Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 30

Скрит текст:

# 31
Маришка,мечтите ти са така реални.Ние всички искаме винаги да гледаме красиви и равностойни партньорки до Енгин,защото само така насладата ще е пълна.Толкова добре изглежда Енгин с тези очила на снимката,която си сложила. И не само с този модел,много му отиват очила,дори когато са вдигнати.

# 32
Здравейте момичета! Simple Smile

Честит първи април! Много усмивки и хубаво настроение на всички! Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

# 33

Явно е много, Маричке, но нищо не ни пречи да го искаме. И аз искам уникалните мигове на Енгин, които той така насища със смисъл, да не отиват на вятъра… Но май ми е време да спра и да си пазя мнението за себе си...

# 34
Да, бе! Любов, хич нямам намерение да спирам с мненията си. Ако някой не е съгласен с моето мнение, винаги може да изкаже обосновано своето. Форумът е точно за това - за обсъждане на лични мнения по сериалите.

# 35
  • Пловдив

Е, какво ви става днес. Марта ще пишела кратко, Любов ще си пази мнението..... Не такааааа. Ами ние какво ще четем.
................
За вас, най-красивият полицай. Марица - едни и същи снимки харесваме....

# 36

Е, какво ви става днес. Марта ще пишела кратко, Любов ще си пази мнението..... Не такааааа. Ами ние какво ще четем.
................
За вас, най-красивият полицай. Марица - едни и същи снимки харесваме....

newsm51
Така е, най, най, най си е момчето! Малеее, и ако взема сега набързичко да спретна едно сравнение с конкуренцията, темата ще заприлича на бойно поле. Но, хайде, от мен да мине.
ПП: Каква ти конкуренция, то такава просто НЯМА! Ха-ха-ха!

# 37

Явно е много, Маричке, но нищо не ни пречи да го искаме. И аз искам уникалните мигове на Енгин, които той така насища със смисъл, да не отиват на вятъра… Но май ми е време да спра и да си пазя мнението за себе си...

И откъде ти дойде на ум  тази безумна идея?  Ние искаме да те четем, защо да спираш ?

Ако е първоаприлска  -  приемам, но в противен случай  - протестирам. Който не иска да не те

чете. Какъв му е проблема ? Ние с теб проблем нямаме.

# 38
И аз вече ще пиша кратко!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
И аз вече ще пиша кратко!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сакън! Simple Smile))
Днес сте решили да ми докарате инфаркт с шегите си Simple Smile))

# 40
hahaha
Ох, момичета, ама моля ви се пишете каквото и колкото искате /стига да е съобразено с правилата във форума, де/.
Още 1 ден остана и насладата ще е пълна, ама вие тогава мълчите и нищо не пишете  Whistling
Добре дошли на новите момичета  newsm51
За всички, които имат собствено мнение и го изразяват /без значение какво е то/
Скрит текст:

# 41

Engin Akyürek Fan Club:

Йомер: Елиф,  можеш да ми се довериш. Доверието е като огледало, виждаш себе си ясно отразен в другия, макар все още да забелязваш пукнатината в отражението. Доверието означава да бъдеш непрекъснато открит…да участваш в живота на тези, на които се доверяваш до такава степен, че да се превърнеш едновременно в детектив и репортер…

Скрит текст:
Omer: Elif look …. You can trust me.
Trust is like a mirror, you see yourself clearly reflected in the other, even if you can still see the crack in that reflection. Trust is a constant openness … it is being involved in the details of those you trust until you become both detective and reporter at the same tim

Комет... Момичета... newsm51

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:10 от loveofmine

# 42

Omer & Elif ✰ Kara Para Aşk ✰ I Follow Rivers (Lykke Li)

# 43
И аз вече ще пиша кратко!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Правилно решение !Да не мислиш, че си интересна за  четене ? Няма такова
нещо.

Пиши кратко  - днес, че утре ..........

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:12 от komet

# 44
  • Пловдив

Engin Akyürek Fan Club:

Йомер: Елиф,  можеш да ми се довериш. Доверието е като огледало, виждаш себе си ясно отразен в другия, макар все още да забелязваш пукнатината в отражението. Доверието означава да бъдеш непрекъснато открит…да участваш в живота на тези, на които се доверяваш до такава степен, че да се превърнеш едновременно в детектив и репортер…

Скрит текст:
Omer: Elif look …. You can trust me.
Trust is like a mirror, you see yourself clearly reflected in the other, even if you can still see the crack in that reflection. Trust is a constant openness … it is being involved in the details of those you trust until you become both detective and reporter at the same tim
Комет... newsm51

newsm74 newsm74 newsm74 Малееее. Имахме нужда от подобно нещо. Любов, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт