Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 650
  • 725
  •   1
Отговори
# 495

Добре  започнаха Марта, дано така и да завършат.

Щяла да поддаде първа Елиф. Ами как няма да поддаде, като  Йомер пред очите й се превърна

от "грозното патенце" / по нейните критерии/ в красив лебед. Тя поглед за вътрешната му

красота, още няма.

ELITOM добре  дошла в темата.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 19:48 от komet

# 496
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета  ! Досега само Ви четях и много се забавлявах, но може би е вече време и аз нещичко да напиша. Дано ме приемете да бъда една от Вас ! Още повече, че споделям всички позитивни мнения за сериала като цяло и за прекрасната игра на Енгин и Туба ! Подчертавам имената и на двамата, защото, колкото и добри и известни актьори да са, може би , ако не беше огромната стиковка между двамата, нямаше и да се получи този определено замайващ ефект върху зрителите. Дано продължава все така, че и повече, за да се насладим и  на появилата се химия и взаимно привличане между главните герои Hug.Е, още много мога да пиша, но като начало, май е добре, нали ? За първи път пиша в някоя тема и се надявам бързо да свикна с вас .Ако има нещо нека бъда извинена, тепърва ще свиквам. Огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които превеждат, и то доста бързо. Hug

http://www.youtube.com/watch?v=1KBD38QN4Ao

Специален поздрав за добре дошла.

# 497
  • София
Благодаря за топлото посрещане! mariana51  :love:komet  Heart Eyes
Ооооо, бежовото много му ходи за нашето момче ! : Laughing

# 498
  • Пловдив

http://instagram.com/p/mXnKWSSQYq/

Фенка е снимала авгографа / в Инстаграм/, от плакат на "Малък септемврийски проблем" от Енгин.

# 499

Малееее, Йомер колко е красив, облечен прекрасно.  Снимка от сета, с Небахат Чехре.

Много изискан външен вид са спретнали стилистите на Комисар Йомер. Вероятно и маман

Зеррин ще го хареса. Влезе той с "взлом" в семейството, без покана. Нямам търпение да започнат

официално да играят на влюбени.

Танюша,

Скрит текст:
Нямате, но знаем че имаш много работа. Пращаме ти поздрав.

# 500
  • Пловдив

Влезе в семейството, но ще влезе и в "прането на пари". Няма да го "изпусне" Таййар. Елиф нали отказа да пере... Обаче Метин разбра, че е полицай. Но шеф Али го посочи на Метин. Йомер пък ги предизвика като си показа оръжието. Йомер каза, че е бил под прикритие в много акции и не са го разкривали. Може да е нарочно, някой сбърка ли някъде... Йомер иска да стигне и до покровителя на канала за прането от полицията.  А сега, накъде ще ни поведат сценаристките....
.........................
Енгин/Йомер - красавец.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 17:04 от mariana51

# 501
Все си мисля,че ще си изработи профил,че е внедрен от мафията в полицията.Ще видим все пак.Замислих се - колко серии е един сезон.Според мен най-малко 40 серии.

Хареса ми и споделям.

# 502
  • София
 Здравейте, момичета,
Сега, след като в темата вече е поразчистено, искам отново да ви благодаря за всичко, което поствате в темата и най-вече за прекрасните анализи и разбира се за преводите, които правите. Прави ми огромно удоволствие да ви чета.
Комисар Йомер така се е издокарал, че сигурно и мама Зерин ще успее да заблуди. Simple Smile Аз не съм гледала Туба в друг сериал, но тук ми харесва как играе- поне засега. Надявам се, че няма и тя да се изложи по-нататък, както направи Берен в КВФ. Не ме разбирайте погрешно-харесвам Берен и в първия сезон тя игра блестящо, според мен поне. Но във втория не беше никак убедителна.
Именно поради тази причина не ми се иска и КПА да има втори сезон-защото неминуемо ще го разводнят.
Оставям ви засега, че трюбва да уча, но ще ви хвърлям по едно око.  Отново благодаря на всички, които ме поздравиха преди да ми изтрият постъвете и дано хубавите ви пожелания се сбъднат. Simple Smile

# 503

Туба и Тувана, снимка от сета на КРА
 newsm51
https://www.facebook.com/
http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/2936-spoi … -threadkpa/page-8

За най-нетърпеливите - Резюме на 5 епизод
превод от английски

Елиф се чувства  притисната между четири стени: застиналия образ на компютъра, майка си и неканения си гост Йомер.
Елиф трябва да обясни на майка си кой е Йомер, да премахне видеокадрите в компютъра си най-вече, за да не ги види той. Тя е принудена да продължи да играе играта на живота си.
С помощта на СИМ-картата на Нилюфер, Пелин и Арда достигат до много важна улика. Елиф и Йомер използват тази информация, за да открият следите на Нилюфер и започват да разгадават загадката. Те са все по-близо и по-близо до нея, но принудителното партньорство не им харесва.
Изведнъж Елиф се озовава в света на полицията. Тя и Йомер се опитват да бъдат в крак с приятелите му, докато Таййяр и  Зеррин поставят бариери пред тях . Таййяр се притеснява от неочаквано появилия се приятел на Елиф. Той иска да го опознае и ги кани на вечеря в дома си.
Елиф и Йомер преминават тежък изпит пред семейството й и Таййяр.
Дните минават, а Нилюфер е в опасност. Въпреки съпротивата, тя се озовава в ръцете на Съткъ, който иска да я има, но изведнъж се появява Метин- врагът се превръща в герой, който я спасява. И за да обясни поведението си, той й прави изненада.
Без да съзнава, Метин е привлечен от своята затворничка. Нилюфер не разбира ситуацията, а Метин й подава ръка, за да й предложи неочаквана помощ, но тя ще му отговори по неочакван начин.

А кое ли е това детенце?

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 20:05 от loveofmine

# 504
Разбрах аз,че  Метин има "сърце",което в даден момент ще прояви слабост.

Много често взеха да ми сменят дрехите на Комисаря под прикритие.Доста си е обогатил гардероба.

# 505
  • Пловдив

Сценарият на 6 епизод.
...............
Любов, благодаря! Ами като чета резюмето - Йомер да не става баджанак с Метин. Оффф, припадам.

# 506

Здравейте отново момичета ! Two Hearts

ELITOM  Two Hearts добре дошла в нашата компания !

Таня 34  Two Hearts и от мен пожелания за успешно справяне с изпитите / учи ! ... ама на кафе-паузите се отбивай Grinning  /

Любовче  Two Hearts за резюмето ! Ще е отново супер интересна серия ! Не зная дали е възможно да скрие кадрите от Йомер, защото видяхме, че той пуска флашката отново. Ще има "игра на севгилита" -  Grinning Grinning Grinning боже трябва да са много убедителни ... пред амджа Таййар и анне Зеррин, че и другите... да ги видим какво "театро" ще спретнат ...

Обаче при Нилюфер нещата ще загрубеят ... Sad  После ще го мислим Метин, важното е да я спаси.

Скрит текст:

Туба и Тувана, снимка от сета на КРА
 newsm51
https://www.facebook.com/

За най-нетърпеливите - Резюме на 5 епизод
превод от английски

Елиф се чувства  притисната между четири стени: компютъра, майка си и неканения си гост Йомер.
Елиф трябва да премахне видеокадрите в компютъра си най-вече, за да не ги види Йомер. Тя е принудена да продължи да играе играта на живота си.
С помощта на СИМ-картата на Нилюфер, Пелин и Арда достигат до много важна улика. Елиф и Йомер използват тази информация и започват да разгадават загадката.
Положението на Нилюфер става от лошо по-лошо.
Изведнъж Елиф се озовава в света на полицията. Тя се опитва да бъде в крак с  Йомер и приятелите му, докато Таййяр и  Зеррин поставят бариери пред тях .
Елиф и Йомер преминават тежък изпит пред семейството й и Таййяр.
Дните минават, а Нилюфер очаква своя край. Нападението идва изневиделица. И въпреки съпротивата, тя се озовава в ръцете на Съктъ, но изведнъж се появява Метин като герой и я спасява. И за да обясни поведението си, той и прави изненада.
Без да съзнава, Метин е привлечен от своята затворничка. Нилюфер не разбира ситуацията, а Метин й подава ръка, за да й предложи неочаквана помощ.

А кое ли е това детенце?

Това е май  стара снимка на Туба ...

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 18:14 от Марта_49

# 507

Любовче, благодаря мила . Интересна подсказка. Има неща, които ще се развият очаквано и такива, които ще ни озадачат.

За Метин правилно предположихме, че няма да е докрай верен на Таййар, но, че ще бъде
привлечен от Нилюфер, без да съзнава,  си е изненада. Както казва Марианка,те с Йомер излиза, че баджанаци ще стават. Joy Joy Joy
Освен, че е герой - спасител  с какво друго ще я изненада и това е интересно.

А за Елиф най ми е жал. Тя е не между  четири стени, ами направо притисната до стената.Още
ли ще лъже Йомер или в тая серия ще му се довери. Да идва по скоро тази сряда.

Таня ,

Скрит текст:
Гледай спокойно напред. Щом сме ти пожелали, значи ще успееш, нищо
че ни изтриха пожеланията, ти си ги прочела. Тази розичка беше за теб.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 18:37 от komet

# 508
Привет! Simple Smile

Нова снимка, нов тоалет, резюме... Ей така обичам да ме посрещате в темата. Simple Smile))  Hug Hug Hug Супер сте, момичета!
ELITOM, добре прописала. Simple Smile  bouquet

# 509
  • София
Знаех си аз, че Метин ще хареса някоя от двете сестри. Чудя се само Елиф докога ще го лъже нашето комисарче  newsm78 Накрая той ще вземе наистина да й се разсърди. Simple Smile

Марта,
Скрит текст:
имам само един изпит аз, но а стари години трудно се запомня. Но... какво да правя  - сама съм си избрала такава професия, в която непрекъснато трябва да се учи Simple Smile

Комет,
Скрит текст:
отново ти благодаря, мила, за хубавите думи.  Hug

Толкова от моята кафе-пауза.  Laughing Очаквайте включване.....

Общи условия

Активация на акаунт