ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 16

• 94 028
  • 871
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....

st. Dobri искам , как да не искам  Hug от Варна съм , но ще ми трябват и много съвети покрай всичко свързано с храста .. така ,чеее ти си прецени дали ти се занимава с мен  Party

подсети ме лятото, когато пиша, че заминавам на море  Blush обикновено летуваме в Кранево и използвам времето да се срещна с варненките от другата тема  Hug

а сега, когато се върнем от почивката ще забия няколко клонки в пясък Wink
с малко късмет ще имаш вкоренени резници до тогава  Hug

# 226
  • have faith and be patient ..
ок , много ще съм ти благодарна  Hug ако режеш и от двете , може да ми приготвиш и червена .. тук не съм срещала  Rolling Eyes

# 227
ок , много ще съм ти благодарна  Hug ако режеш и от двете , може да ми приготвиш и червена .. тук не съм срещала  Rolling Eyes

моите са със зелени листа, едната цъфти в розово, а другата трябва да е по-жълта Simple Smile бяха на пъпки, когато тръгнахме
ще вид как са когато се върнем и ще покажа снимки  Hug

прочетох за вкореняване на роси от "зелен резник"  Crazy ще опитам и това Simple Smile моите са вкоренявани есен и то от зряла пръчка Simple Smile , но никога не е късно да науча и опитам нещо ново. както казват руснаците: век живей, век се учи и пак глупак ще умреш  Blush

# 228
  • Пловдив
Ама че красоти показвате,браво,много ви се радвам
Някой може ли да ме посъветва какво цвете да посея в една средно голяма рязана бъчва,иска ми се да не е много високо, да цъфти и да е в наситено син цвят например,ще бъде на шарена сянка

# 229
Ама че красоти показвате,браво,много ви се радвам
Някой може ли да ме посъветва какво цвете да посея в една средно голяма рязана бъчва,иска ми се да не е много високо, да цъфти и да е в наситено син цвят например,ще бъде на шарена сянка

агератум Simple Smile

но според мен си трябва нещо да виси отстрани  Blush има едни подобни на винки, но не цъфтят, и нещо да стърчи по средата, може да е един чисто бял лилиум за акцент  Blush

# 230
И аз имам една бъчва, в която втора година не измислих какво да садя в нея. Засега съм се спряла на аубриеция, даже си я поръчах, получих я, ама нямам време да я насадя  Laughing

# 231
  • Пловдив
Благодаря ви,да сте живи и здрави!

# 232
  • Пловдив
Някоя градинарка знае ли от къде в пловдив или пазарджик да си купя делвичка  Rolling Eyes

# 233
  • София
ЗДравейте, не е  в Пловдив или Пазарджик, но е близко  Simple Smile - алеята през Бачковския манастир. Всеки път като ходим се връщам с нещо керамично. Разнообразието е страхотно.

Аз спасих от изгаряне една каца, така ми дожаля  Blush . Скъсаха се да ме убеждават как щяла да изгние, как не знам ко си...Нъпълних я с пръст до горе, засадих едни висящи / прилича на винка, така цъфти, но е с пъстри листа / и посредата едно червено мушкато - поне миналата година, сега още не съм боцнала /. Като се прибера от работа ще снимам и ще покажа Simple Smile.

# 234
  • густо майна Филибето
Някоя градинарка знае ли от къде в пловдив или пазарджик да си купя делвичка  Rolling Eyes
В ОЛЕА видях различни големини , но са безумно скъпи.

Снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 13:44 от Ljuboznatelna

# 235
Здравейте, бих желала да се включа във вашата групичка   bouquet  Не съм много опитна градинарка, но от 2 години започнах да се занимавам с градината пред къщата ни и се опитвам да ставам все по добра  Praynig   Ще снимам тези дни градината, въпреки че има още какво да се желае, но ще сменяме оградата и съм си стопирала някои проекти - алпинеум , водопадче, гуми с цветя , декоративни елементи, докато мине ремонта  Peace  Ще се радвам и на съветите ви  Hug  Имам арка на която миналата година сложих Орлов нокът, но тръгна едва тази, а пролетта засадих два различни пълзящи розови храста - но за сега всичко е твърде малко. 

Искам да попитам как се водят тези рози, които стеблото им е като на младо дръвче и доста по нагоре изкарват клонки и цвят  newsm78 или се постига с рязане ??

# 236
  • DE
Цитат
Някоя градинарка знае ли от къде в пловдив или пазарджик да си купя делвичка
На входа на село Звъничево откъм Пазарджик, посока София.

# 237
...
Искам да попитам как се водят тези рози, които стеблото им е като на младо дръвче и доста по нагоре изкарват клонки и цвят  newsm78 или се постига с рязане ??

щамбова роза. тези, които съм виждала са присадки, но може би може да се направи с много рязане  Hug

# 238
  • София
.........Аз спасих от изгаряне една каца, .......... Като се прибера от работа ще снимам и ще покажа Simple Smile.

Обещаната снимка.

# 239
Момичета, посях си ягодки и сега са около 2см високи и с по 3-4листенца.Кога трябва да ги разсадя? Още ли трябва да изчакам?

Общи условия

Активация на акаунт