Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 591
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=rILZnzEB4dY

Комет спомена водолазен костюм....

# 76

Тази ''огнена'' жена, към която гледа Йомер, ми е ''позната'' отнякъде,
но за Керим съм я облякла  Grinning Grinning

# 77
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752546261432570&set= … ype=1&theater

"Мръсни пари и любов" - 3 епизод - от Мери Ем. Превод от английски Loveofmine:

"Понякога в живота на човека настъпват моменти на тъга и отчаяние. И макар да се опитваш да се измъкнеш, нещо те дърпа надолу, сякаш вече няма надежда. В такъв момент ти се иска да имаш някой, за когото да се хванеш, да положиш глава на гърдите му, за да получиш сила, подкрепа и да си изплачеш сърцето. Точно като Елиф, която имаше нужда от подкрепата на Йомер и се отпусна на гърдите му в трети епизод. Елиф беше толкова самотна и отчаяна, че се втурна и прегърна човека, от когото искаше да се отърве, когото навикваше и настояваше да я остави на мира. Зрителите почувстваха отчаянието и мъката й. Но кое ни накара да ги почувстваме толкова дълбоко? Разбира се, трябва да отдадем дължимото на сценария и режисурата, но актьорите, които вдъхнаха живот на тази сцена са причината тя да достигне до зрителите. През целия епизод Туба Б. успя с очи да предаде отчаянието, страха и умората на Елиф. Много се радвам, че бе избрана за тази роля и че влезе много бързо в нея. Радвам се също, че не постъпихме прибързано и не я застреляхме със стрелите на критиките, защото щеше да бъде нечестно. Тя ни зарадва и ни накара да обикнем и да приемем Елиф, защото игра много реалистично. Тази красива актриса бе грубо критикувана заради последните й две роли, но изглежда е възкръснала от пепелта. Мисля, че Елиф нямаше да бъде същата, ако се играеше от друга актриса. Но истината е, че това възкръсване изобщо нямаше да се случи, ако друг актьор й беше партньор. Енгин Акюрек е толкова голям актьор, че влага сърцето си в ролята и понася партньорката си към върха заедно със себе си, ако тя не му се съпротивлява. Винаги ми е било приятно да гледам Енгин и Туба, и ето че сега те станаха двойка. А това да гледам как Енгин Акюрек вдъхва живот на Йомер е съвсем друга наслада. Той е възприел неговото палаво и флиртаджийско поведение, погледи и чувствителния му характер на човек, който изпитва състрадание към чувствата на другите толкова красиво, че е просто невъзможно да не се влюбиш в Йомер. От цялостното му поведение лъха внимание и загриженост. Дори когато се опитва да бъде безразличен или груб,  той проявява своята чувствителност и загриженост. Например, когато вижда, че Елиф е тъжна и затворена в себе си, той се опитва да я извади от това състояние като я ядосва. Както в сцената в самолета, когато пееше. Имам чувството, че Йомер е по-близо до истинския характер на Енгин. А дори и да не е така, той ни кара да си го мислим. Всички харесаха и обикнаха Йомер още в първи епизод. С всеки следващ епизод образът му се разгръща и става по-привлекателен. По лицето и в очите му играят хиляди изражения и мимики. Всеки път откриваме нещо ново и изненадващо. Да гледаш Йомер е все едно да отваряш пакет и в него да откриеш най-любимите си подаръци. Притеснявахме се, че феновете няма да забравят Керим и дългата му коса, но изглежда този ефект вече отмина. Вече не виждаме коментари за Керим и дългата му коса, всички изразяват възхищението си от Йомер.  Фанатичните фенове на Мустафа Булут също го харесват, защото е невъзможно да не си омагьосан от Йомер. С Енгин Акюрек ние развълнувано гледаме как един млад актьор се изкачва нагоре по стълбицата, доказва актьорския си талант и ни озарява с блясъка си. Няма нужда да се търсят изгубените диаманти в „Мръсни пари и любов”, те вече са намерени и ни заслепяват…"

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

# 78
"Няма нужда да се търсят изгубените диаманти в „Мръсни пари и любов”, те вече са намерени и ни заслепяват…"

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79

Цитат
"Мръсни пари и любов" - 3 епизод - от Мери Ем. Превод от английски Loveofmine

Много добре казано!

