Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 570
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Ееееееххххх... пак ще гоним доверие...  Heart Eyes Всъщност, много ми харесва темата за доверието в неговите герои. Всеки един от тях искаше не само физическо споделяне на любовта си, но преди всичко да има споделено доверието на любимата си.
ЛюбовHug
БебоHug

# 46
# 47

Е, какво ви става днес. Марта ще пишела кратко, Любов ще си пази мнението..... Не такааааа. Ами ние какво ще четем.
................
За вас, най-красивият полицай. Марица - едни и същи снимки харесваме....

newsm51
Така е, най, най, най си е момчето! Малеее, и ако взема сега набързичко да спретна едно сравнение с конкуренцията, темата ще заприлича на бойно поле. Но, хайде, от мен да мине.
ПП: Каква ти конкуренция, то такава просто НЯМА! Ха-ха-ха!

Joy Joy Joy
Ами тя Аурелия  bouquet нали ни подсети,
че трябва да си търсим нова  Peace Joy Joy Joy

Или тя ще ни намери Peace Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:25 от PaulaSS

# 48

Е, какво ви става днес. Марта ще пишела кратко, Любов ще си пази мнението..... Не такааааа. Ами ние какво ще четем.
................

newsm51
Така е, най, най, най си е момчето! Малеее, и ако взема сега набързичко да спретна едно сравнение с конкуренцията, темата ще заприлича на бойно поле. Но, хайде, от мен да мине.

Joy Joy Joy
Паула, днес бях добавила няколко думи към твоите разсъждения, но, уви - бяха изтрити, може би защото са заключили темата, знам ли...Така или иначе, мненията ни съвпадат...
Ех, да можех да намеря онзи шарж с метлата и главно действащо лице Енгин Акюрек...
ПП. Къде се загуби Аурелия?!!

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:30 от loveofmine

# 49
# 50

Хубав колаж.

# 51

................

newsm51

[/quote]

Joy Joy Joy
[/quote]
Паула, днес бях добавила няколко думи към твоите разсъждения, но, уви - бяха изтрити, може би защото са заключили темата, знам ли...Така или иначе, мненията ни съвпадат...
Ех, да можех да намеря онзи шарж с метлата и главно действащо лице Енгин Акюрек...

[/quote]

И аз съм го разбрала и ми е драго Simple Smile
Е, сега прочетох, че доста се канят да не пишат Joy Joy Joy или  
по-точно по-малко да пишат. И аз казвам сакън - не ме лишавайте от размислите си!
Удоволствието ми е голямо като Ви чета!!!! Peace Peace

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 52
# 53

Engin Akyürek Fan Club:

„Някакво болезнено преживяване те изправя лице в лице със самия теб…и откриваш удивителни неща за себе си, частици от теб, за които не си и подозирал…”
Скрит текст:
Some painful experiences put you face to face with yourself ... you discover amazing things about you ... parts of yourself you didn't know
По-добре не бих могла да го кажа, затова когато видя нещо хубаво, го споделям с вас. За мен Енгин Акюрек е точно това във всеки филм...

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:47 от loveofmine

# 54

newsm51
Паула, тя Марта ги зарази с това не писане. Но то днес всичко е разрешено. Да не пишат.

Важното е утре отново да ни радват с хубавите си постове.

Момичета, наистина Аурелия липсва. И нищо не е споделила за отсъствие.

Любов - благодаря. newsm51    Ех, да идва утре, че и сериала.

# 55
От ФБ ми напомнят...

# 56

Добра вечер краткопишещите !  Grinning Grinning Grinning

Тъкмо написах един супер кратък пост, но докъдето се натуткам да го пусна и времето на форумната ми сесия изтече ...  Joy Joy Joy

Ама, сега накратко ще ви запозная с това което бях написала. Никакви къси, малки или отсъстващи постове - какво ще четат другите ? А ? И как после ще коментират нас и Енгин в поне още 5-10 теми ? Thinking Ще трябва да започнат сами да се коментират и ще стане весело ...  Joy Joy Joy

И сега по един подарък ... е, виртуален ... ама от сърце ...

Нали сте половин детективки / щото следите всеки жест, дума на комисаря / - кажете колко е часа ?!

Скрит текст:

# 57
Никое си време е, Марта. Simple Smile)))

Комисарят тъй рече след справка с часовника. Simple Smile))

# 58

Добра вечер краткопишещите !  Grinning Grinning Grinning

Тъкмо написах един супер кратък пост, но докъдето се натуткам да го пусна и времето на форумната ми сесия изтече ...  Joy Joy Joy

Ама, сега накратко ще ви запозная с това което бях написала. Никакви къси, малки или отсъстващи постове - какво ще четат другите ? А ? И как после ще коментират нас и Енгин в поне още 5-10 теми ? Thinking Ще трябва да започнат сами да се коментират и ще стане весело ...  Joy Joy Joy

Нали сте половин детективки / щото следите всеки жест, дума на комисаря / - кажете колко е часа ?!

Скрит текст:

Отговорът е в спойлер - за да не препише някой Joy Joy Joy

Скрит текст:
Два без двадесет Peace Peace Peace

Така ли е Марта newsm78 newsm78
Само да не съм се изложила Embarassed Embarassed

Малиииии , ако съм се изложила Embarassed Embarassed

# 59

Добра вечер краткопишещите !  Grinning Grinning Grinning

Тъкмо написах един супер кратък пост, но докъдето се натуткам да го пусна и времето на форумната ми сесия изтече ...  Joy Joy Joy

Ама, сега накратко ще ви запозная с това което бях написала. Никакви къси, малки или отсъстващи постове - какво ще четат другите ? А ? И как после ще коментират нас и Енгин в поне още 5-10 теми ? Thinking Ще трябва да започнат сами да се коментират и ще стане весело ...  Joy Joy Joy

Скрит текст:

13,40 т. е. два без двайсет но в огледало. Joy Joy Joy  Май по вярно е николко.
В огледалото не изглежда така. Направо си ни метнала на простира.

Общи условия

Активация на акаунт