Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Ако съм искал да покажа емоции щях да ползвам емотикони. Просто факти.

Не се напрягай. Ние си имаме кой да ни информира за фактите. И когато ни е кеф и анализ им правим.

Бебо,  всичко си ни обяснила мила. Благодарение на теб всичко ни стана ясно. Земи едно поздравче от мен.  Grinning

# 376
Здравейте,отново сте на линия рано-рано.Хубав ден ви желая. Синоптиците пак ни плашат със заоблачаване. Нека поне в душите ни е ведро и топло,огрени от нашето слъчице.
Не случайно в деня на смъртта на Сибел е родена Елиф-дата,която Йомер няма да забрави до края на живота си. Отдавна си мисля,че Бахар ще започне да атакува комисаря. Даже си мисля,че с цел разгадаване ,чичото ще пусне и любовницата си в действие,но трябва да сме търпеливи.Забелязала съм,че обикновено по три дами се борят за главния персонаж.При комисаря ще е стълпотворение,като отражение на реала.

# 377
Не се напрягай. Ние си имаме кой да ни информира за фактите. И когато ни е кеф и анализ им правим.

Не се напрягай и ти. И не ми давай наклон къде и как да поствам факти.

# 378
  • Бургас
Момичета  Hug
Ками и на мен ми се струва ,че пробойнта в организацията на амджа Тайар ще е Метин .Неслучайно на него Тайар каза,че Елиф има сърце пълно с обич ,не помня добре как го каза .Той е като маша в ръцете му ,но е по по-фините работи ,не се занимава с мокрите поръчки на чича.Гаден е образа му ,но не ми е толкова противен колкото онзи гном Тайар Sick
Мартичка  Hugза ръката на Сибел и пръстена ,който се изхлузва от нея и пада в аквариума сме на едно мнение  PeaceНе и е чиста работата на девойката ,имала е нещо общо с чичо.И тези подхвърляния ,че може да е дъщеря на Денизер ни насочват в грешната посока .

# 379

Добър ден момичета - кокичета ! Hug

Прибрах се. Имах доста ангажименти, но се справих успешно. Нали си имам учител - комисар.

Още сутринта видях, че Марта, пак ни поставила задачка - закачка. Но аз нещо не съм по символите и то в частност в криминалистиката. Колкото до пръстена, мисля , че падането му символизира "реална" раздяла с годеницата разбирайки, че не е това за което я е мислил.

Друго не смея да гадая, защото просто не ставам за "гадалка". Joy Joy Joy

Хубав ,  цветен и усмихнат ден, милички !

# 380
Не се напрягай и ти. И не ми давай наклон къде и как да поствам факти.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Радвам се, че имаш наклон.

Е тук пропуснах да видя патлака, щото се бех загледала в новите панталони. Joy Joy Joy Joy Joy

# 381
Момичета азотново отивам да се трудя,а на вас желая един страхотен следобед в компанията на нашите сладури Йомер и Елиф.Пишете много,а аз довечера ще ви чета с удоволствие.Обичам ви и ви прегръщам силно.      Този човек ми взе сърцето и душата.А на вас?   Heart Eyes Hug  

# 382
   Момичета,
   влизам само за 60 секунди да кажа "дзак" и изчезвам, защото днес реала е жалка имитация на    виртуала.
   Благодаря на дива-ойка, че е постнала точно тази сцена в хотела, защото снощи не схванах много от разговора им. newsm51 Напълно споделям мнението ти! smile3521 Той си е направо нагъл! Как най-нахално я разпитва дали има пластични операции, ботокс и не знам си какво... На нейно място бих му отвъртяла един! smile3515 И тя много правилно го затапи, че момичетата обикновено не споделят такива неща с гаджетата си.  Той най-безсрамно се мъчеше да изкопчи лична информация за нея, защото вече откровено си я харесва. И после как се измъкнаааааа! Когато тя го попита за лична информация за него, той - "О, аз съм измислен образ, не съм истински. Мога да бъда какъвто решим." Или нещо подобно. Хитрец! Хитрец и нахалник! newsm08
   Много ми хареса моментът с хващането на ръцете. Тя беше по-смела, първа го хвана. Но забелязахте ли колко внимателно и нежно обгърна ръката й след това? Умее ги тези работи Енгин бей, дума да няма! newsm10
   И престанете да се притеснявате за пистолети и тям подобни! Те не са важни! smile3502
   А, щях да забравя - какво сте се вторачили в тези рейтинги, бе къзлар? Моят личен рейтинг ми е пределно ясен и никакви султани и султанати не тревожат сладкия ми сън. Бих го написала на френски, ама не съм сигурна, че е разрешено, затова на български - Кралят е мъртъв! Да живее кралят! Името му си допишете сами... smile3534 smile3534 smile3534

# 383

Много ми хареса моментът с хващането на ръцете. Тя беше по-смела, първа го хвана. Но забелязахте ли колко внимателно и нежно обгърна ръката й след това?
Това според мен беше от паника и страх. Йомер й каза, че ги наблюдават /"Тук са"/, тя се огледа набързо и го сграбчи. Т.е. тя му позволи да я защити с този жест. Поне аз така ги разбирам нещата де.
А тоя пистолет снощи го изпуснах, защото вършех няколко работи наведнъж  ooooh! То аз доста и изпуснах, предимно слушам, а не гледам. Та с пистолет или без, Метин вече знае кой е този и какъв е. Така, че това според мен беше отново предпазна мярка и предупреждение към бандитите. "Тя не е сама. Аз я пазя и съм въоръжен "  Heart Eyes Та все пак и човека е богат бижутер, а няма охрана, затова трябва сам да се отбранява  Laughing

# 384
  • Бургас

Тануша я няма и вчера през деня и днес  Confused newsm78
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 385

Хаяско, право си , че вчера и днес не е влизала в темата, но снощи я

"мернах" на балкона по време на сериала.

Къде си Танюшка ? Hug Heart Eyes

# 386
Привет! Simple Smile

Скрит текст:
Добро утро, момичета!!!! Желая ви един прекрасен ден!  Hug

Аз се чудя за пистолета. Дали нарочно го показа? Видя се още в първия кадър, преди да покажат снимките на Метин. Да, определено беше явно. Но защо ще излага на риск операцията и живота на Нилюфер, за да го свържат с убийството? Нали Елиф каза, че са я заплашвали със сестра й?
От друга страна, си мисля какво прави пистолета с дръжката напред от дясната му страна, след като той е десняк, не левак? Как би го извадил, ако не го е сложил там нарочно?
Някой пази ли кадри от Ван да видим къде си държи патлака юнака?

О, семейството му бяха много смешни, накацали всички зад Елиф  Joy Комична ситуация. А и тя се държа твърде примерно и стоеше като глътнала бастуна  Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=O3xoAME4zMc
...

Това е видеото, което съм гледала сигурно 5-6 пъти от снощи.
С тази игра, така нагла и съблазнителна, си мисля, че Енгин съвсем не е скромен в показването на емоциите в личните отношения. Ясно е, че влиза в роля прекрасно, но, ако си го нямаш в теб, как ще го изиграеш?!? Неее, не е само игра - представям си го във връзка и изтръпвам  Crazy Crazy Crazy

Започвам от тук, защото мнението е това, на което се ухилих доволно, наваксвайки с четенето. Simple Smile)
Не го знам какъв е Енгин в личните си отношения в реала, но това мнение е поредното доказателство, че може да бъде какъвто си поиска и то УБЕДИТЕЛНО! Simple Smile))
Този мъж е по-опасен от биологично оръжие!  Embarassed Ето, че вече сме очаровани и вярваме безусловно и на Йомер и си казваме - такъв е. Няма начин да не е такъв... и започваме да пренасяме качествата на героя върху Енгин. Simple Smile)) Похватът на сценаристките да вмъкват реални навици на актьорите у героите ще ни докара още по-голяма убеденост, че Енгин отново играе себе си... същата, каквато изпитвахме, докато го гледахме в образа на Керим.
Това е, момичета. Това е Актьорът с главна буква. Няма по-голям комплимент и по-голямо доказателство за силата на таланта на Енгин от убеждението, че героят му е точно такъв, какъвто го виждаме на екрана - пълнокръвен, интересен и очароващ...
 Hug

Скрит текст:

Wink Simple Smile)))  smile3534

# 387
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" - 4 епизод - НАЧАЛО

Момичета, ето "Мръсни пари и любов", част от 4 епизод - НАЧАЛОТО. Преводът на английски е взет от форум. Усещаме, че някъде не е съвсем точен, но за да си направим и изпитаме удоволствие, сме го направили. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana5. Приятно гледане.

# 388
Марианка, а дали е възможно да направиш отсъса в хотела, където Йомер пие бира, гледа мача и дразни Елиф с "белла синьорина" в кратичко филмче? Simple Smile Казвам филмче, защото в гиф няма да се чуе гласът му.  Heart Eyes Разби ме с тая сценка! Simple Smile) Просто се валях под бюрото вече от кеф и смях! Simple Smile)) Има върху мен същото въздействие като "спортистик, артистик..." на Булута. Simple Smile))

Любов, МарианаHug Hug  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 14:37 от marytza

# 389
  • София
Здравейте!  wavey
Странно, Thinking но и аз не съм притеснена от разконспирирането на Йомер. Дали защото не съм гледала много криминалета, или пък вярвам на комисаря и неговият екип. Peace Даже си мисля, че батко Хюсеин ще се включи да пази тила на братчето си. Не случайно се вдигна посред нещ, отиде в полицейското, промъкна се в кабинета на шефа, за да потвърди подозренията си коя е всъщност гостенката на Йомер и че брат му продължава да се опитва да открие убийците на Сибел и Ахмет.  Naughty
Честно казано, направо съм потресена от поведението на Бахар и плана който измисли, за да се добере до парите на Дезинер. Да навреди на най-добрата си приятелка, да жертва човека, когото твърди че обича. Как само манипулираше и притискаше Левент, за да се съгласи да се включи в изпълнението му. А и двамата се кълняха, че се обичат много! И може би наистина си мислят, че се обичат... newsm78
Много ми хареса посещението на Елиф в дома на Йомер, сцените бяха доста комични и разведряващи! Майката на Йомер май доста се впечатли и хареса гостенката!  Joy

Имаше доста разговори между Йомер и Елиф, нещата ще се изяснят още с превода. Новият вид на комисаря ми харесва, но лично аз предпочитам да е с по-малка брада или по-добре даже без...  Laughing Ама както казва Барисея, кой ме пита!  Laughing Но и така го приемам!  Joy Joy Joy
И в тази серия многооо ми хареса Туба!  Peace И като игра, и като външен вид. Имаше сцени, в които се виждаха широко отворени, по детски очудени и изненадани огромни светли очи. Прекрасна!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт