.Возможно он вообще перестанет доверять женщинам после разочарования,и ни кого не впустит в сердце.А Элиф думаю быстрее сломается. В результате благодарности,восхищения им как профи,потихоньку поймет,что влюбилась. И уже посмотрит другими глазами,женщине что нужно,сильное плечо ,человек которому можно довериться.А он еще и чертовски хорош собой,с прекрасным чувством юмора,смел,отважен.Гремучая смесь.Тут никто не устоит.

-----
Нямам време за превод...

Приятен петъчен следобед! Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 12:49 от marytza

# 479
А в РФ  се занимават с въпроса има ли химия вече между Елиф и Йомер, или не. Повечето са на мнение, че всичко е игра от страна на Йомер - когато Елиф не гледа към него лицето му е сериозно и задълбочено, прави анализ на всичко, което е разбрал до тук. В останалото време продължава с опитите си да я извади от равновесие и да се добере до скриваната от нея истина.
Аз съм на същото мнение...
Но Елиф все пак поддаде... при докосването до кожата на гърба и... Тя ще се пропука първа.

И аз съм съгласна, но не мисля, че заради докосването, защото реакцията й разбрах като изненада, но така или иначе, тя ще се пропука първа, да.

Общи условия

Активация на акаунт