Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 60

Добра вечер краткопишещите !  Grinning Grinning Grinning

Тъкмо написах един супер кратък пост, но докъдето се натуткам да го пусна и времето на форумната ми сесия изтече ...  Joy Joy Joy

Ама, сега накратко ще ви запозная с това което бях написала. Никакви къси, малки или отсъстващи постове - какво ще четат другите ? А ? И как после ще коментират нас и Енгин в поне още 5-10 теми ? Thinking Ще трябва да започнат сами да се коментират и ще стане весело ...  Joy Joy Joy

И сега по един подарък ... е, виртуален ... ама от сърце ...

Нали сте половин детективки / щото следите всеки жест, дума на комисаря / - кажете колко е часа ?!

Скрит текст:
smile3525
Часът е точно...Да обсъдим отново Енгин и партньорките му по Средно Енгиново Време...

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 21:11 от loveofmine

# 61
 Joy Joy Joy
Любов, в обсъждането на партньорките ние проблем нямаме, но се оказа, че темата крие много подводни рифове. Simple Smile))

# 62

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 21:14 от PaulaSS

# 63
Joy Joy Joy
Любов, в обсъждането на партньорките ние проблем нямаме, но се оказа, че темата крие много подводни рифове. Simple Smile))

Облечете си водолазни костюми, като Енгин и заобикаляйте рифовете. Joy Joy Joy

# 64

Скрит текст:

# 65

Тъкмо написах един супер кратък пост, но докъдето се натуткам да го пусна и времето на форумната ми сесия изтече ...  Joy Joy Joy

Ама, сега накратко ще ви запозная с това което бях написала. Никакви къси, малки или отсъстващи постове - какво ще четат другите ? А ? И как после ще коментират нас и Енгин в поне още 5-10 теми ? Thinking Ще трябва да започнат сами да се коментират и ще стане весело ...  Joy Joy Joy

Нали сте половин детективки / щото следите всеки жест, дума на комисаря / - кажете колко е часа ?!

Скрит текст:

13,40 т. е. два без двайсет но в огледало. Joy Joy Joy  Май по вярно е николко.
В огледалото не изглежда така. Направо си ни метнала на простира.

Комет Hug Марта Hug   2, 20 е часът.  Като се обърне образа е толкова.

# 66

Паула  Two Hearts страхотно, ама не е  !

Мислех да те почерпя едно кафе / даже и компания осигурих / ама ... в толкова късен час ...  Thinking

Оф, жертвам се ... и ще го изпия аз  Joy Joy Joy

Тъкмо да му дръпна на комисаря една критика, защото двете татута на Елиф нещо не ми се чинят еднакви. Това дето сам и го рисувА - много го е съкратил ...  Три дена се борих с поне 6-7 !!! букви - той ги съкрати на  три ...

Всъщност / понеже върша и друго в момента / сега чета следващите предположения.

Права е Елинор !!!  Two Hearts

Часовникът върви назад !!! Абе, габровска му работа ...

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 21:23 от Марта_49

# 67

Скрит текст:

# 68
Скрит текст:

Скрит текст:

13,40 т. е. два без двайсет но в огледало. Joy Joy Joy  Май по вярно е николко.
В огледалото не изглежда така. Направо си ни метнала на простира.

Комет Hug Марта Hug   2, 20 е часът.  Като се обърне образа е толкова.
[/quote]

Не може Ели, ако е и 20 малката стрелка трябва да е между 2 и 3.Аз и в огледало го гледах,

но не е същото. Joy Joy Joy

# 69

Още съм в Рим...  ooooh! а почти не остана време до следващия епизод. Simple Smile

# 70

Хубав колаж.

# 71

Не може Ели, ако е и 20 малката стрелка трябва да е между 2 и 3.Аз и в огледало го гледах,

Допълних си предният пост - т.е коригирах се ... Паула твърде рано я провъзгласих за познала.

Часовникът върви  просто НАЗАД.  Не ви трябва огледало. Показва реалният час. - 2 часа. +20 мин. Визуално въртете малката стрелка назад - става  +25 , малката също върви назад и отива към тройката - демек става 3 часа. Просто е ,но трябва да му схванеш "чалъмчето"  Joy Joy Joy

# 72

Допълних си предният пост - т.е коригирах се ... Паула твърде рано я провъзгласих за познала.

Часовникът върви  просто НАЗАД.  Не ви трябва огледало. Показва реалният час. - 2 часа. +20 мин. Визуално въртете малката стрелка назад - става  +25 , малката също върви назад и отива към тройката - демек става 3 часа. Просто е ,но трябва да му схванеш "чалъмчето"  Joy Joy Joy

Мартичка, прощавай, но аз съм познала, че ни метна на простира.  Joy Joy Joy

# 73

Марта Hug какви чалъмчета. Това е огледален образ на часовника,
като се сложи огледало се вижда че е 2, 20 ч. Simple Smile

# 74

Мартаааааааааа... съвсем ни сбърка понятията за време. Simple Smile)) Ама комисарят се забавлява. Simple Smile)

Бог го е благословил... ама нека му дава здраве и сили за още...

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 21:57 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт