Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 697
  • 725
  •   1
Отговори
# 360

Преди да съм започнала работа да ви дам тема за размисъл ... докато си пиете кафето.

Два кадъра от "шапката" на серията.

Снимката в рамка - на Йомер.

Малките снимчици отпред - едната в дясно ми прилича да е на Сибел, а другата е логично да е на баща му или ?

Пред самата снимка - споменът - запалката.

И в следващият кадър - горящата запалка.

Елинор   Two Hearts- ти си по символите.

И друго - падащият пръстен - дали не е подсказка, че ще разберем коя е всъщност истинската Сибел и дали е била "достойна" за  този пръстен / фактически Йомер слагайки и го, се "сгоди" за нея /.

Въпроси ?

Аз започвам да работя, пък вие си мислете ...  Grinning

# 361
  • Бургас
Добро утро момичета  Hug
Да е спорен и усмихнат денят ви!
Снощи не дочаках да свърши обновяването на форума  EmbarassedМного съм доволна ,започва да се поражда у мен отново онова нетърпение и да ме обзема същата лудост ,с която гледах КВФ Crazy
Снощи се притесних,че са разкрили Йоми ooooh!така е като не гледам криминалета,много го подцених комисарят.Посипвам си главата с пепел за дето си помислих ,че се издъни с този затъкнат пистолет ConfusedТова си беше премислен ход,да  провокира лошите да се покажат.Йомер така се е вдъхновил в новата си роля на севгили Grinning ,целувка по бузата  ,но от дясно,а Сибел я целуваше по лявата буза  WinkИ много любопитен ,записки си води,иска като мен всичко из един път да узнае -татуировката имам в предвид.Въпреки ,че е заплетен сценарият серията се гледа леко, има и разтоварващи моменти .семейството на Йомер са ми много забавни,снощи като хукна комисарят по този кален двор и надолу по стълбите по  чехълки се смях с глас Laughing  Туба е също много добра ,харесвам я ,двамата са хубав екип  .
Благодаря за преведения фрагман   bouquetНищо не казаха с него ,но нейсе  Simple Smile
Много се заплете ситуацията ,динамично се развива действието още в 4 серия.А как ли ще ни омотат след като е обмислен с години сценарият .... ooooh! Crazy
Слагам едни кожени чехли  Laughingи ви пожелавам усмихнат ден Hug

Комисарят по време на акция Laughing

# 362

Добро утро, момичета!!!! Желая ви един прекрасен ден!  Hug

Аз се чудя за пистолета. Дали нарочно го показа? Видя се още в първия кадър, преди да покажат снимките на Метин. Да, определено беше явно. Но защо ще излага на риск операцията и живота на Нилюфер, за да го свържат с убийството? Нали Елиф каза, че са я заплашвали със сестра й?
От друга страна, си мисля какво прави пистолета с дръжката напред от дясната му страна, след като той е десняк, не левак? Как би го извадил, ако не го е сложил там нарочно?
Някой пази ли кадри от Ван да видим къде си държи патлака юнака?

О, семейството му бяха много смешни, накацали всички зад Елиф  Joy Комична ситуация. А и тя се държа твърде примерно и стоеше като глътнала бастуна  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=O3xoAME4zMc

Това е видеото, което съм гледала сигурно 5-6 пъти от снощи. С тази игра, така нагла и съблазнителна, си мисля, че Енгин съвсем не е скромен в показването на емоциите в личните отношения. Ясно е, че влиза в роля прекрасно, но, ако си го нямаш в теб, как ще го изиграеш?!? Неее, не е само игра - представям си го във връзка и изтръпвам  Crazy Crazy Crazy

# 363
Добро утро, момичета. Hug
Чок ми хареса серията. Недоспала съм. Препушила съм. И съм се ухилила неадекватно. Mr. Green
Хубав ден ви пожелавам.  love001

# 364

Добро утро мили момичета !

Здравейте среднощни птички и ранобуднички  Милка, Нушка, Марта, Марианка,

Хаяско, Дива-ойка, Фантазия.  Hug Heart Eyes

Чувствам се върховно след снощния епизод. С всеки изминал нещата стават все по сложни .
Аз нали не съм по криминалетата и се стряскам от всяка опасност. Добре, че сте вие да успокоявате "топката".  И аз подцених комисаря за пищова, но после при второто гледане се
уверих, че го прави целенасочено.

Но времето е пред нас, само, че много бавно започна да тече. Сряда ми се вижда доста  далече.

Желая ви лек и успешен ден.   bouquet

# 365
  • Пловдив

http://gecce.com/magazin/haber/kara-para-askta-gulduren-diyalog

Днес са отразили този диалог - колко са се развеселили зрителите:

"Йомер: Кое е името на последното ти гадже?
Елиф: Ти си много упорит... Марко Валентино, познаваш ли го?
Йомер: Трябва ли да го познавам? Футболист ли е?"

# 366
Добро утро сладурки.Най-напред да благодаря на Марианка и Маричка за сложената серия за да мога и аз посред нощите да я изгледам,благодаря и на Бебо за превода.Благодаря ви момичета от сърце.Благодаря ви че ви има и се грижите за нас.А днес отново ви желая много усмивки,добро настроение и много положителни емоции.
Серията ,много ми хареса,отново имаше напрежение,но и много красиви моменти между Йомер и Елиф.В началото на серията,когато Елиф избяга от полицейското,там в тунела,когато се разплака и той сложи ръка на рамото и-по този начин като че ли и казваше че може да му се довери и тя го направи.Разказа му всичко свързано с Нилюфер,но не и за парите,които пренесе.Страхотен тандем са двамата.Дива-ойка е сложила момента с татуировката-страхотно изиграно от Енгин и Туба.Този момент ме остави без думи(само гледах с отворена уста).И колко ни е готин комисаря облечен като истински баровец.(забелязахте ли,че под ризката отново има черен потник или тениска,чвно запазена марка).Много ни е хубав.Паднах от смях,когато Елиф отиде в къщата на Йомер и цялото семейство се строи да я оглежда все едно е стока за продаване.Ами чичото-мъчно му,че му умряла рибката,а за хората,които отвлича и убива изобщо.Зъл и лош до мозъка на костите си. Ами Метин-когато беше при Нилюфер,като че ли омекна и злобата изчезна от очите му.Имам чувството,че като че ли Метин ще започне да харесва Нилюфер в един момент.Мисля си и друго,че чичото ще прецака по някакъв начин Метин и той ще се обърне срещу Таййар.И накрая за пистолета-мисля,че умишлено го показа за да го снимат.Все пак той ще се представя за бивш шофьор на бащата на Елиф,който сигурно е замесен в незаконните дела на Ахмет и няма как да не носи оръжие.Но в следващата серия ще разберем повече.До тогава Бог да ни дари с търпение.Свършвам,защото много се разписах.       Лек и успешен ден на всички.  

# 367
TOTAL
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :02.04.2014 )
Sıra    Program Adı    Kanal    Rating (%)    Share (%)
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,9   22,54
2   ANKARA'NIN DIKMENI   KANAL D   6,63   14,9
3   KARA PARA ASK   ATV   6,11   13,71

AB GRUBU
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   11,5   26,93
2   KARA PARA ASK   ATV   6,36   14,64

# 368
  • Пловдив

http://www.sacitaslan.com/rating/gunluk/02.04.2014

http://www2.dizifilm.com/rating.asp

Тук са сложили рейтинга от снощи - В обща на 3 място, в АБ групата - 2 място.

# 369
Сравнено с миналия епизод има спад.

# 370
TOTAL
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,9   22,54
2   ANKARA'NIN DIKMENI   KANAL D   6,63   14,9
3   KARA PARA ASK   ATV   6,11   13,71

AB GRUBU
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   11,5   26,93
2   KARA PARA ASK   ATV   6,36   14,64
   Няма как някой който е гледал сто сезона на някой сериал да не му види края.Защо тогава ще е гледал началото,ако не разбере как свършва сериала.Аз така се успокоявам.После зрителите на свършилия сериал ще започнат да гледат нашия и пак ще сме на първо място.  Heart Eyes Hug 

# 371
Сравнено с миналия епизод има спад.

Кюриосити, не разбрах това притеснява ли те или те радва. Аз ийч, ама ийч не съм притеснена. Снощи имаше 2 мача от Шампионска лига, която вече е в напреднала фаза (1/4 финали). Мачовете са доста интересни и съм сигурна, че всички са гледали с интерес загубата на Челси, който отстрани техния Галатасарай в предишния кръг.
А все пак сме длъжни да не забравяме в кой край на географията, и в кой век от историята се намира южната ни съседка. Религията също си казва думата. Мъжкото начало е водещо. А нашите филми са за жени. Вчера женската аудитория е била лишена от възможност да ползва телевизора за сметка на Цар футбол. Grinning

# 372
Ако съм искал да покажа емоции щях да ползвам емотикони. Просто факти.

# 373
Добър ден сладурки  Hug
Искам да направя някои уточнения, които не знам снощи в бързината дали съм ги писала, а нямам време да се чета  Joy
Та:
1 на Йомер му направиха фалшива самоличност, като използваха единствения турчин Йомер в Рим, който е починал преди 2 месеца. Работи в бизнеса с бижута, май Елиф е купувала от него скъпоценни камъни. Тя тук се запъна и каза, че са свършени, защото той не разбирал от камъни, а той каза, че баща му е бил бижутер в Капалъчарши /или там някъде/ и разбира доста от бижута и скъпоценни камъни. Та били се запознали преди 1 година и започнали да се опознават и така се влюбили. Но понеже мислели, че връзката и не е сериозна, затова не са казвали на роднините си за нея и затова никой не знае за него.
2 Бахар иска от Левент да го вкара във фирмата, под предлог, че е финансист и така да започне да ухажва Елиф, за да може спокойно да си търсят диамантите и като ги намерят да ги задържат и оправят живота си.
3 Началника каза на Метин, че това е годеника на Сибел Андач, което е достатъчно за Метин да почне да се притеснява. Че на всичкото отгоре е и полицай.
4 Чичо Таййар изкара Метин некадърен и да не му се мярка пред очите, защото се провалил. Метин побесня, но чест му направи, че не уби преследвача на Елиф.
5 Метин каза на Елиф, че е изпрала малка част от парите сега с числата не съм добре, но поне още 5 пъти трябва да изпере пари, за да върне дълга. Съответно Елиф каза, че ще продаде всичко и няма да пере пари, защото не иска. Освен това и излъга Йомер като му каза, че са я накарали, но тя е отказала. А той изрично я предупреди, че ако се лъжат, със споразумението им е свършено.
Засега не се сещам нещо да съм пропуснала в превода, т.е. преразказа от снощи, но да се надявам, че довечера ще имам време и да я изгледам още веднъж.
Лек ден сладурки

# 374
Добър ден сладурки  Hug
Искам да направя някои уточнения, които не знам снощи в бързината дали съм ги писала, а нямам време да се чета  Joy
Та:
1 на Йомер му направиха фалшива самоличност, като използваха единствения турчин Йомер в Рим, който е починал преди 2 месеца. Работи в бизнеса с бижута, май Елиф е купувала от него скъпоценни камъни. Тя тук се запъна и каза, че са свършени, защото той не разбирал от камъни, а той каза, че баща му е бил бижутер в Капалъчарши /или там някъде/ и разбира доста от бижута и скъпоценни камъни. Та били се запознали преди 1 година и започнали да се опознават и така се влюбили. Но понеже мислели, че връзката и не е сериозна, затова не са казвали на роднините си за нея и затова никой не знае за него.
2 Бахар иска от Левент да го вкара във фирмата, под предлог, че е финансист и така да започне да ухажва Елиф, за да може спокойно да си търсят диамантите и като ги намерят да ги задържат и оправят живота си.
3 Началника каза на Метин, че това е годеника на Сибел Андач, което е достатъчно за Метин да почне да се притеснява. Че на всичкото отгоре е и полицай.
4 Чичо Таййар изкара Метин некадърен и да не му се мярка пред очите, защото се провалил. Метин побесня, но чест му направи, че не уби преследвача на Елиф.
5 Метин каза на Елиф, че е изпрала малка част от парите сега с числата не съм добре, но поне още 5 пъти трябва да изпере пари, за да върне дълга. Съответно Елиф каза, че ще продаде всичко и няма да пере пари, защото не иска. Освен това и излъга Йомер като му каза, че са я накарали, но тя е отказала. А той изрично я предупреди, че ако се лъжат, със споразумението им е свършено.
Засега не се сещам нещо да съм пропуснала в превода, т.е. преразказа от снощи, но да се надявам, че довечера ще имам време и да я изгледам още веднъж.
Лек ден сладурки
  Здравей Бебо.Да, на мен ми направи впечатление,че когато Метин проучваше "приятеля" на Елиф на компютъра имаше снимки на диаманти и скъпоценни камъни.Значи няма Йомер да се представя за шофьор на бащата на Елиф,а направо за търговец на бижута,но как ще излъжат Метин,след като той разбра,че Йомер е бившия приятел на Сибел.Дано Йомер и компания да успеят да излязат от това критично положение.

Общи условия

Активация на акаунт