Любовче  Two Hearts Мариянка  Two Hearts

# 80
Любов  bouquet  Мариана  bouquet  благодаря за текста!  bouquet

ENGIN AKYUREK How to mambo

Да потанцуваме мамбо с комисаря  newsm68 newsm68

# 81
  • Пловдив

Прекрасно....

# 82

Марианка, Любовче благодаря Ви момичета. newsm51 newsm51

Марианка, тя Любов още ли превежда милата. Ами тя тази Мери Ем хубаво го е написала, харесва ми, но дава ли си сметка, че трябва да я превеждат, че даже и да я четат ????????

То цяла дисертация за една серия, ами когато реши да пише за целия сериал, не ми се мисли. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
  Ей тва беше най-първоаприлският гаден номер на света! smile3511 Да ти свият нета за цели два часа! Гадове, бе! Гадове! #2gunfire И сега, докато наваксам и изчета цялото ви литературно и изящно творчество, ехе! Стана сабахлем! smile3507 Ама който е буден, да чете.
   Къси постове! smile3534 smile3534 smile3534 Като ме видите да пиша късо, пратете за линейка!

Скрит текст:
  Какво исках да кажа... А, да. Много хубаво го е казала тази Мери Ем (мерси, Любов за превода! Hug) - стига да се остави и да не му пречи, Енгин ще отведе на върха всяка партньорка! Ама що го бива толкова това момче, бе? Някой да му е разгадал тайната? newsm12
   За едно обаче, не е права скъпата ни Мери Ем no - че никой вече не споменавал косата на Керим. Моля, моля! Stop Мен не ме бройте! Аз си я споменавам. Три пъти на ден. И си я жаля. И ще си я жаля до последен дъх. newsm45 Нищо, че комисарят вече ме превзе на абордаж. Косата Керимова си е коса Керимова. newsm03
   И вместо лека нощ - една първоаприлска комисарска -
   Спира катаджията някакъв шофьор. "Отваряй багажника за проверка". Той отваря. "Какво е това?" - "Труп." - "Виждам, че е труп. Къде е аптечката, питам???"
    Специален поздрав за всички недозаспали кифли и най-вече за онези, които ще се почувстват лично обидени и засегнати:
http://www.vbox7.com/play:f9609a4c

# 84

Барисея, благодаря за поздрава. След него съм ето, така.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:35 от komet

# 85
За кои две последни роли е била критикувана Туба?
И от кого е била критикувана?

По последни новини от другата тема, Hug
Туба е номинирана за награда Еми за сериала "20 минути"!
Това е последната й роля преди КПА.

Кой турски сериал и коя турска актриса са номинирани
за такава престижна награда досега? Няма такива!

П.П. Това е във връзка с написаното по-горе от тази Мери-Ем.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:29 от Fan

# 86

Ама що се карате ?  Shocked

Engin and Tuba Kara Para Ask .

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:38 от Марта_49

# 87
 Shocked
Айде пак...

ooooh!

# 88

Ама що се карате ?  Shocked
На кого се карам, моля? Коментирам изказване на някоя си Мери-Ем
и задавам въпроси. Може някой да се сети за тези споменати роли? Thinking

# 89
http://en.wikipedia.org/wiki/20_Dakika ---  newsm78 Виждам само номинации от труска страна.. както и награди...
Както и да е, нито съм го гледала, нито ще го гледам...
Аз и оригиналния игрален филм, по който е адаптиран сценария за дизито не можах да изгледам. Не ме хвана.

А МериЕм е туркиня... доколкото знам, в Турция сериалът отнесе доста критики... Явно това има предвид жената. И май се отказаха от втори сезон именно заради критиките към сериала като цяло.  newsm78

Охо! И Çıtı Pıtı ни е зарадвала с отзив за трети епизод... този път и двете с МериЕм са решили да се изкажат. Браво на момичетата. Simple Smile

Скрит текст:
Engin Akyurek is a very good actor but he is natural-born actor for this kind of plain scenes. Give him 50 pages of text full of all kinds of emotions and tell him that you want him to express all these feelings within 50 seconds, I am sure he won’t have any difficulty at all in expressing them. The TV industry should accept the fact that Engin Akyurek is the secret big gun of this sector. He always carries the TV series which he plays or the actress whom he costars one step up. It is his emotional appearance that makes us embrace him; not his physical appearance. And this is what the magazine world or TV critics don’t understand. Engin… Engin… He is one in a million. *Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:54 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт