Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 620
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Там е работата... още не съм видяла Йомер. Simple Smile)
Все още е твърде непознат. Да - видях мъката му по Сибел, да - видях какъв е в акция, да - видях, че е събрал у себе си много личности, както отбеляза и Елиф. Но не съм го видяла добре, ако ме разбираш какво искам да кажа. Simple Smile
Булут, Керим, Низипли възприех като вече изградени, завършени характери, гледайки всички серии накуп. Тук... имам моменти на проблясъци, но картината не е пълна.
Например, когато мисля за Керим, почти винаги го свързвам с морето... Когато мисля за Булут, почти винаги го свързвам с буря и дъгата след преминаването и... Низипли е като младо животинче - образ, който се променя с израстването си... Йомер... Йомер все още е загадка... или по-точно - мержелее ми се в мъглата неясен силует. Simple Smile)

Разбирам те напълно Маричка  и ще чакам търпеливо.

# 616

Цитат
Я кажете, с какво, според вас, Елиф ще накара Йомер да се влюби в нея?

Марица  Two Hearts

Не знам с "какво" точно, но ... Йомер още тук е заинтригуван. Понякога правиш неща, които дори и сам не можеш да си обясниш, защо ги правиш и поради каква причина.
Той вече сам започна да не спазва принципите си - "При първата лъжа и - дотук със сътрудничеството!"  ДА ! Ама - НЕ! Продължаваме ... Grinning  Що ли мислиш ... Дори и да не го признае никога - вече е съвсем "с двата крака" както се казва в " уж любовната история" ...

Паула  Two Hearts

Страхотно подписче  Grinning Наистина серията / всъщност всичките до сега / е динамична, изпълнена с много емоции. Йомер и Елиф са си страхотни. Обаче и амджата в комбинация с Метин не отстъпват с игра. Всички сте в потрес от сцената където тананикайки си ... се правеше на патоанатом. Това подсказва единствено това, че той не извършва "тази дейност" за първи път.  Злодей и то хладнокръвен ...

Комет  Two Hearts

Щом още в началото искаш само Йомер - това показва, че Енгин бей си  върши перфектно работата - не изпитваме желание гледайки Йомер да търсим Керим.  Керим си е в  друга история и продължава живота си щастливо с Фатмагюл и Енисе. 
Сега сме в историята на Йомер и е съвсем нормално да се вълнуваме от неговата история.
Талантище Енгин - това е !

# 617

Да сложа един хубав комисар.

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 14:52 от komet

# 618

Мартичка , ние съмнения относно работата на Енгин бей не сме имали  -  знаеш това, но че толкова бързо ще ни грабне, може би аз не съм очаквала.

Ето Маричка, изчаква , за да си изгради пълна представа за образа на Йомер. Пък аз " с двата крака вътре", вече ме завладя и толкова по въпроса.

Само го съзерцавам и не знам  защо, но чакам комични случки при играта на влюбени, въпреки,
че в подсказките се казва, че няма да им е лесно.

# 619
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/oyunculuga-yeni-basladi-ikinci-diz … 3850#.Uz_fmKh_u-k

От днес:
"Появи се във втори епизод на "Мръсни пари и любов"
"В новият сериал по АТВ, "Мръсни пари и любов", Али Йоренч се появи като син на мафиот. Появи се с кратко участие във втори епизод...... "
Имало е интервю в "Космополитан" с него: Извадки от него. Дали майка му Едже Йоренч, е причината да избере тази професия...Чувствал се готов и затова... Искал да се снима в игрален филм... Ходил на уроци по актьорско майсторство при няколко човека, за да подобри играта си.. Последно се е учил/обучавал в  Gaye Sökmen Ajans: http://www.gayesokmen.com.tr/ Разказва за ролята си в "Мръсни пари и любов".... Любим актьор.... И т.н.

# 620
Аааа не е вярно, че не ме е грабнал, Комет. Не само ме е грабнал, но ме е отнесъл даже Йомер. Simple Smile)) Но все още не го познавам добре, за да интерпретирам образа му визуално.

Ето ти един колаж с интерпретация. Simple Smile Но все още съм само до тук - противопоставяне на двата свята...

# 621

Мартичка , ние съмнения относно работата на Енгин бей не сме имали  -  знаеш това, но че толкова бързо ще ни грабне, може би аз не съм очаквала.

Ето Маричка, изчаква , за да си изгради пълна представа за образа на Йомер. Пък аз " с двата крака вътре", вече ме завладя и толкова по въпроса.

Само го съзерцавам и не знам  защо, но чакам комични случки при играта на влюбени, въпреки,
че в подсказките се казва, че няма да им е лесно.

bouquet komet - и аз съм така Heart Eyes Heart Eyes

Девойки, за кои ли моменти от сериала
Енгин  е тренирал бойни изкуства???? Rolling Eyes
Нали това беше писано Peace

Ооох, няма да му е лесно на момчето ни Praynig Praynig

# 622
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj02MzNQMHEzYnFGWV58cG0=

И все пак не го отваря като хората. Явно, проблемът не е в твоя телевизор, Комет. Simple Smile

# 623

Колаж на Нели Дамяновска от ФБ - разкошен е  Peace

# 624
  • Пловдив

Цитат

Марица  Two Hearts

Не знам с "какво" точно, но ... Йомер още тук е заинтригуван. Понякога правиш неща, които дори и сам не можеш да си обясниш, защо ги правиш и поради каква причина.
Той вече сам започна да не спазва принципите си - "При първата лъжа и - дотук със сътрудничеството!"  ДА ! Ама - НЕ! Продължаваме ... Grinning  Що ли мислиш ... Дори и да не го признае никога - вече е съвсем "с двата крака" както се казва в " уж любовната история" ...

Марта, къде го видя това. Аз виждам обратното. Това е негова стратегия, да не го отблъсне, чрез нея да стигне до убийците на Сибел. Та Йомер обеща на бащата на Сибел да ги намери. Ами в миговете, когато остава насаме, аз виждам нюансите с които на този етап ни показва абсолютно безразличие по емоцията на лицето му. Та тази емоция - сериозен, ми говори точно това. Само Елиф му е връзка с "онези". Просто нарочно се държи така с нея - предразполага я, ядосва я - но с една цел на този етап... Любовта и при двамата ще дойде вероятно късно. Неосъзнато. Никой от тях не е хлътнал още по другия. Дори и в сюжета за 5 епизод казват: едвам ще понасят взаимното си "сътрудничество".  Това видях и почувствах аз.

# 625
Аааа не е вярно, че не ме е грабнал, Комет. Не само ме е грабнал, но ме е отнесъл даже Йомер. Simple Smile)) Но все още не го познавам добре, за да интерпретирам образа му визуално.

Ето ти един колаж с интерпретация. Simple Smile Но все още съм само до тук - противопоставяне на двата свята...

Абсолютно си права, Маричке в противопоставянето на двата свята. И Енгин го показва много добре. Те са различни от земята до небето и убийството няма толкова бързо да ги сближи. Той засега й представя един измислен образ, без капчица желание да й се хареса. Нито е привлечен от нея, нито той влага нещо интимно в думите и жестовете си. Даже с такава подигравка и към нея и към себе си, пък и към цялата ситуация произнася: "Ла бене синьорина"...Или нещо такова, не го чух добре. За него тя представлява интерес дотолкова, доколкото ще му помогне да намери убиеца. Да, внимателен е, възпитан, но когато тя не го гледа веднага сменя физиономията. В резюмето се казва: "принудителното партньорство не им е по вкуса". Катаклизмите в отношенията им тепърва предстоят. Ако отсега покажат любов - няма да има филм...

# 626

Колаж на Нели Дамяновска от ФБ - разкошен е  Peace
Охо! Добре ме е хванала дамата! Wink))

Паула, явно все още ни предстои да разберем кои са моментите, в които ще влязат в употреба новопридобитите умения на комисаря. Simple Smile Няма да му се размине, обаче - ще размаха и юмруци. Simple Smile) Нека се срещне с Метин поне... Wink)))

# 627
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Добро утро от Йомер. Днес може да ни зарадват с втори трейлър, а дано!

https://www.youtube.com/watch?v=633P0q3bqFY

И един поздрав... "Не съм ти враг"

И аз като Марта - самоцитирам се....Не сте приели поздрава ми сутринта.

# 628
Тцъ, Мариана, повтаряме го, щото е хубав. Simple Smile)) И междувременно се упражняваме. Simple Smile)

# 629

Цитат

Марица  Two Hearts

Той вече сам започна да не спазва принципите си - "При първата лъжа и - дотук със сътрудничеството!"  ДА ! Ама - НЕ! Продължаваме ... Grinning  Що ли мислиш ... Дори и да не го признае никога - вече е съвсем "с двата крака" както се казва в " уж любовната история" ...

Марта, къде го видя това. Аз виждам обратното. Това е негова стратегия, да не го отблъсне, чрез нея да стигне до убийците на Сибел. Та Йомер обеща на бащата на Сибел да ги намери. Ами в миговете, когато остава насаме, аз виждам нюансите с които на този етап ни показва абсолютно безразличие по емоцията на лицето му. Та тази емоция - сериозен, ми говори точно това. Само Елиф му е връзка с "онези". Просто нарочно се държи така с нея - предразполага я, ядосва я - но с една цел на този етап... Любовта и при двамата ще дойде вероятно късно. Неосъзнато. Никой от тях не е хлътнал още по другия. Дори и в сюжета за 5 епизод казват: едвам ще понасят взаимното си "сътрудничество".  Това видях и почувствах аз.
Както казах, катаклизмите тепърва предстоят. В кафенето, тя от висотата си на богата снобка му направи забележка за яката - да не я слага повече, но той я отряза: "Всичко, което мама е изплела, е хубаво." Ще трябва да прескочи/ако изобщо/ не само Сибел, но и МАМА. Така е в техния свят. Аз ако съм на мястото на Елиф, ще кажа: "Или мама, или аз", но той носи традициите до девето коляно и няма така бързо да се раздели с тях... И познайте кого ще избере...
А и не знаем дали на Йомер света на Елиф му харесва...Богаташи, които макар и фалирали, се гощават обилно и пият шампанско...Нещо като фалшиви диаманти...

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 14:56 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт