Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 581
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Отговорът: Ето разходката на чантата.

# 661
Мариана, Комет, Паула, много надписи има по кадрите в клипа,които ме дразнят,но какво да се прави.Благодаря,че го забелязахте.

# 662
  • Пловдив

Надцакване....

# 663
Мариана, Комет, Паула, много надписи има по кадрите в клипа,които ме дразнят,но какво да се прави.Благодаря,че го забелязахте.

bouquet milkaradeva - аз не гледам надписите. Peace
Стига кадрите да са вързани с музиката - е, това ми стига Peace Peace

# 664

Ама и Комисариото ни - как небрежно показа патлака Peace Peace
Еее, умничък си ни е той  Peace Heart Eyes

# 665
  • Пловдив

Първо тя, после той... Ей така успоредно ще вървят нещата между тях. И неусетно и двамата ще осъзнаят, че не могат един без друг.

# 666

Пък като вземем да влизаме  и в "роля" на севгили  ...  newsm03

# 667
  • Пловдив

Първо тя го целуна, после той. За "протокола" де. И така - докато чакаме и се радваме на протоколните отношения, ще дойде любовта.

# 668

Добър вечер момичета,                              
Много харесвам майчето на комисарчето. Определено харизматична и талантлива актриса.
За съжаление забелязана от зрителите доста късно. Станала известна с ролята на "свекървещицата" Джаврие от "Листопад". Когато се появи, започнах да следя сериала по сериозно, заради нея, беше голяма антика.

Сега обаче е "милата ми майчица" и вероятно ще бъде положителен герой, въпреки, че пак
е свекърва. Но поне изглежда много смирена и симпатична,щом издържа на виковете на снахата.

И понеже комисарчето ни я обича, значи и ние ще я обикнем.

# 669
  • Пловдив

Равенство...

# 670
# 671
  • Пловдив

Той, тя - делови....

# 672
# 673

Това е момиченцето, което ще играе малката Елиф... На снимката, която Йомер коментира, че обичала да си похапва като неговия племенник...
Явно ще има ретроспекции и за Елиф...

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 20:42 от loveofmine

# 674

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт