Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 592
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
За кои две последни роли е била критикувана Туба?
И от кого е била критикувана?

По последни новини от другата тема, Hug
Туба е номинирана за награда Еми за сериала "20 минути"!
Това е последната й роля преди КПА.

Кой турски сериал и коя турска актриса са номинирани
за такава престижна награда досега? Няма такива!

П.П. Това е във връзка с написаното по-горе от тази Мери-Ем.

Fan,  тези въпроси защо към нас и ние сме читатели, като теб. Считам, че сме щастливки,
че ни превеждат чужди мнения за актьорите, които не винаги споделяме, но това е нормално.
Нима е възможно да мислим еднакво? Хубаво и да знаем и от другите народности какво мислят.
Ако знаеш езика обърни се към авторката. Винаги се посочва източника на  информацията.

# 91
А ето и продължението от размислите на МЕРИ ЕМ:

Нашата двойка се събира в резултат на обща скръб. Елиф е уморена, уплашена, отчаяна и в стремежа си да скрие това отчаяние става раздразнителна. От друга страна, имаме един млад мъж, Йомер, който разбира много добре положението. Йомер е безстрашен и много деен в резултат на професията си. Той загубва жената, която обича и също е разочарован и разтревожен заради тайнствеността, с която е обвита смъртта на годеницата му. Любопитството му е като  катализатор, който го подтиква към тази авантюра. Докато умува над това кой е убиецът и тайните на жената, която е обичал, той се замисля и за наивната и красива Елиф, с която се запознава заради печалния инцидент. Съдейки по държането му, ние чувстваме, че той харесва Елиф. Със смесица от грижовност и харесване Енгин Акюрек ни кара и ние да я харесаме. Разбира се, Елиф няма да остане безразлична към неговото внимание. Щитът, който тя издига заради трудната ситуация, в която се намира, няма да издържи на Йомер. Отношенията им са предадени много добре и смятам, че те ще бъдат най-обичаната двойка на всички времена.
Второстепенните герои също правят сериала много приятен. Пелин и Арда са другата голяма изненада. Те са много симпатични и добросърдечни. Успяват да предадат на зрителите близостта и приятелството си. Сигурна съм, че ще ни е приятно да наблюдаваме тази двойка. А и ще сме спокойни, че Йомер има добри приятели, на които може да разчита. С всеки епизод играта на този тандем става все по-добра.
Мисля, че  налудничавото поведение на Тайяяр към любовницата му е за предпочитане пред Тайяяр-психопата-хирург. Изкарах си акъла, когато камерата даде в близък план лицето на Еркан Джан, когато я предупреди: „Не се бъркай там, където не ти е работа.” Ето, това се казва актьор. Същото важи и за Сайгин Сойсал. Той продължава да бъде един от най-впечатляващите герои в сериала. Той беше Сайлъс/от „Дневниците на вампира”/ в предишния епизод, а сега се превърна в Гари Олдман, когато протегна ръка от прозореца на колата. Моите най-искрени поздравления.
Друг интересен характер е Бахар. Тя ми се струва поредната опасна героиня след Тайяяр и Метин. А може и да е най-опасната, защото е завистлива, адски амбициозна и има таен план за действие. Парите не са единственото, което тя иска. По физиономията й, докато говори със Зеррин за Хатидже, разбираме, че се опитва да намекне нещо и има по-големи тайни, отколкото си мислим. Някои от нас се запитаха дали не е дъщеря на Ахмет Денизер. И това я прави опасна. Тувана Тюркай красиво вдъхва живот на тази злонамерена жена.
Имаше няколко дребни проблемчета, но ми беше много приятно да гледам този епизод. Надявам се, че ще продължат да играят така. Моля ви, не ми се сърдете, че ще отбележа тези няколко проблема. Например, известен факт е, че Нилюфер ще отседне в хотела на Тайяяр, а Мерт и голямата й сестра я търсят в дома на приятелката й. Това е доста голямо несъответствие. Йомер имаше много скъп телефон, докато беше в Италия, а когато се върна в Истанбул, той бе заменен със по-стар. Мисля, че сценаристките все още не са наясно с финансовото му състояние. Една и съща двойка се прегръщаше на летището, докато Йомер и Елиф си тръгваха по различно време. Изглежда, че режисьорът нещо се майтапи с нас. Но има и много детайли, които ми харесаха. Всеки епизод завършва с Йомер и Елиф. Много елегантен избор. Това, че Елиф държи дъската на тоалетната със салфетка беше много реалистично. Обикновено в сериалите не се интересуват много от тези важни подробности. И като говорим за чистота, надявам се нашата сладка Пелин да се откаже от навика да си чисти зъбите. И пак повтарям: искам повече сцени с майка Елван. От това сериалът ще стане по-хубав.
Вярвам от цялото си сърце, че всичко ще бъде наред с този сериал. Целият екип ни прави щастливи и ни помага да се откъснем от всекидневните проблеми и безредиците в нашата страна. Благодаря за усилията ви. Много се радваме, че направихте този сериал. А колкото до теб, Енгин Акюрек…много се радвам, че си станал актьор и че подбираш проектите си. Драго ми е, че сме станали твои фенове. Наистина ни липсваше и се радвам, че те дочакахме….

# 92

Скрит текст:
Нашата двойка се събира в резултат на обща скръб. Елиф е уморена, уплашена, отчаяна и в стремежа си да скрие това отчаяние става раздразнителна. От друга страна, имаме един млад мъж, Йомер, който разбира много добре положението. Йомер е безстрашен и много деен в резултат на професията си. Той загубва жената, която обича и също е разочарован и разтревожен заради тайнствеността, с която е обвита смъртта на годеницата му. Любопитството му е като  катализатор, който го подтиква към тази авантюра. Докато умува над това кой е убиецът и тайните на жената, която е обичал, той се замисля и за наивната и красива Елиф, с която се запознава заради печалния инцидент. Съдейки по държането му, ние чувстваме, че той харесва Елиф. Със смесица от грижовност и харесване Енгин Акюрек ни кара и ние да я харесаме. Разбира се, Елиф няма да остане безразлична към неговото внимание. Щитът, който тя издига заради трудната ситуация, в която се намира, няма да издържи на Йомер. Отношенията им са предадени много добре и смятам, че те ще бъдат най-обичаната двойка на всички времена.
Второстепенните герои също правят сериала много приятен. Пелин и Арда са другата голяма изненада. Те са много симпатични и добросърдечни. Успяват да предадат на зрителите близостта и приятелството си. Сигурна съм, че ще ни е приятно да наблюдаваме тази двойка. А и ще сме спокойни, че Йомер има добри приятели, на които може да разчита. С всеки епизод играта на този тандем става все по-добра.
Мисля, че  налудничавото поведение на Тайяяр към любовницата му е за предпочитане пред Тайяяр-психопата-хирург. Изкарах си акъла, когато камерата даде в близък план лицето на Еркан Джан, когато я предупреди: „Не се бъркай там, където не ти е работа.” Ето, това се казва актьор. Същото важи и за Сайгин Сойсал. Той продължава да бъде един от най-впечатляващите герои в сериала. Той беше Сайлъс/от „Дневниците на вампира”/ в предишния епизод, а сега се превърна в Гари Олдман, когато протегна ръка от прозореца на колата. Моите най-искрени поздравления.
Друг интересен характер е Бахар. Тя ми се струва поредната опасна героиня след Тайяяр и Метин. А може и да е най-опасната, защото е завистлива, адски амбициозна и има таен план за действие. Парите не са единственото, което тя иска. По физиономията й, докато говори със Зеррин за Хатидже, разбираме, че се опитва да намекне нещо и има по-големи тайни, отколкото си мислим. Някои от нас се запитаха дали не е дъщеря на Ахмет Денизер. И това я прави опасна. Тувана Тюркай красиво вдъхва живот на тази злонамерена жена.
Имаше няколко дребни проблемчета, но ми беше много приятно да гледам този епизод. Надявам се, че ще продължат да играят така. Моля ви, не ми се сърдете, че ще отбележа тези няколко проблема. Например, известен факт е, че Нилюфер ще отседне в хотела на Тайяяр, а Мерт и голямата й сестра я търсят в дома на приятелката й. Това е доста голямо несъответствие. Йомер имаше много скъп телефон, докато беше в Италия, а когато се върна в Истанбул, той бе заменен със по-стар. Мисля, че сценаристките все още не са наясно с финансовото му състояние. Една и съща двойка се прегръщаше на летището, докато Йомер и Елиф си тръгваха по различно време. Изглежда, че режисьорът нещо се майтапи с нас. Но има и много детайли, които ми харесаха. Всеки епизод завършва с Йомер и Елиф. Много елегантен избор. Това, че Елиф държи дъската на тоалетната със салфетка беше много реалистично. Обикновено в сериалите не се интересуват много от тези важни подробности. И като говорим за чистота, надявам се нашата сладка Пелин да се откаже от навика да си чисти зъбите. И пак повтарям: искам повече сцени с майка Елван. От това сериалът ще стане по-хубав.
Вярвам от цялото си сърце, че всичко ще бъде наред с този сериал. Целият екип ни прави щастливи и ни помага да се откъснем от всекидневните проблеми и безредиците в нашата страна. Благодаря за усилията ви. Много се радваме, че направихте този сериал. А колкото до теб, Енгин Акюрек…много се радвам, че си станал актьор и че подбираш проектите си. Драго ми е, че сме станали твои фенове. Наистина ни липсваше и се радвам, че те дочакахме….

Любовче  Two Hearts за превода !

# 93
http://en.wikipedia.org/wiki/20_Dakika ---  newsm78 Виждам само номинации от труска страна.. както и награди...
Както и да е, нито съм го гледала, нито ще го гледам...
Аз и оригиналния игрален филм, по който е адаптиран сценария за дизито не можах да изгледам. Не ме хвана.

А МериЕм е туркиня... доколкото знам, в Турция сериалът отнесе доста критики... Явно това има предвид жената. И май се отказаха от втори сезон именно заради критиките към сериала като цяло.  newsm78
Ето тук е новината - в сайта на фирмата-производител
http://www.itv-intermedya.com/site/news/id/26

Въпросите са към вас, за да подскажете коя е тази от Фейсбук,
и кои са критикуваните последни сериали. Thinking
Нищо лично, изясних си нещата, че е никоя. Simple Smile

# 94
Любов,  Hug   bouquet

В посочения линк към темата е само заглавието. останалото е за някаква изложба.

http://www.todotvnews.com/scripts/templates/estilo_nota.asp?nota … 10053007&rss= --- с помощта на цитираното заглавие, обаче, открих тази страница.

Скрит текст:
Produced by Ay Yapim and distributed by ITV Inter Medya, 20 Minutes is up for three International Emmy Awards, including Best Drama Series, Best Actress and Best Actor.

с днешна дата: Tuesday, April 01, 2014

То и ние четохме, че Енгин ще снима със Скорсезе... Simple Smile))

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 00:05 от marytza

# 95
Скрит текст:

Нашата двойка се събира в резултат на обща скръб. Елиф е уморена, уплашена, отчаяна и в стремежа си да скрие това отчаяние става раздразнителна. От друга страна, имаме един млад мъж, Йомер, който разбира много добре положението. Йомер е безстрашен и много деен в резултат на професията си. Той загубва жената, която обича и също е разочарован и разтревожен заради тайнствеността, с която е обвита смъртта на годеницата му. Любопитството му е като  катализатор, който го подтиква към тази авантюра. Докато умува над това кой е убиецът и тайните на жената, която е обичал, той се замисля и за наивната и красива Елиф, с която се запознава заради печалния инцидент. Съдейки по държането му, ние чувстваме, че той харесва Елиф. Със смесица от грижовност и харесване Енгин Акюрек ни кара и ние да я харесаме. Разбира се, Елиф няма да остане безразлична към неговото внимание. Щитът, който тя издига заради трудната ситуация, в която се намира, няма да издържи на Йомер. Отношенията им са предадени много добре и смятам, че те ще бъдат най-обичаната двойка на всички времена.
Мисля, че  налудничавото поведение на Тайяяр към любовницата му е за предпочитане пред Тайяяр-психопата-хирург. Изкарах си акъла, когато камерата даде в близък план лицето на Еркан Джан, когато я предупреди: „Не се бъркай там, където не ти е работа.” Ето, това се казва актьор. Същото важи и за Сайгин Сойсал. Той продължава да бъде един от най-впечатляващите герои в сериала. Той беше Сайлъс/от „Дневниците на вампира”/ в предишния епизод, а сега се превърна в Гари Олдман, когато протегна ръка от прозореца на колата. Моите най-искрени поздравления.

Любовче, дочаках и прочетох. Благодаря, мила. newsm51

# 96
Цитат
Въпросите са към вас, за да подскажете коя е тази от Фейсбук

Фен, не Ви познавам, но от това което прочетох днес в нашата тема писано от Вас оставам с впечатлението, че когато Вие изказвате негативно мнение - трябва да се приема за "мнение" .

Когато обаче друг изкаже нещо което Вие не харесвате - го считате за обида !

"Тази" от Фейсбук  какво ще я правите ? Ако имате недобронамерени помисли към нея - аз лично няма да Ви кажа нищо Grinning

# 97
Момичета... май не се четем... Посочих източника на "новината" и това, че е с дата 1 април - ден на шегата...

# 98

Спокойна нощ, момичета! smile3524

# 99
В снимката ясно се вижда, че публикацията
е от 31 март, а не от 1 април.

Плюс това съм сложила линк и към сайта на
itv intermedia, така че новината си е вярна.  Hug

Марта, позволете да не Ви отговарям. Simple Smile
Не смятам да влизам в излишни спорове
за писаниците на трети лица.

# 100

Мили момичета,

Скрит текст:
Вече е втори април и да кажа нещо сериозно. Явно това мълчание от четвъртък до
понеделник не ми се отрази добре. Вчера т.е. на първи април не спрях да приказвам и доста глупости изприказвах, че даже и лъжи, защото какво е това да мислиш едно, а да пишеш друго.

Дано ми простите шегите и закачките. Разчитах на чувството ви за хумор. Дано сте ме разбрали.

Ако не, моля да ме извините. Обичам ви такива, каквито сте.

# 101

Момичета  -  вече е сряда !!!  newsm03

Сега сънувайте нещо красиво, утре работете бързо и вечерта сме на "сериал"

Знаете си - шоколада  е от мен  Grinning

# 102
Съжалявам, но понеже обичам нещата да са точни...

Скрит текст:
“20 MINUTES” gets three International Emmy Awards nominations

Biggest ever Discop Istanbul organized in its new venue Istanbul Convention and Exhibition Center between 4th and 6th March 2014 was a big success for ITV Inter Medya.

Center of attraction of the biggest ever Discop Istanbul was the duplex ITV Inter Medya stand. ITV Inter Medya attended the market with record number of team members who have welcomed their visitors at the second floor terrace lounge of stand for three days and have realized more than 120 business meetings.

Can Okan, the President/CEO of ITV Inter Medya participated the panel themed “World Cup Fans against Drama Aficionados: Who is going to win during Ramadan 2014?” as a spokesman and remarked “Drama series are more demanded every time due to their periodical broadcast and create their own loyal viewers.”. When the subject came to the boycott of some broadcasters in MENA due to political reasons, which was never officially announced Okan declared ITV Inter Medya’s cooperation with Beelink Productions to build up a new distribution business model in the region. ITV Inter Medya and Beelink Productions signed their first joint sales agreement during Discop Istanbul.

Текстът от посочения линк - http://www.itv-intermedya.com/site/news/id/26

Както казах, за мен това не е номинация за известните награди "ЕМИ" за тв сериали в Щатите.

Скрит текст:
The Emmy Awards recognize excellence within various areas of television and emerging media.

The Emmy Awards are administered by three sister organizations, which focus on various sectors of television and broadband programming:

Television Academy (primetime)
    National Academy of Television Arts & Sciences (daytime, sports, news and documentary)
    International Academy of Television Arts & Sciences (international)

The Primetime Emmy Award is a symbol of peer recognition from over 16,000 Television Academy members. Each member casts a ballot for the category of competition in their field of expertise.
Тези, които владеят по-добре английски, се надявам да помогнат.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 00:58 от marytza

# 103
Здравейте ,Енгинки!  bouquet
Всяко търпение си има своите граници,а моите граници на търпението към даващите ми акъл ,кого и защо да харесвам са на изчерпване.
Фен,разбирам ви ,но няма как да ви помогна.
В темата съм заради този прекрасен мъж и актьор ,и  вашето мнение изобщо не ме интересува!
Прекалено много съм жена ,че да водя война за такава.
Тук е истината за мен!

# 104
Дочи, Wink

Първи април отмина... затова преставам да се шегувам и поглеждам към нещата сериозно и критично. Simple Smile)

Вче броим не дни, а часове до 4-и еп.

Общи условия

Активация на акаунт