ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 16

• 94 034
  • 871
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
.........Аз спасих от изгаряне една каца, .......... Като се прибера от работа ще снимам и ще покажа Simple Smile.

Обещаната снимка.

много хубаво,моята е доста по-ниска,временно сложих едно цвете с големи листа-не знам как се казва,май слонско ухо го наричат ,има го в почти всяка градина, по-натам ще мисля и за бъчвата.
В неделя си направих каменни стъпки в градината: пръст,нивелири,куче,ровещо наоколо...забава пълна беше,но се справих добре....или поне така мисля:)

# 241
  • Пловдив
Ха сега,знам вече как да качвам снимки:),отърваване от мен няма вече.Ето какво прави една истинска лейди в свободния си ден!:)
http://imageshack.com/a/img839/8180/zgut.jpg

# 242
  • Пловдив
Ама че красоти показвате. Луднала съм с идеи за градини и ръцете ме сърбят. Мъжът ми каза че съм си объркала професията и да ме взимат в фирма за паркове и градини Simple Smile А най голямото нещастие ми е имам алергии към треви цялата се обривам, но хич и не ми пука върва си обрината Simple Smile

# 243
...
Искам да попитам как се водят тези рози, които стеблото им е като на младо дръвче и доста по нагоре изкарват клонки и цвят  newsm78 или се постига с рязане ??

щамбова роза. тези, които съм виждала са присадки, но може би може да се направи с много рязане  Hug

Много благодаря   bouquet  Съседите имат нещо подобно, но ярко червена роза с огромни цветове   Heart Eyes   Останали са ми очите в нея , заемам се да проуча въпроса, вече имам основа  Hug

# 244
  • Пловдив
Нашата градина на с. Гълъбово под хижа Здравец

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 17:08 от Mamma

# 245
# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нашата градина на с. Гълъбово под хижа Здравец

Joy и аз имам такъв чайник. моят е с кученца  Laughing цъфтят вече трета година в него Hug и легнала делва имам, вече не помня какво има в нея  ooooh!

# 247
На работа цветята ми са хванали "винарки", нямам представа как се казват, но летят и приличат на "винарки". С какво да ги унищожа, защото сякаш се размножават.

# 248
Винарки не знам с какво се морят, но листните въшки по розите изтребих успешно с Би 58.

Цветя нямам за показване, затова пък горски ягоди. Това е част от двора ми в момента Simple Smile

# 249
Здравейте,момичета,имам нужда от помощ.От няколко дни гледам,че листата на половината ми сакъзчета станаха на светложълти точки,а някои листа избледняха,като от хлороза.Четох из нета и се оказа,че е
Обикновена краставична мозайка.

С какво и как да третирам растенията?Благодаря.

# 250
Момичетаааа, много ви моля за помощ, туята ми е нападната от някаква буба, някой знае ли какво е и дали се лекува? Пратих мъжа с тая снимка в аргоаптеката в бриколажа да му дадат някакво лекарство...

гадна буболечка

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичетаааа, много ви моля за помощ, туята ми е нападната от някаква буба, някой знае ли какво е и дали се лекува? Пратих мъжа с тая снимка в аргоаптеката в бриколажа да му дадат някакво лекарство...

гадна буболечка

отговорих Simple Smile

# 252
  • Стара Загора
Здравейте ,аз съм начинаещ градинар.Темата е страхотна и много полезна, но за сега нямам време да я изчета(с малко дете съм).Имам няколко въпроса извинявам се ако са разисквани вече.На вилата ще си правим цветна градина отпуснали са ми 50кв м. Laughing проблемът е .че се намира по асма.Грездето не иска много вода ,а тревата иска.Някакви идеи с какво да запъним растоянието между цветята.Какви цветя бихте ми препоръчали като не много" капризни".Искам да насея в един голям кръг различни видове.Май стана доста объркано ,благодаря предварително  bouquet

# 253
  • густо майна Филибето
На сянка ли ще са?

# 254
  • Стара Загора
Да, под асмата е шарена сянка.Сега гледам ,че има тревни смеси изискващи малко вода.Бихте ли ми препоръчали онлайн магазин за цветя и тревни смески.

Общи условия

Активация на акаунт