Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 592
  • 725
  •   1
Отговори
# 645

Покана за чай - приемам !

Много бяха интересни реакциите на домашните - мама любезна и усмихната; Мелике - подозрителна; Демет - тинейджърски възторжена ... а комисар Хюсеин - той трябваше на секундата да я разпознае, без да ходи чак в управлението.

# 646
  • Пловдив

http://www.cosmodergi.com/unl-90501-09.html

Репортажът с Али Йоренч в априлския брой на "Космополитан" - направих лек преразказ по-напред в темата.

# 647

Миранда - ето го момента !

# 648

newsm51
Благодаря за превода, Мариянче
Чудя се героят на Али дали няма да обърка сметките на баща си,
той, както и Елиф, няма понятие що за птица е татенцето му.

# 649
Мартичка  Two Hearts
Колкото и някои момичета да продължават да смятат, че комисар Йомер само дразни Елиф, сладурът си е доста заинтригуван явно  Simple Smile
 Joy Joy Joy

# 650
Знаете ли, Мелекето, въпреки че е проклето и безпардонно,не ме дразни толкова,колкото Мукадес.В образа на Мука,сценаристките бяха вложили всичко,което ненавиждам в този живот и може да ме изкара от строя-нахалство,любопитство,вмешателство,злоба,завист,липса на морал.Една обикновена устатница не ми въздейства така силно,просто я игнорирам.
Споделям един нов свой опит,от който аз лично не съм доволна,но нали сте ми дружки,не мога да не споделя и хубавото и лошото.

# 651
  • Пловдив

Милка, страхотно клипче. Тамам е за разсънване.  txtloves
..................
Аурелия, страшно качество на снимките... Да му мисли Марица, хвърляш й ръкавица.
newsm81

# 652
Знаете ли, Мелекето, въпреки че е проклето и безпардонно,не ме дразни толкова,колкото Мукадес.В образа на Мука,сценаристките бяха вложили всичко,което ненавиждам в този живот и може да ме изкара от строя-нахалство,любопитство,вмешателство,злоба,завист,липса на морал.Една обикновена устатница не ми въздейства така силно,просто я игнорирам.
Мен пък Мука (тоест начина по който я представи Есра) изобщо не ме дразнеше. От нея се искаше да е лоша и да я мразим - справи се отлично - всички я мразят. Аз през цялото време се мъчих да налучкам следващия й гаден номер... не ми стигна въображението.
Единствената, която ме дразнеше, ама истински е Берен, тембъра й, странните физиономии, безкрайното й отегчение... така и не изгледах целия сериал заради нея.

# 653

От къде дойде тази чанта ? Grinning

Питат в Engin Akyurek Universal Fans Club

Скрит текст:
Bu çanta da nereden çıktı?/Where This Bag Came From?

# 654
  • София
Марта_49 , еми  Юмер май предварително си я беше приготвил, нали после  каза на Елиф, че дори тя да не е дошла да го потърси, той е щял да направи същото / това е по памет, дано не се лъжа в репликите/ т.е. той е бил убеден,че тя ще приеме неговия план
Аз като новак, все още не мога да слагам снимков материал, ама се надявам скоро и това да стане,така че ще ме извините, ама засега ще редя само буквички

# 655

newsm51 milkaradeva - клипчето е чудесно PeaceПоздравления     bouquet

Аз като новак, все още не мога да слагам снимков материал, ама се надявам скоро и това да стане,така че ще ме извините, ама засега ще редя само буквички

Peace и аз бях така, но момичетата помагат  smile3525
Ще се научиш и ти Peace

Скрит текст:
щом и аватар и подпис имам - с помощ Heart Eyes

# 656
# 657

Милка, поздравления за клипчето.     

# 658
  • Пловдив

Току-що съобщиха "международно": "Вторият трейлър ще бъде пуснат утре."
Скрит текст:
İkinci fragman yarın geliyormuş duyrulur.!!

Поздрав: http://slide.ly/view/73aaf89a420de53c5c425a15da951766?utm_source=Fb_ORG_Share

# 659

Eeeeee, Елифчето изглежда нЕкакви тръпки като,
че ли я полазиха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт