Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 604
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Може да ни се иска любов, може да ни подсказаха за нея и двамата в репортажа, но е малко раничко за нея. Първо ще ни покажат борбата на световете  с различните им стойности. За да е легендарна любовта им, препятствията трябва да са грандиозни - преломи ще има и при двамата.   Историята "Богат-беден" няма да е интересна, ако залагат само на това сценаристките. Бездната беше показана със скъсания чорап и течащия покрив. Ония пък - блестят с фалшива светлина.  Няма да е лесно сближаването. И точно в това ще е магията.

# 631

Hug Добър ден МОМИЧЕТА! Hug

Тук, всеки ден обсъждаме неповторимата игра на любимият ни актьор
  Kissing Heart  ЕНГИН АКЮРЕКKissing Heart
На тънкото послание, което ни предава от екрана чрез изражението на лицето,
жестовете на тялото, тона и модулацията на гласа си.  Grinning Heart Eyes Grinning
И, ако ви е интересно да прочетете нещо повече за тези
 елементи на комуникация, ще ви препоръчам една книга.
Тя ми е "скъп" подарък от ПРИЯТЕЛ, който намерих тук, в нашата тема.
Книгата е:

Two Hearts
Скрит текст:

Grinning Ще цитирам само мъничко от нея, за да ви заинтригувам. Grinning

"Езикът е най-мощното средство, с което разполагаме, тъй като без него бихме живели в състояние на емоционален хаос. Всъщност една-единствена дума притежава силата да влияе върху проявяването на гени, които регулират физическия и емоционалния стрес. Той формира нашето поведение, а всяка дума, която използваме, е наситена с множество пластове, изпълнени с личен смисъл. Правилните думи, изречени по правилния начин, могат да ни донесат любов и пари, докато неправилните думи - или дори правилните думи, изказани по неправилен начин - могат да докарат цяла държава до война...
Въпреки, че се раждаме с дарбата на езика, изследванията показват, че притежаваме учудващо слаби умения, когато става въпрос за комуникация с други хора. Често избираме думите си, без да се замислим и без да си даваме сметка за емоционалния им ефект върху хората. Говорим повече от необходимото, слушаме зле, без да го съзнаваме...

Към настоящия момент са идентифицирани и документирани дванайсет елемента и стратегии, способни да подобрят динамиката на който и да било разговор, дори и с непознат. Те могат да стимулират дълбока съпричастност и доверие в мозъка на слушателя, както и да се използват, за да прекъснат негативни мисловни шаблони, които ако бъдат оставени да действат, са в състояние да навредят на веригите на емоциите ви."

12-те компонента на съпричастната комуникация са:

1. Отпуснете се

2. Останете в настоящия момент

3. Поддържайте вътрешна тишина

4. Бъдете по-позитивни

5. Мислете за най-дълбоките си ценности

6. Върнете се към приятен спомен

7. Наблюдавайте невербалните знаци

8. Изразявайте висока оценка и признателност

9. Говорете топло

10. Говорете бавно

11. Говорете кратко

12. Слушайте внимателно

# 632

Може да ни се иска любов, може да ни подсказаха за нея и двамата в репортажа, но е малко раничко за нея. Първо ще ни покажат борбата на световете  с различните им стойности. За да е легендарна любовта им, препятствията трябва да са грандиозни - преломи ще има и при двамата.   Историята "Богат-беден" няма да е интересна, ако залагат само на това сценаристките. Бездната беше показана със скъсания чорап и течащия покрив. Ония пък - блестят с фалшива светлина.  Няма да е лесно сближаването. И точно в това ще е магията.

Така е Марианка, никой не е видял друго, но разсъжденията ни явно се базират и на факта, че частично познаваме сценария и знаем, че се влюбват и по този начин
изпреварваме събитията.  Пък и нали сме осветлени, че влюбването му ще стане неусетно.
На този етап той счита, че глезената богаташка е последната, която би харесал, но като знаем,
че става друго и "виждаме" в бъдещето.

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 15:30 от komet

# 633

Ей, за това става въпрос... УНИКАЛЕН!  Two Hearts

# 634

Опитах да ви "отвлека" вниманието  с "любовните" уж трепети ... ама НЕ ! Железни сте в разсъжденията и най-вече в наблюденията си !!! Grinning

Комисар Йомер - участвал в тайни мисии, има вече нова такава - разкриване  убиеца на годеницата си.
С какви средства ще постигне това ... ще видим !

Предложи ръката си за сътрудничество и тя беше приета. От насетне следва работа в екип, като единственото условие е да няма лъжи.

Какво предстои да видим -  със сигурност няма да е нещо стандартно и предсказуемо.

Ще има непоносимост, надцакване, лъжи ... и още нещо което ще направи и тази история незабравима - защото историята Йомер-Елиф вече започна !

Момичета до после !

# 635
Понеже съм си мара подробната... Simple Smile))

Израженията на Елиф в началото на докосването, някъде по средата, преди да си дръпне ръката Йомер, и да проследи с пръст още веднъж загадъчната татуировка. Simple Smile)

Аз ги чета така: изненада, замечтаване и установяване на факта, че докосването, всъщност, не и е противно. Simple Smile

Тук, обаче, чета съвсем други неща. Simple Smile))
Детективът е съсредоточен върху загадката - №1;
Все още се интересува само от разгадаването и - №2;
Изведнъж проявява интерес каква е реакцията на изучавания носител на загадката към докосването - №3;
Решава да поекспериментира още малко: "Как ще реагира обектът, ако му пусна малко ток?" Wink - №4

И прави експеримента с повторното прокарване на пръст, при което обектът скача, за да се спаси от пълно разтопяване. Simple Smile)))

Т.е. - ученият си прави експерименти. Това, че обектът реагира, и как точно реагира, ще се бъде обект на анализ тепърва. Но експериментите ще продължат. Simple Smile)

# 636
  • Пловдив

Комет, хареса ми "поглед в бъдещето". То така се и започва, от малките жестове. Но тук какво виждаме: в първото гифче - съпричастност, състрадание и даване на кураж, че ще е до нея; във второто обратното - тя потърси подкрепата, повярва му и за да не си помисли той нещо - "да изглежда истинско". А ние сме в очакване на още много такива красиви моменти.... И няма да останем излъгани.

# 637

newsm51
Найс, а?

Дано, Мариянче. Надеждата ми е в Енгин. Едва ли се е съгласил да участва заради един праволинеен и безинтересен образ. Твърде перфектен, за да е истински.  Логично предвидим типаж. Без никакви изненади или пък развитие. Олмаз! Няма начин. Просто този образ тепърва ще се развива. Спомнете си, че го чака две години…  
Засега не ми се иска да подценяваме сценаристките. Те все още са в процес на „натрупване”.  Тайни, мистерии, скрити далавери…и черти от характерите. Всичко това тепърва ще се развива. Да са отговорили на някой въпрос? Не.
Обещаха разгадаване на татуировката – и това не стана.
Романтика в Рим? Йок. Там особено красноречиво Енгин изигра сцената в кафенето при Колизеума. Стана ли дума за Сибел и годежа – физиономията му се смени. Боже, как притихна, и тембърът на гласа му се смени...Прекрасен беше!
Същото е и сега при разглеждането на татуировката. Маричка е предоставила чудесен нагледен материал...
Сега заявяват, че Нилюфер ще отговори по неочакван начин на Метин. Е, какво, може би ще му се отдаде? Или да очакваме „Стокхолмски синдром”, при който жертвата се влюбва в насилника си…? Не мисля, тия неща не стават за няколко седмици…
На мен лично изобщо не ми е ясно накъде ни водят сценаристките…Само се моля да не ни  подценят и да решат въпросите по пътя на най-малкото съпротивление…
Тъй де,  да се окаже, че тоя филм вече сме го гледали…И да възкликнем: "Елементарно, Уотсън!"
Нищо, аз и без това си го гледам заради Енгин…

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 16:01 от loveofmine

# 638

Скрит текст:

# 639

Скрит текст:

# 640
  • Пловдив

Още такива моменти. И ако трябва да се отговори на въпроса: Кой пръв ще падне в плен на любовта? Моят  отговор е - двамата едновременно.
Познахте ли го: брат му.

# 641
Отново съм при вас след продължителна пауза.Веднага се включвам в разговора.И аз мисля,че има още много вода да изтече докато се породи любовта. Засега у Елиф разчитам любопитство и пълно объркване.Тя е в такава ситуация,че търси брод. Йомер изпитва някаква смесица от съжаление желание да и помогне,като в същото време следва своята цел.От време на време манкира някакъв флирт за да отклони вниманието на Елиф от основния мотив,който го кара да пренебрегва дори някои  свои принципи. Сега за невероятната любов. Моето понятие за невероятна любов се разминава напълно с тази на комшиите. За мен любовта е нещото,което кара разума да замълчи и говори единствено сърцето. Ти летиш. Измисляш хиляди начини да покажеш,какво изпълва душата ти. Търсиш близост,съприкосновение. Докато досега,когато се е говорело за невероятна любов се е разбирало любов,родена след някакъв душевен или физически катаклизъм.Искам да видя нещо наистина различно.Искам да почувствам тази любов, като необикновена.Искам да видя,че двамата се привличат като магнит и ,че и двамата са удовлетворени от тази взаимна любов.

# 642
  • Пловдив

http://www.atv.com.tr/webtv/diger/ozelvideo/dizi-atvde-izlenir-1 … 9f1c-26a751e2a1e5

Рекламата на АТВ - "4 пъти повече екшън, 4 пъти повече вълнения, 4 пъти повече приключения. Гледайте по АТВ"

# 643
Здравейте момичета,
Забележете как докато Йомер казва на Елиф "Изобщо не ме вълнуваш. А и ти си последната жена, която бих харесал." си докосва носа - ясен знак, че лъже  Joy Joy Joy
Големи сладури!
Скрит текст:
Пожелавам Ви „изживейте своя динамичен,прекрасен и стремителен ден именно днес" (както казваше Миглена Ангелова в "Искрено и лично")  Joy

Миранда  Two Hearts

Дай малко координати за сцената, че не мога да се сетя кога беше - да сложим снимка.

Аурелия  Two Hearts от канала на "Kara Para Aşk" в Ютуб ли сваляш ?

http://www.videoclip.bg/watch/318625

В 9.31 някъде става цялата работа, Мартичка Simple Smile
(P.S. Доста съм зле с правенето на снимков материал, извинявам се Sad )

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 16:35 от miranda78

# 644
Отново съм при вас след продължителна пауза.Веднага се включвам в разговора.И аз мисля,че има още много вода да изтече докато се породи любовта. Засега у Елиф разчитам любопитство и пълно объркване.Тя е в такава ситуация,че търси брод. Йомер изпитва някаква смесица от съжаление желание да и помогне,като в същото време следва своята цел.От време на време манкира някакъв флирт за да отклони вниманието на Елиф от основния мотив,който го кара да пренебрегва дори някои  свои принципи. Сега за невероятната любов. Моето понятие за невероятна любов се разминава напълно с тази на комшиите. За мен любовта е нещото,което кара разума да замълчи и говори единствено сърцето. Ти летиш. Измисляш хиляди начини да покажеш,какво изпълва душата ти. Търсиш близост,съприкосновение. Докато досега,когато се е говорело за невероятна любов се е разбирало любов,родена след някакъв душевен или физически катаклизъм.Искам да видя нещо наистина различно.Искам да почувствам тази любов, като необикновена.Искам да видя,че двамата се привличат като магнит и ,че и двамата са удовлетворени от тази взаимна любов.
Скрит текст:
   МИЛЕ,  Hug  и   bouquet!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт