Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 672
  • 725
  •   1
Отговори
# 480

Не мога да му се нагледам на муцунките,които ражда фантазията му.Последната особено ми харесва.

# 481
А в РФ  се занимават с въпроса има ли химия вече между Елиф и Йомер, или не. Повечето са на мнение, че всичко е игра от страна на Йомер - когато Елиф не гледа към него лицето му е сериозно и задълбочено, прави анализ на всичко, което е разбрал до тук. В останалото време продължава с опитите си да я извади от равновесие и да се добере до скриваната от нея истина.
Аз съм на същото мнение...
Но Елиф все пак поддаде... при докосването до кожата на гърба и... Тя ще се пропука първа

Скрит текст:
Лёля:
Вооот... я с вами согласная. Народ, мечтающий о 8 1\2 неделях по -турецки, ошибается конкретно. Слово "химия" значит, не любовь, а хорошо сложившаяся экранная пара, плодотворное сотрудничество актеров, взаимопонимание на съемочной площадке. И все.Зачем уподобляться ЖП? И я имею в виду не только Тубу и Энгина как реальных живых людей, но и их экранные образы Элиф и Омера. Нет там , сейчас во всяком случае,никакой любви между ними. Омер очень глубоко влюблен в Сибель. Ну сериалы турецкие твердят зрителю без конца, что настоящая любовь-это нежность, верность, доверие,забота, а страсти-мордасти всякие -запретная любовь, тока тело... бумс!Это же официальная версия,для всех. Нет, нам надо все по-своему переврать-с, турков переубедить.
Мне, например, очень нравится преданная любовь Омера к невесте. Они с первых кадров покорили меня. Вернитесь, пересмотрите, какой он счастливый с ней, какой ласковый и заботливый. Он так спокоен тогда, так гармоничен. И упрекает ее за курение ....да это и упреками не назовешь. Он же не требует даже бросить курить,он просит не скрывать ничего от него. И все! И она не хочет его огорчать, поэтому отказывается от сигареты.Но бросить не так легко, поэтому и скрывает, чтобы не огорчать... Я это вижу так. Мать Сибель говорит, что она очень любила своего жениха и только его. Я ей верю. Там не так все просто.Непонятно ничего. Тронуло меня и то, что он безоговорочно верит в непорочность своей девушки.Твердит всем об этом.Многие ли в подобной ситуации не усомнились бы??? Вон как на него соседи-мужчины поглядывают, но сказать ничего не решаются, помалкивают. И если бы он не пошел на молитвы эти....а он идет ничтоже не сумняшися. Так он отстаивает ее честь. А сцены, когда он увидел ее убитой или в морге... неужели не убеждают зрителя в том, кого на самом деле любит Омер? Да он же обручился с ней, с мертвой. Меня это очень пугает в свете такого цельного характера и необычности ролей Энгина, да и туркиш-романтик тоже.
Он у ее могилы, он разговаривает с ней, он рассказывает ей о том, как живут люди, которых она знала, он привозит ей магнитик из путешествия, в которое они собирались вдвоем. И там , в Риме...он тоже помнит о ней. А зритель так и норовит затолкать его в постель к Элиф!!!! Про Элиф писать пока не буду, время, отпущенное на посещение сайта ,истекает. Но..ей тоже явно не до любви с полицейским сейчас..она по уши в таком г....и страх за сестру опять же. Хоть глупааая она....
-----
Нямам време за превод...
Абсолютно съм съгласна. Енгин/Йомер "маркира" интерес...Друг е въпросът, че при Енгин дори маркирането е изпълнено така, че му вярваш. За химията вече писах... Раничко е...

# 482

Момичета, кокичета, хайде достатъчно.

Това е темата на Енгин Акюрек. На всички е ясно, че форумът не е на никой от пишещите и
четящите. Всеки сам прави своя избор, къде да бъде. Едни избират една тема, други повече.

Но форумското номадство с цел дразнене на пишещите в дадена тема е меко казано недостойно
за уважение. Все пак има човешка етика и във виртуала. Нека не забравяме, че зад всеки ник
стои човек и да се уважаваме.

# 483
Добър ден , момичета

Мисля,че Сибел и нейния таен живот трябва да разочароват Йомер,за да може той да се влюби в Елиф

http://www.videoclip.bg/watch/312325

Дали този анонс не е за края, както беше в КВФ? Последният епизод да повтори липсващите звена ден преди 1еп?

Йомер се сбогува с любовта си, но попита "Защо?", а Елиф е искала да поговори с баща си.
Йомер е разочарован от любимата си и започва начисто с Елиф?

Или прекалено се размечтах...  Laughing

Май някъде имаше снимка, че си тръгват от гробището, хванати за ръка....

... не е прекалено размечтаването . И си е съвсем на място според мен ...

Понякога ... Дланта  е като  Сито :                                     
и пръст , и скъпи спомени пресява .
Понякога ... една Сълза ни пита :
,, ЗАЩО ? ''  , но отговор ,уви - не получава ...                

...

Мили момичета , не си разваляйте настроението . От мен имате една с пожелание за ОЩЕ ЕДИН ХУБАВ ДЕН - И ВЪВ ВИРТУАЛА  И  В  РЕАЛА

# 484

newsm51
Понякога ... Дланта  е като  Сито :                                    
и пръст , и скъпи спомени пресява .
Понякога ... една Сълза ни пита :
,, ЗАЩО ? ''  , но отговор ,уви - не получава ...

Мерси, Величка, и само това да бях прочела в темата ни, а то не е само то, денят ми наистина ще е хубав... Въпреки самума от пустинята, който предизвиква пясъчни вихри, но прогнозата е, че това са последните му напъни...

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 14:11 от loveofmine

# 485
Комет  Two Hearts съгласна съм абсолютно.

Това е темата за Енгин Акюрек и всички които влизат в нея да споделят нещо нека да го правят в тон с правилата на форум БГ мама - с нужният коректен тон. При регистрацията си всеки потребител  е дал своето доброволно съгласие да ги спазва. Всички изключения от добрия виртуален тон - са нарушение.

С най-добри чувства към всички посетили днес темата ! 
Peace

Нека да си продължим с това за което сме в тази тема - да гледаме и обсъждаме един прекрасен актьор.

Толкова дълго очаквахме новия му проект, че сега когато вече „Kara Para Aşk” е факт и се радва на огромен зрителски интерес - за нас остава само да се насладим на професионалната игра на Енгин Акюрек с чудесното партньорство на Туба Бююкюстюн.

# 486
   Ехеееей! Денят вече преполови (дори и по новото време), а вие нещо зациклихте на Хамлет (в смисъл да ги бъде или да не ги бъде преводите) hahaha. На всички ни е пределно ясно, че превеждането на откъси от новата серия е единствено и само за радост на всички нас, които нямаме търпение да дочакаме истинския превод. Огромни благодарности на Бебо за старанието и ентусиазма! newsm51 newsm51 Всички сме като тебе, мила - поназнайваме го турския, но не го знаем истински. Естествено, благодарение на Енгин - иначе едва ли щеше да ни щукне ексцентричната идея да учим точно турски. Страхотно е да разберем за какво става въпрос в най-интересните сцени предварително! Жива да си, Бебо! Hug
   Иначе ураганът чий покрив ще отнесе първо... и аз залагам на Елиф. thumbsup Все пак, нейната болка от загубата на баща й не засяга интимната част. Да, боли я много, защото е била близка с него, защото се оказа, че не го е познавала, че той не е бил откровен с нея и т.н. Но при Йомер болката е сърдечна - освен от загубата на любимата, и от разкъсаното сърце. Неговата рана има нужда от повече време за зарастване. Да, харесва вече Елиф, интересът му е събуден, но за влюбване... още му е раничко. Но това не му пречи да я побърква, разбира се! Joy И нарочно да се прави на по-увлечен отколкото е, за да я смущава. Страхотно! smile3501
   И накрая специален поздрав за всички "гости" в темата ни - на чист, изискан перфектен български:

Урааааа! Научила съм се да качвам видео! Край, минах вече във втори клас! smile3533

# 487
  • Пловдив

newsm74 Прекрасен Йомер.   newsm81

# 488

Познайте какво казва тук Йомер. Веднага отговарям: "Съфър",  или "Нула" на арабски, явно от него е дошло в турския...
Да, издуха  конкуренцията, Мариянче, няма и помен...СЪФЪР...

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 15:32 от loveofmine

# 489

Как започнаха само ...  newsm03

# 490
  • Пловдив

Малееее, Йомер колко е красив, облечен прекрасно.  Снимка от сета, с Небахат Чехре.

# 491

Нашият комисар твърдо се намърда в семейството ... нали е севгили  newsm03

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal?fref=ts

Мариянка  Two Hearts и аз я пуснах снимката ! Прекрасен Йомер !

# 492
Барисея,
Скрит текст:
Честито за новото умение.Щом аз ,която не смеех да пусна телевизора,защото около мен само инженери и електрическата крушка да гръмнеше ,аз бях виновна,усвоих толкова умения,значи няма невъзможни неща. Е ,все още досаждам на консултантите си,но те ми прощават дребните прегрешения.За какво ли не ни мотивира Енгин. В желанието си да се докоснем до творчеството му сме готови да преместваме планини.

Това момче умее да пленява и трайно да заеме своето място в сърцата  ни. Толкова приятно е усещането.

# 493
  • София
Здравейте, мили момичета  ! Досега само Ви четях и много се забавлявах, но може би е вече време и аз нещичко да напиша. Дано ме приемете да бъда една от Вас ! Още повече, че споделям всички позитивни мнения за сериала като цяло и за прекрасната игра на Енгин и Туба ! Подчертавам имената и на двамата, защото, колкото и добри и известни актьори да са, може би , ако не беше огромната стиковка между двамата, нямаше и да се получи този определено замайващ ефект върху зрителите. Дано продължава все така, че и повече, за да се насладим и  на появилата се химия и взаимно привличане между главните герои Hug.Е, още много мога да пиша, но като начало, май е добре, нали ? За първи път пиша в някоя тема и се надявам бързо да свикна с вас .Ако има нещо нека бъда извинена, тепърва ще свиквам. Огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които превеждат, и то доста бързо. Hug

# 494
Един час нямах НЕТ и като влизам се сблъсквам с един елегантен "италианец",видимо интелигентен и пасва на всяка обстановка.
ЕЛИТОМ,добре дошла в темата.Приемаме всички с отворени обятия,особено щом ги води любовта и отдадеността към Енгин и Туба.Аз лично ги харесвам и обичам и двамата и много им се радвам във всеки един момент.

Общи условия

Активация на акаунт